Girdap gibidir çıkaman11 sayfa oku oku bitmedi yaw
Birden aç birakmasaydin kendini. Salatalık falan mı yesen? Kıyamam kızBi mide bulantısı bi baş ağrısı yaşıyorum yatıyorum inşallah çok açım
Yersem devamı gelirBirden aç birakmasaydin kendini. Salatalık falan mı yesen? Kıyamam kız
Sen bilirsin bonus böyle şeyleri dün de demiştin ama ben aslında bir kaç aydır diyetteyim ve kilo veremiyorum yani max 60 59a iniyorum sonra kalıyor öyle. acaba gerçekten böyle aralıklı oruç gibi şeyler mi denesem hiç bir fikrim yok. aslında tabloya yaş yazalım derken de onu kasdetmiştim yani menülere bakıyorum gerçekten yanlış yaptığım bir şey de yok aceba yaştan dolayı mı kilo veremiyorum caloriyi azaltmam mı gerekiyor anlamıyorum. ben diğer gruplarda yaşın da tabloya yazıldığını gördüm bence çok mantıklı çünkü metabolizmalar farklı.=(
2 dk da başlıyor anlatmaya
EvetTip 2 misin?
O fena dağıtanlardan biri de benim 80lerin başına inmiştik seninle ne güzel ama artık hayalde kaldı o kilolarCanimm nasılsın bende çok fena dagitmistim şimdi iyi başladık ultra zorlu bakalim bu sefer olacak inşallah
Galiba motive olmak için bir piçağı denemedim sol böğrüme doğru saplar mısınGel ben seni kamçılar picaklar motive ederim
Günaydın aceba sen eski üye misin ve ne kadar eskisin?Guddd murninggggg evribadiii
tip 2 noluyor??
Seker hastaliginin tipitip 2 noluyor??
Bende aynı 1 2 kilo veriyorum sonra kalıyor öylece ya da geri alıyorum. Kan değerlerime baktırmak istiyorum bende d vitamini düşük olunca kilo vermesi de zor oluyormuşSen bilirsin bonus böyle şeyleri dün de demiştin ama ben aslında bir kaç aydır diyetteyim ve kilo veremiyorum yani max 60 59a iniyorum sonra kalıyor öyle. acaba gerçekten böyle aralıklı oruç gibi şeyler mi denesem hiç bir fikrim yok. aslında tabloya yaş yazalım derken de onu kasdetmiştim yani menülere bakıyorum gerçekten yanlış yaptığım bir şey de yok aceba yaştan dolayı mı kilo veremiyorum caloriyi azaltmam mı gerekiyor anlamıyorum. ben diğer gruplarda yaşın da tabloya yazıldığını gördüm bence çok mantıklı çünkü metabolizmalar farklı.=(Chocolita şaka maka moralim bozuldu ya bu sabah tartıldım 100 gram almışım düne göre
Bende iyiyim şükür mücadeleye devam. Seninle başladığımız yerde bile değilim benimde öyle tekrar grup kurdugumuzda sende gel birlikte halledelimO fena dağıtanlardan biri de benim 80lerin başına inmiştik seninle ne güzel ama artık hayalde kaldı o kilolarçok şükür iyiyim şu kilo işini halletsem her şey hallolacak gibi kafamı sürekli meşgul ediyor ama bir yol da alamıyorum sen nasılsın?
Galiba motive olmak için bir piçağı denemedim sol böğrüme doğru saplar mısın
benim kan değerlerim çok sağlıklı çıktıBende aynı 1 2 kilo veriyorum sonra kalıyor öylece ya da geri alıyorum. Kan değerlerime baktırmak istiyorum bende d vitamini düşük olunca kilo vermesi de zor oluyormuş