Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

2 dk da başlıyor anlatmaya
Sen bilirsin bonus böyle şeyleri dün de demiştin ama ben aslında bir kaç aydır diyetteyim ve kilo veremiyorum yani max 60 59a iniyorum sonra kalıyor öyle. acaba gerçekten böyle aralıklı oruç gibi şeyler mi denesem hiç bir fikrim yok. aslında tabloya yaş yazalım derken de onu kasdetmiştim yani menülere bakıyorum gerçekten yanlış yaptığım bir şey de yok aceba yaştan dolayı mı kilo veremiyorum caloriyi azaltmam mı gerekiyor anlamıyorum. ben diğer gruplarda yaşın da tabloya yazıldığını gördüm bence çok mantıklı çünkü metabolizmalar farklı.=( Chocolita şaka maka moralim bozuldu ya bu sabah tartıldım 100 gram almışım düne göre

Canimm nasılsın bende çok fena dagitmistim şimdi iyi başladık ultra zorlu bakalim bu sefer olacak inşallah
O fena dağıtanlardan biri de benim 80lerin başına inmiştik seninle ne güzel ama artık hayalde kaldı o kilolar çok şükür iyiyim şu kilo işini halletsem her şey hallolacak gibi kafamı sürekli meşgul ediyor ama bir yol da alamıyorum sen nasılsın?
Gel ben seni kamçılar picaklar motive ederim
Galiba motive olmak için bir piçağı denemedim sol böğrüme doğru saplar mısın

Bende aynı 1 2 kilo veriyorum sonra kalıyor öylece ya da geri alıyorum. Kan değerlerime baktırmak istiyorum bende d vitamini düşük olunca kilo vermesi de zor oluyormuş

Günaydın kizlarrr
Sabah suyumu içtim.
Kahvaltı saati şuan ama ben kahvaltı yapmadım
Sadece bir lokma sigara böreği ısırdım bir lokma kek yedim veliler getirmiş ayıp olmasın diye
Bugün kahvaltim bu olsun öğlene de peynir yumurta salatalık domates yerim artık

Bende iyiyim şükür mücadeleye devam. Seninle başladığımız yerde bile değilim benimde öyle tekrar grup kurdugumuzda sende gel birlikte halledelim

arkadaşlar yaş yazmayacaksak menü değerlendirmesi yapmanın da bir anlamı yok. neye göre kime göre yapıyoruz değerlendirmeyi? her yaşın metabolizbası farklıdır. ben 20li yaşlarımda abur cuburla beslenip kilo veriyordum. ama 30umdan sonra her şey değişti şimdi abur cubur hiç yemediğim halde kilo veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…