Tarçınlı süt falan mı içsen?Cemos bak pasta dedi titreme geliyo bana nxjxjxjxxj
Yapmaaa etme bak o kadar azmettin boşa gitmesin o pis ona bakma senCemos bak pasta dedi titreme geliyo bana nxjxjxjxxj
Yoğurt yeCemos bak pasta dedi titreme geliyo bana nxjxjxjxxj
Ay nefret ediyorum tarcindanTarçınlı süt falan mı içsen?
Önceki diyetisyenim listemin en altına acıkırsak SALATALIK yazmıştı şimdi aklıma geldi birdenCemos bak pasta dedi titreme geliyo bana nxjxjxjxxj
Sade süt iç biberli limonlu yoğurt ye sonra uyuAy nefret ediyorum tarcindan
Ben de yatayim hadi iyi geceler kizlar zabaha gorusurizBen gidiyom ya uyicam uyuyunca da kalori yakıyoz biliyonuz mu
Ay nefret ediyorum tarcindan
Yemiycem hic bisey. Bu kadar saat tuttum kendimiSade süt iç biberli limonlu yoğurt ye sonra uyu
Çok şükür iyiyim bende. İnşallahİyiyiiim siz nasılsınızbugün idare ettim , sabah klasik yumurtalı kahvaltı öğlen sade kahve akşamda tavuk sote ve salata yedim bi tek bi dilim pasta yedim o beni üzdü yarın daha disiplinli olacağım inşallah
Oha bak burda olsa ben gömmüstüm bu saatte. Super irade var sende Daktir reyizÇok şükür iyiyim bende. İnşallahbende oğluma pasta yapmıştım hala dolapta duruyor. Normalde 2 güne biterdi. Hep ben yiyormusum demek
Ceza olarak hoşuma gitti. Ay iyice huyum degisti sadist bir şey oldum
Yalan bi bardak süt içmediOha bak burda olsa ben gömmüstüm bu saatte. Super irade var sende Daktir reyiz
Ceza olarak hoşuma gitti. Ay iyice huyum degisti sadist bir şey oldum
Ay pasta varken sutu napayim kedi yavrusu gibi şıp şipbxjxjxYalan bi bardak süt içmedi
Profil resmine bakınca yaparmışsin gibi geliyor yaAy pasta varken sutu napayim kedi yavrusu gibi şıp şipbxjxjx
Aaa aynı benÇok şükür iyiyim bende. İnşallahbende oğluma pasta yapmıştım hala dolapta duruyor. Normalde 2 güne biterdi. Hep ben yiyormusum demek
Bu hafta aktif olursan bir kişi daha gelirse o arada listeye alalimAaa aynı benşey ben yedeklere nası girerim acıbaaaaa