- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
Kaç yaşındasın? Vücudu şaşırtmak mı gerekiyor acaba bilemedimbenim kan değerlerim çok sağlıklı çıktı
Şu an 1. Gruptan @Pembe Lotus hariç herkes menü ve egzersiz paylaştı. Bekliyoruz pembecim
Bizim gruptan maşallah bir tek arte paylaştıkizlarrr @Bilir kisi Yadee @shinelikeadiamond yiitee menü bekliyorum haberiniz olsun
Kolay gelsinkızlar çok yorgunum. hem çalışmak hem annelik ev işi herkesle herşeyle başetmeye çalışmak çok yorucu.
neyse bi kahve içip kendime geleyim.
Teşekkür ederiz diyet salataBaşarılar kızlar
PatlasinnnGünaydın hanımlar suyumu içtim çocuğu okula bırakıp adim sayarı patlatmaya gidiyorum..
İyi gidiyor oksilota senin nasıl gidiyor?Nasıl gidiyor güzeller
Ben eskileri bilmem. Senın topıklerını bılıyorum gayet hojdur her sohbetiİyi gidiyor oksilota senin nasıl gidiyor?
Bir an eski topikler geldi aklıma. Ev oturmasında gibi ne muhabbetler ederdik. Bir de siteye yeni üye olma heyecanı vardı. Bir kısır eksik olurdu yani topikte
Harika!! Hep böyle olun
Olur olur yaa önemli olan komple bırakmamak. İnşallah istediğimiz sonuçları alır o kiloyu da koruruzHarika!! Hep böyle olunben iyiyim diyet bıraz aksaklı gidiyor ama olsun olacak
İnşallah şurda hepimız fitleşmiş olarak farklı bır topic acarızOlur olur yaa önemli olan komple bırakmamak. İnşallah istediğimiz sonuçları alır o kiloyu da koruruz
6 yılı devirdim sitede aslında bu soru yeni üyelere sorulur geneldeGünaydın aceba sen eski üye misin ve ne kadar eskisin?
İnşallah diyelim canım motivasyon sağlarsam yazarım size inşallahBende iyiyim şükür mücadeleye devam. Seninle başladığımız yerde bile değilim benimde öyle tekrar grup kurdugumuzda sende gel birlikte halledelim
çok tatlıııİyi gidiyor oksilota senin nasıl gidiyor?
Bir an eski topikler geldi aklıma. Ev oturmasında gibi ne muhabbetler ederdik. Bir de siteye yeni üye olma heyecanı vardı. Bir kısır eksik olurdu yani topikte