Olabilir evetMagnezyum olabilir mi, kasılmaları azaltır hamileyken de veriyor doktorlar
Geçmiş olsunCanım kızlar regl sancısından ölüyorum geçmedi ya günlerdir. Midem bulanıyor hiçbir şey yiyesim yok. Haftasonu misafir var ne pişirsem diye düşünürken bile midem bulandı. Nazarlara mı geldim noldu bana
ben geldiiiimNerdesiniz yahu
Hoşgeldin :))Geçmiş olsun
ben geldiiiim
çok geçmiş olsun.Ben artık spor yapamycam
Bugün koskoca koliye ayak parmağımı vurdum dedim kesin kırıldı öyle bi acı. Şu an yürüyemiyorum üstü şişti ne alakaysa
Lattegünaydınlar, sabah benim minik oğlanım yaptığım kahvaltıyı yemeyince aşırı kötü başladım güne ama şimdi toparladım
Kahvaltı ; omlet, peynir, salatalık, tb ekmek, çay her zamanki gibi bir kahvaltı yani
Ara öğün ; latte , kuruyemiş
Akşam yemeği henüz düşünüyorum güncellerim burayı tekrar
Cemoos Chocolita
geçmiş olsun.Canım kızlar regl sancısından ölüyorum geçmedi ya günlerdir. Midem bulanıyor hiçbir şey yiyesim yok. Haftasonu misafir var ne pişirsem diye düşünürken bile midem bulandı. Nazarlara mı geldim noldu bana
Ooo ben yedim göbeğimi seviyorumTunaydinnn kızlar
İş çıkışı geldim eve uyudum şimdi kahvaltı gibi bişey yapicaz.
Ayy çok şükür biseyler yicem
Kremlen. Çatlar yoksa bacakların.Kızlar birsey soracağım.
3 -4 gündür yurudukten sonra bacaklarim kaşınıyor. Uyuz kopekler gibi hart hart kaşiyorum bacaklarımı.
Niye kaşınıyor sence?Kremlen. Çatlar yoksa bacakların.
ekmeksiz kahvaltı etmen çok güzelEkmeksiz kahvaltı yaptım
Sebzeli omlet
2domates,2salatslik bir bardak ayran
Bir kere disarida tuttu o beni. Kan akışı hızlanıyor ya bu yüzden kaşıntı meydana geliyor. Öyle zor duruma geliyordum ki bir ara uyuşma geliyordu kasinamadigim için. Acayip bir şeyKızlar birsey soracağım.
3 -4 gündür yurudukten sonra bacaklarim kaşınıyor. Uyuz kopekler gibi hart hart kaşiyorum bacaklarımı.
Ben aklıma hiç çatlak gelmemişti ya çok haklısın arte.Spor yapan arkadaşlar duştan sonra bütün vücudunuza nemlendirici sürün. Çatlaklar olmasın. Yapmayanlar varsa diye yazayım dedim.