Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Niye kaşınıyor sence?
Doktora gitmeli miyim ki?
Yürüş yapamaya başlayalı oluyor dediğin için gerek yok bence. Kuruluk olur, spor yaptığın için de gerilir ve kaşınır. O kaşınma aslında derinin kuruluk ve gerginlikten catlayacagina işaret. Sikilasiyorum beni nemlendir diyor bacakların. Nemlendirmene rağmen geçmezse başka sebeptendir der doktora gidersin.

Spor yapan arkadaşlar duştan sonra bütün vücudunuza nemlendirici sürün. Çatlaklar olmasın. Yapmayanlar varsa diye yazayım dedim.
canım çatlaklar benim bildiğim zayofladığımız yada spor yaptığımız zaman değil kilo alıp şişmanladığımız zaman oluşur diye biliyorum. benim öyle oldu çünkü ilk hamileliğimde 18 kilo alırken çatladım hep

Ben aklıma hiç çatlak gelmemişti ya çok haklısın arte.
Yaa benim kızım.ust bacak kısmında da çatlak vol var napicaz biz onu
Geçmiyor bir defa oluştu mu. Bundan sonra artmasın diye günlük nemlendirici kullansın. Ergenlikte özellikle çatlak oluşur. O unutsa da sen hatırlat.

Geçmiyor bir defa oluştu mu. Bundan sonra artmasın diye günlük nemlendirici kullansın. Ergenlikte özellikle çatlak oluşur. O unutsa da sen hatırlat.
Şimdi sen çatlak diyince aklıma geldi
Kantaron sürelim diyorum bende.
Ayrıca nemlendirici de sürsün

Zayiflarken de çatlarsın. Hele cildin kuruysa ve spor yapıyorsan daha çok çatlarsın.

Merhaba kızlar öğlen öğünümu yedım halı yıkamadan geldi 20li yaslarinda bi çocuk
Aramizda geçen diyalog
Balik yağı döküldü yıkadım yine cikmadi
Çocuk ben iletirim ama cikmaz be abla çok kokuyo
İnş cikar
Abla parana yazık sen bunu at gitsin
Ben yok ya yikansin cikmazsa o zaman düşünürüm
Israr ediyo götürmüyum diye dedim ne kadar tuttu msj gelecek dedi geldi
12m 3 ince halı 420tl

Ben hiç krem falanda kullanmadım.
Şimdi yüzüm falan da çöker benim. Temmuz ve ağustos da 10 kilo verdim toplam.
önerilerinizi bekliyorum.
Sadece zayiflamayalim kendimize de bakalım.
Benim de firca almam lazım spor sonrası duş alirken kese yapıyorum bacaklarima karnima

Sporumu yaptim Reglin 2 gunu birazdan
Hibiskus beyaz cay kiraz sapi karışık bi cay yapicam 1 hafta içeyim carsamba diyetisyen kontrolüm var 6ay olacak biraz bıkkınlık geldi kilo vermemde azaldı
6 ayda yavaşlaması normal geldi bana lotus.
Toplam kaç kilo verdin yaa ben senin düzenini seviyorum ama evet az verince şaşırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…