- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Yürüş yapamaya başlayalı oluyor dediğin için gerek yok bence. Kuruluk olur, spor yaptığın için de gerilir ve kaşınır. O kaşınma aslında derinin kuruluk ve gerginlikten catlayacagina işaret. Sikilasiyorum beni nemlendir diyor bacakların. Nemlendirmene rağmen geçmezse başka sebeptendir der doktora gidersin.Niye kaşınıyor sence?
Doktora gitmeli miyim ki?
canım çatlaklar benim bildiğim zayofladığımız yada spor yaptığımız zaman değil kilo alıp şişmanladığımız zaman oluşur diye biliyorum. benim öyle oldu çünkü ilk hamileliğimde 18 kilo alırken çatladım hepSpor yapan arkadaşlar duştan sonra bütün vücudunuza nemlendirici sürün. Çatlaklar olmasın. Yapmayanlar varsa diye yazayım dedim.
Geçmiyor bir defa oluştu mu. Bundan sonra artmasın diye günlük nemlendirici kullansın. Ergenlikte özellikle çatlak oluşur. O unutsa da sen hatırlat.Ben aklıma hiç çatlak gelmemişti ya çok haklısın arte.
Yaa benim kızım.ust bacak kısmında da çatlak vol var napicaz biz onu
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun.
Şimdi sen çatlak diyince aklıma geldiGeçmiyor bir defa oluştu mu. Bundan sonra artmasın diye günlük nemlendirici kullansın. Ergenlikte özellikle çatlak oluşur. O unutsa da sen hatırlat.
doktorun bitanesi her acıktığınızda zayıflıyorsunuz demektir mutlu olun demiştiAcimmmm acc accc yumurtam haslanmadi daha artık ölücem
Zayiflarken de çatlarsın. Hele cildin kuruysa ve spor yapıyorsan daha çok çatlarsın.canım çatlaklar benim bildiğim zayofladığımız yada spor yaptığımız zaman değil kilo alıp şişmanladığımız zaman oluşur diye biliyorum. benim öyle oldu çünkü ilk hamileliğimde 18 kilo alırken çatladım hep
Evet kantaron düzenli sürerse görünümleri hafifleyebilir. Ergenlikte üst bacak, kalça, bel kısmı özellikle çatlar.Şimdi sen çatlak diyince aklıma geldi
Kantaron sürelim diyorum bende.
Ayrıca nemlendirici de sürsün
Aksama dikkat et bir kase çorba salata ile biter bari günüKAHVALTI
Simit
ARA ÖĞÜN
Kahve
ÖĞLE YEMEĞİ
1 porsiyon kıymalı bezelye
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık yoğurt
Bugün bi simitle motivasyonumu düşürdüm ya keşke yemeseydim
Benim de firca almam lazım spor sonrası duş alirken kese yapıyorum bacaklarima karnimaBen hiç krem falanda kullanmadım.
Şimdi yüzüm falan da çöker benim. Temmuz ve ağustos da 10 kilo verdim toplam.
önerilerinizi bekliyorum.
Sadece zayiflamayalim kendimize de bakalım.
6 ayda yavaşlaması normal geldi bana lotus.Sporumu yaptim Reglin 2 gunu birazdan
Hibiskus beyaz cay kiraz sapi karışık bi cay yapicam 1 hafta içeyim carsamba diyetisyen kontrolüm var 6ay olacak biraz bıkkınlık geldi kilo vermemde azaldı
Olur olur, güzel olur.At kılı fırçası ile fırçalayıp sonra kremlesem olur mu?
bu at kılı fırçayı ben de uzun süredir alsam mı diye düşünüyorum faydasını gören var mı özellikle ölü deri içinAt kılı fırçası ile fırçalayıp sonra kremlesem olur mu?