Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben artık spor yapamycam🤭😂

Bugün koskoca koliye ayak parmağımı vurdum dedim kesin kırıldı öyle bi acı. Şu an yürüyemiyorum üstü şişti ne alakaysa
Geçmiş olsun. Parmak mı şişti ayağın üstü mü? Tarak kemiklerinde çatlama falan olmasın?

Demir ve b12 değerim düşüktü en son kan verişimde yarın bi gidip baktırayım bakalım
Benimde tırnaklarım kağıt gibidir. Çok kullandım b12 demir ama bu değişmedi. Unutkanlık da var. Belki bende yeniden başlarım
Ben artık spor yapamycam🤭😂

Bugün koskoca koliye ayak parmağımı vurdum dedim kesin kırıldı öyle bi acı. Şu an yürüyemiyorum üstü şişti ne alakaysa
Ayy çok geçmiş olsun bilirim o acıyı. O kadar çok vurdum ki şimdiye nasıl kırılmadı bilmiyorum

Hayırdır minikcim 🥺
Benim büyük oglum keşke aşk meşk işlerinde bu kadar ayran gönüllü olsa anlayacağım ..

Dün tutturmuş ben ciraklik eğitime gideceğim diye. İşte cocuklardan biri demiş
Hesabın oluyor devlet para yatırıyor falan ..kendince işte yetişkin hissetme evreleri 🙄
.ben liseyi bırakacağım hem orda kalmada yokmuş diyor

Cocuk kendini yapamam edemem diyerek sürekli en aşağıya çekiyor .ben büyüttüm meseleyi kaç aydır senin istediğin liseye gitmen için aramadım yer kalmadı dedim.dalga mi geciyorsun bı orası bu burası dedim .

gitmek istedigi meslekten bir arkadaşı vardı onla konuştu fikri degisti gibi tekrar ama belli olmaz son ana kadar müdür yrd yanında falan sinir etmese bari beni 🙄

X