- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.684
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyanık seniii9 da çocuklar yiyor o arada mümkün değil.
Sonra etkinlik sonra öğle yemeği ve uyku.
Ben o arada eve geliyorum eşimde çayı yapmış oluyor hem diyet için hem sabah sabah yiyemem bir öğün boşa gidiyor hemmm kocaciciickfm
Kotamiz doldu takip edebilirsin topigi katılım şuan yok canım :)selamlar ben de diyet grubuna dahil olmak istiyorum :)
"Mallarınız ve çocuklarınız ancak birer imtihandır" inşallah sende güzel verirsin bu sınavı sende onunla beraber bir dönemden geçiyorsunBenim büyük oglum keşke aşk meşk işlerinde bu kadar ayran gönüllü olsa anlayacağım ..
Dün tutturmuş ben ciraklik eğitime gideceğim diye. İşte cocuklardan biri demiş
Hesabın oluyor devlet para yatırıyor falan ..kendince işte yetişkin hissetme evreleri
.ben liseyi bırakacağım hem orda kalmada yokmuş diyor
Cocuk kendini yapamam edemem diyerek sürekli en aşağıya çekiyor .ben büyüttüm meseleyi kaç aydır senin istediğin liseye gitmen için aramadım yer kalmadı dedim.dalga mi geciyorsun bı orası bu burası dedim .
gitmek istedigi meslekten bir arkadaşı vardı onla konuştu fikri degisti gibi tekrar ama belli olmaz son ana kadar müdür yrd yanında falan sinir etmese bari beni
Bazen içim acıyor çünkü bazı hatalarımı onunla yaptım bilinçsiz bir anne ile tanıştı dünyaya geldiğinde herşeyine karışılan küçük bir anne büyütmeye çalıştı onu"Mallarınız ve çocuklarınız ancak birer imtihandır" inşallah sende güzel verirsin bu sınavı sende onunla beraber bir dönemden geçiyorsun
Ben seni anlıyorum canım. Sende onu anladığını söyle. Böyle hissetmesi için çok erken ama dünyaya erkek olarak gelmenin sorumluluğu da ayrı. Bir şeyleri yapamayınca panik olmuş olabilir. Değişecektir. Inatlasinca anlamıyorlarBazen içim acıyor çünkü bazı hatalarımı onunla yaptım bilinçsiz bir anne ile tanıştı dünyaya geldiğinde herşeyine karışılan küçük bir anne büyütmeye çalıştı onu
Hep koruduk kollandik üstüne titredik her türlü . Özgüveni yok ben özgüven asiladikca ona daha geriye çekiyor kendini .
Sürekli yaparsın çalışırsan olur anliyorsun biliyorsun bir çok şekilde destekliyorum
Ama gidip en berbat neyse en başarısız neresiyse onu seciyor sanki kendi bir halta yaramazmis gibi
Görsel hafızası süper bizim dikkat etmediğimiz şeye çok dikkat eder bazen bizim düşünemedigimiz şekilde mantıklı düşünür bir şeyi ..ama şuan ergen olduğundan eline iş almak istiyor hemen
Ben sanayiye gönderip milletin dalga malzemesi olmasını istemiyorum yada kaldır götür belini sakatlamasin diyorum o benle inatlasiyor.
tamamdır alım olursa takipteyim :)Kotamiz doldu takip edebilirsin topigi katılım şuan yok canım :)
BurdayımNerdesiniz yahu
Geçmiş olsun ağrı kesici aldın mı? Böyle zor geçiren bir arkadaşım bir şey kullanıyordu hatırlamıyorum ama. Ağrı kesici de değildi başka bir şeydiCanım kızlar regl sancısından ölüyorum geçmedi ya günlerdir. Midem bulanıyor hiçbir şey yiyesim yok. Haftasonu misafir var ne pişirsem diye düşünürken bile midem bulandı
Magnezyum olabilir mi, kasılmaları azaltır hamileyken de veriyor doktorlarGeçmiş olsun ağrı kesici aldın mı? Böyle zor geçiren bir arkadaşım bir şey kullanıyordu hatırlamıyorum ama. Ağrı kesici de değildi başka bir şeydi