Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Dolayısıyla tartı cezası yok. Bir boşluk hissettim
Ay çok motive oldum şu an

İlk sayfa güncellendi
Her şey için çok teşekkür ederiz canım; eline, emeğine sağlık
şimdiden hayırlı olsun canım
Sonuçtan o kadar motive oldum ki belki sorumluluk almak bozmadan devam etme açısından iyi olur diye düşünüyorum. Zor olmayacaktır herhalde. Şimdiden başladım notlarımı almaya bakalım
harikasın

Teşekkürler
Evet Süper Girl. Oylama da olumsuz kullandiysan aslında yapman gerekmiyor canım. Karşı grubun da ilknurrr22 yapar mı bilemedim cevap gelmedi. Yani grup kaptanlıgi sizi motive edecekse deneyebilirsiniz.
Ben akşama kadar dışardaydım yazamadım bende olumsuz oy kullanmıstım oylamada ne yapmam gerekiyo yapılacaksa yaparım sıkıntı değil grup üyelerinin menülerine ve adımlarına mı bakcaz sadece

Grubundaki (Wander woman) üyelerin menü kontrolü. Diyet dışı beslenme var mı, destek motive.
Dediğim gibi bu da içten gelecek. Yani bunu yapmak beni de motive eder dersen yapabilirsin. Yoksa ben devam edebilirim
Puan notları en baştaki sporlara göre olan puanlar mı ya kafam cok dolu kusura bakmayın beni aydınlatırsanız sevinirim
İlk sayfadaki puanlama evet. Ama sen sadece adım yarışına katılmak istemiştin. Spora da katılmak istersen hangi sporu yaparsan yaptığın dakikayı o sporun puanıyla çarpıp sonucu not ediyorsun. Gün içinde ne yaparsan artık. Tartı günü de bütün haftanın toplamını topiğe beni etiketleyerek gönderiyorsun.
Adım yarışı içinde adım sayıları toplamı oluyor

Az önce çok sevdiğim bir diyet dışı yemeğin yarısını yedim. Benim için büyük bir şey. Doymadan kalktım mutluyum
Böyle vazgeçtiğim şeyleri de yazıcam arada
Bende sabah kahvaltıda ev ahalisine hazırladım diyet dışı ama kendime güzel ve doyurucu bi tabak yaptım bende yemedim . Hatta yemedikleri de kaldı gün içinde ona da elimi uzatmadım çocuklar acıkınca yedi

Okurum bakarım menülerine tabi ama bana destek olmanı isterim yinede iki erkek çocukla günüm çok cabuk geciyo malesef
Adım yarısına katılmıştım evet ben tamam o zaman ben adımlarımı toplayım
Bugun ki menümde
Sabah aç karnına 2 bardak su
1 bardak limonlu su
1 fincan kayısılı form çayı
2 dilim yumurtalı ekmek
Çörek otlu peynir
Akşam malesef diyet dışı
Kücük bi hamburger yedim

Bende sabah kahvaltıda ev ahalisine hazırladım diyet dışı ama kendime güzel ve doyurucu bi tabak yaptım bende yemedim . Hatta yemedikleri de kaldı gün içinde ona da elimi uzatmadım çocuklar acıkınca yedi
Ay dutum seni de tebrik ediyorum kız önceden olsaa sofrada sinsice bakardım ki bizimkiler köfte patates bırakacak mı acaba kalanı gömeyim diye beklerdim. Öyle saklama kabına koymakmış bilmezdim benn

Ay dutum seni de tebrik ediyorum kız önceden olsaa sofrada sinsice bakardım ki bizimkiler köfte patates bırakacak mı acaba kalanı gömeyim diye beklerdim. Öyle saklama kabına koymakmış bilmezdim benn
Ayy bende çok şükür . Bi de diyorum kızım geçen sene bu zamanlar 80 kg dın. Bu sene 70 sin hadi dayan son 5 kg sık dişini daha fazla yak kaloriyi. Spor yapınca da insan yorgunluğuna kıyıp da yiyemiyo zaten

Merhabalar
16 Kasım, Cumartesi günü menüm:
*1 haşlanmış yumurta
*10 yeşil zeytin
*1 dilim beyaz peynir
*1 tatlı kaşığı reçel, az tereyağı
*1 dilim ekmek
*2 fincan Türk kahvesi (yanında 2 kare)
*2 ceviz
*1 bardak süt
*1 muz
*8 çiğ badem
*adana kebap köftesi
*2 y.k. bulgur pilavı
*1/4 tırnak pide
*1 greyfurt
Adımlarım: 2390 adım
Su:2 lt.
Chocolita Bonus

Ayy bende çok şükür . Bi de diyorum kızım geçen sene bu zamanlar 80 kg dın. Bu sene 70 sin hadi dayan son 5 kg sık dişini daha fazla yak kaloriyi. Spor yapınca da insan yorgunluğuna kıyıp da yiyemiyo zaten
Aynen bir de yaktığına kıyamıyor insan. Yakmasan kıyarsın o yüzden hareket önemli

Kalori açığın olduğu için vücudun zararlı şeyler istiyor. O zaman da gözün dönmüş gibi saldırma olayı oluyor . Diyet yaoarken yaptığım en büyük hatalardan birisi. Sakın yapma.
Yemekten korkma . Yumurtalı ekmek yiyeceğine 2 yumurta kır ekmek yeme yanında peynir istediğin kadar ye zeytin ye. Salatayı sınırsız ye.
Bak ekmeksiz nasıl doyuyor insan. Sonra gözğnün önünde en güzel yemek de olsa yiyemiyorsun

Sabah nerdeyse boş geçmiş canım migrenben'e katılıyorum
Böyle olursa akşam çok acıkılır
Hamburger yanında gazlı içeceği falan öyleli bir menüyse 6.000 bekliyorum ilknurcum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…