Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sevindim canım ama hafta arası tartilmak motivasyon düşürebilir. Yarın artı gorebilirsin mesela. Pazartesi sabahına kadar beklesen hem daha doğru sonuç olur hem de daha çok sevinirsin
Ah canım ben her gün tartılıyorum şu ara engelleyemiyorum kendimi anca dengede durabiliyorum
erkek bünyesi işte tıkır tıkır çalışıyor
sanki akşam çorbayı içmesenmi cemosum yaaa yada dolma yemesen

Yaaa çorbayi yada 3-4 dolmayi cikartsam 500 kalorinalmis oluyorum
Aşırı az az gidiyo napicam bilmiyorum yaa dolma az zaten belki bana kalmaz.

Geçmiş olsun süpürgem çocuklarda çok fena hastalık var her sınıfta hemde büyük küçük demeden inşallah geçsin gitsin

Yaaa çorbayi yada 3-4 dolmayi cikartsam 500 kalorinalmis oluyorum
Aşırı az az gidiyo napicam bilmiyorum yaa dolma az zaten belki bana kalmaz.
ne bileyim akşamları ne kadar az yersek o kadar iyi çünkü en tehlikeli öğün
inşallah kalmaz sana dolma
Ben de öyleyim zor tutuyorum kendimi tartılmamak için insan emeğinin karşılığını hemen görmek istiyor
ya ben o gün dikkat edip ertesi gün artı çıkarsam bişeyi yanlış yaptığımı anlayıp hemen tedbirimi alıyorum o yüzden hergün tartılıyorum. birde kendimi motive ediyorum. şimdi bu sabah eksi çıktımya acayip motive oldum bu akşamda yemek yemeyip yarın daha eksi çıkacağım diyorum hırslanıyorum. o yüzden seviyorum hergün tartılmayı

süpeeeerrr yürü beee bilir kişi kim tutar seni

Ben hic tartilmiycam banada sürpriz olsun ayy cok heyecanlı

kesinlikle katılıyorum gerçekten en güzel detoks su içmek bende faydasını görürüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…