- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Ah canım ben her gün tartılıyorum şu ara engelleyemiyorum kendimi anca dengede durabiliyorumSevindim canım ama hafta arası tartilmak motivasyon düşürebilir. Yarın artı gorebilirsin mesela. Pazartesi sabahına kadar beklesen hem daha doğru sonuç olur hem de daha çok sevinirsin
erkek bünyesi işte tıkır tıkır çalışıyorEşim bı tartilayim bakalım 10 kilo verdim mi dedi
14 kilo vermiş adam ya
Yahu benim canım çıkıyor bir kilo vermek için o takir takir veriyo gerçi babasının kaybından kaynaklı üzüntüden verdi ama hala vermeye devam ediyor.
sanki akşam çorbayı içmesenmi cemosum yaaa yada dolma yemesenSabah lady'nin fırçasından sonra kendime geldim kahvaltıyı normal yaptım
Sabah 1 bardak su
2 ceviz
Öğlen
2 dilim beyaz peynir
1 incecik kaşar peyniri
1 salatalık
Yarım domates
1 ultra mini poğaça
Çay
Aksama dünden kalan dolmalar var.
Mercimek çorbası
Salata+yoğurt düşünüyorum.
Yaaa çorbayi yada 3-4 dolmayi cikartsam 500 kalorinalmis oluyorumAh canım ben her gün tartılıyorum şu ara engelleyemiyorum kendimi anca dengede durabiliyorum
erkek bünyesi işte tıkır tıkır çalışıyor
sanki akşam çorbayı içmesenmi cemosum yaaa yada dolma yemesen
Geçmiş olsun süpürgem çocuklarda çok fena hastalık var her sınıfta hemde büyük küçük demeden inşallah geçsin gitsinKusura bakmayın kızlar küçük aşırı huysuz ve atrşli idi uğrayamadım iki gündür uykusuz yorgunum derse toplantıya bugün de nöbetçiyim üstelik yoğun ve yorucu geçiyor iki gündür dersim boş anca fırsat bulup yazabiliyorum
Ben de öyleyim zor tutuyorum kendimi tartılmamak için insan emeğinin karşılığını hemen görmek istiyorAh canım ben her gün tartılıyorum şu ara engelleyemiyorum kendimi anca dengede durabiliyorum
ne bileyim akşamları ne kadar az yersek o kadar iyi çünkü en tehlikeli öğünYaaa çorbayi yada 3-4 dolmayi cikartsam 500 kalorinalmis oluyorum
Aşırı az az gidiyo napicam bilmiyorum yaa dolma az zaten belki bana kalmaz.
ya ben o gün dikkat edip ertesi gün artı çıkarsam bişeyi yanlış yaptığımı anlayıp hemen tedbirimi alıyorum o yüzden hergün tartılıyorum. birde kendimi motive ediyorum. şimdi bu sabah eksi çıktımya acayip motive oldum bu akşamda yemek yemeyip yarın daha eksi çıkacağım diyorum hırslanıyorum. o yüzden seviyorum hergün tartılmayıBen de öyleyim zor tutuyorum kendimi tartılmamak için insan emeğinin karşılığını hemen görmek istiyor
süpeeeerrrBugun piknikteydim kahvaltıya gittik güya öğleni buldu yemek o yüzden bugün bir çılgınlık yapıp tek öğün de birakcam
Yarim simit 1 haşlanmış yumurta sogus sebze 1 tk bal ev yapımı kahvaltılik sos 2 yk
Taze incir 2 tane 2 ceviz
Aksam sporumu yazarımCemoos
Kimse tutamaz beniiisüpeeeerrryürü beee bilir kişi kim tutar seni
Bı söyle bakalım süper mi değil mi ben söylerimSüper kürüm var yağları parcalar söker atar ondan yerim acıkınca
Ben hic tartilmiycam banada sürpriz olsun ayy cok heyecanlıKızlar en iyi kür su.
Ben normalde çok az su içerdim.
Diyete başladığımdan beri en az 2 litre su içiyorum.
Gerçekten faydası var sürekli tuvalette bekliyorum.
Bugün eşimle beraber bende tartıldım 3 günde yine süper sonuç ama artık pazartesiye kadar tartilmam.
akşam yemeğini es geçmek vücuda yapılabilecek en güzel fedakarlık.Kimse tutamaz beniiiteşekkürler gaz için iyi geldi
Ben regl olucam 5 güne inşallah ondan etkilenmem şişlik,ödem olmadan kurtulursam haftaya da ekşi görürümBen hic tartilmiycam banada sürpriz olsun ayy cok heyecanlı
Birinci olayim seni takıma alırım ancak o zaman söylerim üzgünüm cemos sen suya devamBı söyle bakalım süper mi değil mi ben söylerim
Zorlu ama cidden öyle Ayşegül coruhlu öyle diyor ne kadsr erken yerseniz o kadar yağ yanarmış 1 saatin bile farki olur diyoakşam yemeğini es geçmek vücuda yapılabilecek en güzel fedakarlık.
ben ne zaman yemesem ertesi gün eksi çıkarım
kesinlikle katılıyorum gerçekten en güzel detoks su içmek bende faydasını görürüm hepKızlar en iyi kür su.
Ben normalde çok az su içerdim.
Diyete başladığımdan beri en az 2 litre su içiyorum.
Gerçekten faydası var sürekli tuvalette bekliyorum.
Bugün eşimle beraber bende tartıldım 3 günde yine süper sonuç ama artık pazartesiye kadar tartilmam.
valla zayıflamak istiyorsak biraz yemekten fadakarlık etmek zorundayızZorlu ama cidden öyle Ayşegül coruhlu öyle diyor ne kadsr erken yerseniz o kadar yağ yanarmış 1 saatin bile farki olur diyo