Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ay geçsin bariAdım yarışı da olur çok da eğlenceli olur ama hemen değil bence
Tamam canım. Bende 1. Sınıf bebesiyle elimden geleni yapmaya çalışıyorum sağolsun cemos olmasa bu kadar sıkı takip yapamazdım herhaldeCanım bende 3 çocuk var ikisi okullu kucuk 5 yaşında bide bu hafta adaptasyon sürecim benimde ilgilenemem ama daha sonraki zamanlarda zevkle yaparim
Bugün kimler paylaştı kaçırdım beni etiketlesinler bakarım takibe3. Grup üyeleri
Ucmelekannesi @succulentt UcanSupurge @Hufezaa @LADY VEGA @baltasar @yalnizkus16
Ben her gün düzenli bakabilirim diyen var mı? Sadece kendi grubunuza bakacaksiniz. Menü su ve egzersiz bildirimi. Not alıp kim yapmış kim yapmamış bakılacak.
Yok hemen değil kilomuz duraksar falan o vakitAdım yarışı da olur çok da eğlenceli olur ama hemen değil bence
Bugün hallettim supurgecim.Bugün kimler paylaştı kaçırdım beni etiketlesinler bakarım takibe
Canım yoğunluktan yazamadım sana teşekkür ederim bende bırakmayacağım zaten bu hafta gözümü kararttım doktor sonrası dahada veririm bence kesin ilaç verecekDoktor randevusu alman iyi olmuş Devitamini Kan tahlillerine vs. bakılır demir eksikliği, d vitamini eksikliği vs. varsa da takviye yaparlar. Tiroid hormonlarına bakarlar. Faydası olur, zararı olmaz.
Check -up gibi olur.
1 ay kadar evvel ben de Dahiliye uzmanına gittim. D vitamini verdi. Tiroid ilacım yetersiz kalıyormuş, onu biraz arttırdı. İnsülin direncim için şeker ilacı verdi. Birer tanesi dokunuyor, yarım yarım içiyorum 1 aydır. Aylardır diyet ile kilo veremiyordum, verebilmeye başladım yavaş yavaş.
Bence doktora gitmeden evvel ve sonrasında da diyete devam et, moralini bozmayasın, bu hafta olmazsa haftaya verirsin kilo.
Yaparız bacım dediğim gibi liste falan biliyorum takımdan sıkıştığınız her an paslayabilirsinizBugün hallettim supurgecim.
Zaten düzenli listede sıkıntı yok ama mesela haftasonu 3 gün yokum.
O zaman tüm grupların listesi var
Sen müsait olurum dersen ortak yapalım.
Tamam çok iyi o zaman.Yaparız bacım dediğim gibi liste falan biliyorum takımdan sıkıştığınız her an paslayabilirsiniz
Anneciginle güzel güzel zaman geçirin sen burayi hic düşünmeBugün hallettim supurgecim.
Zaten düzenli listede sıkıntı yok ama mesela haftasonu 3 gün yokum.
O zaman tüm grupların listesi var
Sen müsait olurum dersen ortak yapalım.
Bugün anneme ne kadar kilo verdiğimi söyledim o da başladı diyeteAnneciginle güzel güzel zaman geçirin sen burayi hic düşünme
Ne gerek vardı ki şimdi kadıncağız bırak hayatını yaşasınBugün anneme ne kadar kilo verdiğini söyledim o da başladı diyete
Çok işimiz var yemeğe vakit kalır mı bilmem
Birde asker eğlencesi var cikicam piste deli dana gibi oynicam kan ter içinde kilo vericemNe gerek vardı ki şimdi kadıncağız bırak hayatını yaşasın
Neyse ben hiç söyleyemeyim hafta sonu neler yapacağımıBirde asker eğlencesi var cikicam piste deli dana gibi oynicam kan ter içinde kilo vericem
Sevişeceksindir napcan başkaNeyse ben hiç söyleyemeyim hafta sonu neler yapacağımı
Amann hem ela lale lerle birde buraya mi yetisiyorsun sen. Kolay gelsin bacımTamam canım. Bende 1. Sınıf bebesiyle elimden geleni yapmaya çalışıyorum sağolsun cemos olmasa bu kadar sıkı takip yapamazdım herhalde
Cok sağol canimYaparız bacım dediğim gibi liste falan biliyorum takımdan sıkıştığınız her an paslayabilirsiniz
Bir de hasta kadın vallahi ben üzülmekten hasta olucam Cho iş yapmasın diye buraya bakmasın diye çıldırıyorum da dinlemiyor dinlenmiyoAmann hem ela lale lerle birde buraya mi yetisiyorsun sen. Kolay gelsin bacım