Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

S succulentt H Hufezaa baltasar baltasar Ucmelekannesi Ucmelekannesi UcanSupurge UcanSupurge yalnizkus16 yalnizkus16
Cemoos Cemoos
Sabah
1 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir 1 hindi füme 4 siyah zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 americano 1 fincan yeşil çay
Öğle ton balıklı salata
Ara 1 maden suyu 10 fındık
Akşam 1.5 kase tarhana çorbası 4 yk yoğurt 1 top sade dondurma
Ara 1 elma
Su 2.5 lt
Spor

Screenshot_20230925_204259_com.huawei.health_edit_919198778505.jpg

Cemoos Cemoos herkes o kadar aktif olup peşine düşebilir mi bilmiyorum ama istersen 3 grubunda 3 kaptanı olabilir. Menüleri bildirimleri kontrol edip tik atabilir. Senin yükün de azalmış olur. Ama işte kaptanı da uyarmamak lazım güzelce takip edebilmeli
Ben o grubu da listeye ekledim ama ha 14 kişi ha 21 kişi 😂
Bir yardimci mi bulsak mesela ben cuma anneme gidicem pazar gece ancak gelirim.
O zaman o kontrol eder.
Sen bir gruptasin liste kilo takip ediyorsun ben bir gruptayim.
Üçüncü grupta müsait olan çocuğu olmayan issiz biri varsa olur 😂

Kiaaaz menumu yaziyorum sabah menemen cay. Ogleden sonra biraz havuc kemirdim. Aksam 1 buyuk dilim firin mucver cacik salata. 5 kdan fazla adim. Abi ben su icemiyorum. Hep cay iciyorum. Sudan nefret ediyorum ya 🫤
Zor verirsin sen o zaman o kiloları şişko mu kalcan başımıza su iç su🙄

Cemoos Cemoos herkes o kadar aktif olup peşine düşebilir mi bilmiyorum ama istersen 3 grubunda 3 kaptanı olabilir. Menüleri bildirimleri kontrol edip tik atabilir. Senin yükün de azalmış olur. Ama işte kaptanı da uyarmamak lazım güzelce takip edebilmeli
Valla yapardim normalde ama bu hafta gercekten cok yogun olucam tasinma yuzunden. Yaparim desem yalan yani

O zaman o kontrol eder.
Sen bir grutasin liste kilo takip ediyorsun ben bir gruptayim.
Üçüncü grupta müsait olan çocuğu olmayan ıssız biri varsa olur 😂
Benim çocuğum var yazdığım listeyi bile bi daha bulamam😂 ooo annen ne lezzetli yemekler yapar inşallah sana🤲

O zaman o kontrol eder.
Sen bir grutasin liste kilo takip ediyorsun ben bir gruptayim.
Üçüncü grupta müsait olan çocuğu olmayan ıssız biri varsa olur 😂
3. Grup üyeleri
Ucmelekannesi Ucmelekannesi S succulentt UcanSupurge UcanSupurge H Hufezaa L LADY VEGA baltasar baltasar yalnizkus16 yalnizkus16
Ben her gün düzenli bakabilirim diyen var mı? Sadece kendi grubunuza bakacaksiniz. Menü su ve egzersiz bildirimi. Not alıp kim yapmış kim yapmamış bakılacak.

Birbirimize sahap çıkacaz bacım birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için
Herzaman bacim:rapci:
Sabah ezanını müteakiben inşallah tembellik edip geri uyumazsam yapalım kanks:KK5: uyursam da okuldan gelince artık
Yapiyoruz yapacağız kesin yapmalıyız hadi hareket 💪
Ben hepinizi uyarıyorum kavga ediyorum başınızda bekliyorum yetmiyorsam söyleyin 😂
Oh ohh daha ne olsun tamda istediğim disiplin. Kurallar ve disiplin süper gorunuyor. Ama bu sabah katıldım ya işleyişi öğrenmek için sordum
S succulentt H Hufezaa baltasar baltasar Ucmelekannesi Ucmelekannesi UcanSupurge UcanSupurge yalnizkus16 yalnizkus16
Cemoos Cemoos
Sabah
1 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir 1 hindi füme 4 siyah zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 americano 1 fincan yeşil çay
Öğle ton balıklı salata
Ara 1 maden suyu 10 fındık
Akşam 1.5 kase tarhana çorbası 4 yk yoğurt 1 top sade dondurma
Ara 1 elma
Su 2.5 lt
Spor

Eki Görüntüle 3307275
Offf adıma dibim düştü süpersin canim.
Menü güzel görünüyor canim afiyet olsun. Ama 1 top ta olsa dondurmayı en azindan gün içinde tuketsen daha iyi olur sanki.

X