- 22 Eylül 2023
- 88
- 432
- 27
Çalışınca gerçekten zaman problemi oluyor ya neyse biz de başka yerden telafi ederizalın bendende o kadarbende 8 de evde oluyorum yememiz 8,30 oluyor çok geç yani. en geç 6 da yiyebilsek inana kilolar daha çabuk gidecek. o yüzden ben hafta içleri akşam yemeklerini es geçmeye çalışıyorum.
Kolay gelsin hoşgeldin aramızaoncellikle cok tesekkur ederim kizlar insallah basarabilirim dua edin bana yarin baslicam ise tarti fotosunu yarin sabahtan gonderebilirim tarti fotosunun
Ya tenceresiz kuzum.su an ayaklarıma bakasım gelmedi.O parmaklar solucandan kurda dönüşmesin mi
Tamamdır birde beni etikersen belki goremeyebilirim hergun.İlk menümü yazayım bende
25 Eylül pazartesi
Kahvaltı
2 ksk patates salatası
4 ksk menemen
Salatalık
Avuç içi kadar 3 parça yufka
Peynir
Aralarda
1 elma tarcinlayip yedim
20 tane falan uzum
Akşam
1 tabak kabak yemeği
3 dlm TB ekmegi
1 kase yoğurt
3 üçgen dlm kavun
Şu 1 buçuk belki ancak
Misafirimiz ol birbirimizi gazlarizBende katılabilir miyim diyecektim ama alım kapanmış tüh
Menü ve tartı paylaşmadıkça motive olamamMisafirimiz ol birbirimizi gazlariz
Tamamdır bundan sonra seni etiketlerim canim.Tamamdır birde beni etikersen belki goremeyebilirim hergun.
Akşam 3 dilimi 2 ye düşür bence.
Tabii ilk günler zor ama dene.
Birde aktivite lazım 6000 adım yada evde spor yapabilirsin.
Gece yamadan 15-20 dakika çalışsan yeter faydası olur.
Tamam ben işaretledim seniTamamdır bundan sonra seni etiketlerim canim.
Bende sonradan adımımı ekledim menünün altına bugünlük 5000 adım olmuş evde adimlamistim bundan sonra 6000 e ulaşırım
Ekmek konusunda da haklısın acaba acikirmiyim diye düşündüm ama düşürmeye calisirim
Yaaa çok erken değil mi bizim akşam yemeği 8 i buluyo mecbur ev ahalisini bekliyorumBende yazayım menümü dükkan kapattım şükür
Sabah
2 tb ekmeği
Haşlanmış yumurta sogus sebze
1 tk bal
1 dilim peynir
Arada kuru meyve
Kahve yesilcay
Akşam
Yulaf lapasi içinde muz, 1tk bal, 1 yk labne kakao ve tarçın
Sporu henüz yapmadim 45 dk leslie yapcam yapınca yazarım
Cemoos
Eşim sehir dışında çalışıyor biz geldik ama o gelemedi henüz hafta sonları geliyor ee akşam eve gelecek biri olmayınca çocuklar okuldan gelince erken yiyoruzYaaa çok erken değil mi bizim akşam yemeği 8 i buluyo mecbur ev ahalisini bekliyorum
Haftasonu akşam 22.30 oluyo nerdeyse
Tıkladım seni de
Keşke benim eşimde şehir dışında çalışsa 3 saat dükkana gidip geliyo oda akşam yemeği zamanıEşim sehir dışında çalışıyor biz geldik ama o gelemedi henüz hafta sonları geliyor ee akşam eve gelecek biri olmayınca çocuklar okuldan gelince erken yiyoruztıkla benide
Ama oda bana artı bir motivasyon her geldiğinde biraz daha zayıflamış olmak heyecan vericiEşim sehir dışında çalışıyor biz geldik ama o gelemedi henüz hafta sonları geliyor ee akşam eve gelecek biri olmayınca çocuklar okuldan gelince erken yiyoruztıkla benide
Bak biz aynı evde olunca kilo vermedim zannetmisAma oda bana artı bir motivasyon her geldiğinde biraz daha zayıflamış olmak heyecan verici