Merhabalar boy1.56 , kilo 91.65
Hedef kilomsa 70 canim
Düzelttim. Evet çünkü bosalan yere birini almamız gerekiyordu. Yeni kişiler arasından Başlangicindan itibaren en çok ekside olan sen olduğun için 1 hafta gibi sayip seni aldımEki Görüntüle 3307067
Chocolita ya ben listede bi garip olmuşum sankiiii
birde beni 1. grubamı aldınızah çok heyecanlandım haftaya 56 yı görürüm bu gazla
Boy doğru mu peki 165birde benim hedefim 53 ama51 biraz zor gibi yokmu ediceksiniz beni
O parmaklar solucandan kurda dönüşmesin mibirde benim hedefim 53 ama51 biraz zor gibi yokmu ediceksiniz beni
Aaa brn yokum listedeEki Görüntüle 3307067
Chocolita ya ben listede bi garip olmuşum sankiiii
birde beni 1. grubamı aldınızah çok heyecanlandım haftaya 56 yı görürüm bu gazla
Yoksun okeay?Aaa brn yokum listede
Varmisim be baktim 1. Sayfaya bxbxvxg ama sazan gibi atladigim dogrudurYoksun okeay?
Bu listeyi ben niye görmüyorumAaa brn yokum listede
1. Sayfa ilk msj. Ben de listeyi ilk kez hordugum icin yokum sandim. Poncik kalbjm kirildiBu listeyi ben niye görmüyorum
İlk sayfadaki listeymis yeni grup sandımBu listeyi ben niye görmüyorum
Ben biz olnayanlar hepimiz unutulduk sandimİlk sayfadaki listeymis yeni grup sandım
Bu topik açıldığından beri varki o liste1. Sayfa ilk msj. Ben de listeyi ilk kez hordugum icin yokum sandim. Poncik kalbjm kirildi
Ben simdi gordum liste haliniBu topik açıldığından beri varki o liste
1. Hafta kilosu güncellenecek.Bu topik açıldığından beri varki o liste
Bu menu paylaşımını herkes kendini kontrol edebilir aslında, zamanı olmayan choconun dediği gibi en azından diyet beslendim yazıp çıkabilir. Bir kişinin o kadar insanı ceteleyle takip etmesi başlı başına mesai zaten özel hayattan ödün verp yeterince zaman harcıyorsunuz İllaki bir uyarıya ihtiyaç olmaması lazım diye düşünüyorum aktif olma menü paylaşma konusunda burdaysak eğer herkes kendi sorumluluğunu kendi alabilirKızlar listeyi akşam guncelleyip yuzdeye göre birincileri belirlicez.
Yarış başladı zaten.
Bu arada özellikle son gelen arkadaşlar paylaşımlarınız fotolarıniz düzenli olsun sıkıntı yaşamayalım.
Ben 2 saate gelirim.
çok teşekkür ederim o zamanDüzelttim. Evet çünkü bosalan yere birini almamız gerekiyordu. Yeni kişiler arasından Başlangicindan itibaren en çok ekside olan sen olduğun için 1 hafta gibi sayip seni aldım
yok oda yanlış boy 1.60 benimBoy doğru mu peki 165
Allahım AllahımO parmaklar solucandan kurda dönüşmesin mi