İyi akşamlar
16 Kasım Yıldız Savaşları
Wonder Woman yıldızı @3R1Z
Süper Girl yıldızı @gidelimkaptan 'la karşı karşıya geldi
Ve kazanaaaaannnn -1.150 yüzdeyle @3R1Z Oldu!
Süpersin
Eki Görüntüle 3504699
1.'miz @3R1Z
1 öğün ödül
2 gün dokunulmazlık
(Menü bildiriminden muaf)
2.'miz @gidelimkaptan
300 kalori ödül
İlk karşılaşmamız sizinle Oldu.
Tebrikler kızlar
Bu hafta grup Yüzdeleri enteresandır ki eşit
Sonuç berabere
İlk kez böyle bir sonuç oldu
Eki Görüntüle 3504704
Bu hafta kimse + gelmedi
Sabit bile gelmedi. Hepimizi tebrik ediyorum Harikayız
Sonuçtan korkanlarımız vardı. Hiç öyle olmadı. Biz başlarken böyleysek durmak var mı süper kızlarım
tam gaz devam 🏋
Gelelim yeni grup yıldızlarına️
️ 23 Kasım Yıldız Savaşçıları ️
Wonder woman yıldızıohbb
Süper Girl yıldızıilknurrr22 ye karşı
Tebrik ederim kızlar en yüksek Yüzdeleri yaparak grup yıldızı oldunuz
Grup kaptanlığı ödülünüz var
(İsteğe bağlı)
Uyarı sildirme ödülü de var ama çok şükür henüz kimsenin ihtiyacı yok
Genelde bende hafta sonları olmam ne hikmetse bugün evdeyim havada kapıyorum bildirimiAllah affetsin semra kaynana diyodu ya daldan dala diye onun gibi sofradan sofraya
Genelde bende hafta sonları olmam ne hikmetse bugün evdeyim havada kapıyorum bildirimi
Grubundaki (Wander woman) üyelerin menü kontrolü. Diyet dışı beslenme var mı, destek motive.
Dediğim gibi bu da içten gelecek. Yani bunu yapmak beni de motive eder dersen yapabilirsin. Yoksa ben devam edebilirim
İlk sayfadaki puanlama evet. Ama sen sadece adım yarışına katılmak istemiştin. Spora da katılmak istersen hangi sporu yaparsan yaptığın dakikayı o sporun puanıyla çarpıp sonucu not ediyorsun. Gün içinde ne yaparsan artık. Tartı günü de bütün haftanın toplamını topiğe beni etiketleyerek gönderiyorsun.
Adım yarışı içinde adım sayıları toplamı oluyor
Bugun eşim evdeydi bide dışarı cıkınca ipin ucu kaçtı malesef evet ben kalori açığı çok bırakıyorum bunu hep yapıyorumKalori açığın olduğu için vücudun zararlı şeyler istiyor. O zaman da gözün dönmüş gibi saldırma olayı oluyor . Diyet yaoarken yaptığım en büyük hatalardan birisi. Sakın yapma.
Yemekten korkma . Yumurtalı ekmek yiyeceğine 2 yumurta kır ekmek yeme yanında peynir istediğin kadar ye zeytin ye. Salatayı sınırsız ye.
Bak ekmeksiz nasıl doyuyor insan. Sonra gözğnün önünde en güzel yemek de olsa yiyemiyorsun
Ayran içtim içeçek olarakSabah nerdeyse boş geçmiş canım migrenben'e katılıyorum
Böyle olursa akşam çok acıkılır
Hamburger yanında gazlı içeceği falan öyleli bir menüyse 6.000 bekliyorum ilknurcum
Göz sporuÖrgü örmek nasıl spordan sayılmaz ya
Göz sporuinsanın gözleri yoruluyo çok yapmışım gibi konuştum bende
Ceza egzersizi yok o halde. Adım da çok iyi olmuş ayağına sağlıkBugun eşim evdeydi bide dışarı cıkınca ipin ucu kaçtı malesef evet ben kalori açığı çok bırakıyorum bunu hep yapıyorum
Ayran içtim içeçek olarak
Adım sayım atmayı unutmusum
Saat ilmekleri sayıyor mu kızKolum ağrımasa ahh yumak yumak gideceğim de
Saati sola takarım tığı sağda tutuyorum sanmam ki benim faydama bi halt etsin de saysınSaat ilmekleri sayıyor mu kız
Yok çiçeğim ben adım yarışı istiyorum sadece tüp bebek sürecinde olduğum için spor kısıtlıSen tek adım yarışına katılmak istemiştin espicim buna da katılacak mısın ona göre anlatcamhani eşofmanlı şevket hoca diyor ya biz bunları tek tek anlattuk
Tamam o zaman sen sadece adım sayılarını toplıcan canımYok çiçeğim ben adım yarışı istiyorum sadece tüp bebek sürecinde olduğum için spor kısıtlı
Haftada bir mi atacağız adım puanlarıTamam o zaman sen sadece adım sayılarını toplıcan canım
Sağlıksız atıştırma bugünü bozmuş mudur pekiEki Görüntüle 3504905 Eki Görüntüle 3504906
İyi akşamlar kızlar
+3 YK makarna
Kahvaltı yapamadım dışardaydim sağlıksız atıştırdim
Chocolita
Yani az miktarda yedim 3 parça paletli gıdaSağlıksız atıştırma bugünü bozmuş mudur peki