Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Herkese iyi akşamlar, benim menüm de şöyle
Sabah sirkeli su
Büyük bir bardak filtre kahve ve kahvaltı yapana kadar bolca şu
Kahvaltı: 12.00
2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 3-4 zeytin, 4 çatal kuymak ve 2 çay kaşığı kadar bal
Saat 15.30
Türk kahvesi, küçük parça diyet dışı
Akşam 18.30
Yoğurtlu meze ve salata
Akşam: çay ve bir kaç kuru kayısı
22.00' de maden suyu+ zencefil+ zerdeçal
Gün boyu 2 lt su
6000 adım
Aç karnına filtre kahve 👍 Metabolizmayı hızlandırır tok tutar zihni açar. Önceden bu alışkanlığım vardı. Önce sporumu yapardım sonra kahvemi içerdim en son da kahvaltımı yapardım

Kesinlikle .Su çok önemli🥰👍
Mesela güzellik merkezlerinde bölgesel zayıflama yaptıklarında günlük 2.5 3 litre suyu içmek zorundasın. Çünkü cihazlarla parçalanan yağı atmanın tek yolu bu. Su içmezsen sonuç alamıyorsun. Egzersizde de aynı mantık. Tabi o kadar su bize fazla gelebilir. 12 bardak iyidir

Selamlar 🥳

Kahvaltı 15.00 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, domates, 7zeytin, 1 kaşık az yağlı lor, 2 dilim çok tahıllı ekmek

Tek öğün yapacaktım ama pis boğazım durmadı☺😶
Akşam 19.00 3 dilim ev yapımı kek

Su 2.5 lt

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-03-22-48-52-293_com.mi.globalminusscreen.jpg
    Screenshot_2024-11-03-22-48-52-293_com.mi.globalminusscreen.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 6
İyi akşamlar kızlar
Hurma diyetine biraz alıştım cumaya kadar yapıp cuma günü bırakacağım dayanabilirsem

Kahvaltı
7 hurma 1 kupa tarçınlı süt (normalde yoğurt ama soğuk soğuk boş mideyle canım istemedi)

Ara öğün
1 portakal
1 elma
1 latte şekersiz

Akşam yemeği
7 hurma
1 kase yoğurt nane kattım içine
Biraz zorluyor ama dayanmak zorundayım 🥲
Chocolita Chocolita spora başlayacağım bir iyileseyim 🥰

Sabah
1 yumurtadan bol yeşillikli salata
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Akşam misafirlikteydim
3 kaşık kısır
3 tane kaju yedim
Şekersiz Türk kahvesi
1 lt su içtim
Yürüyüş yapamadım maalesef yarın yapsam olur mu? Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Afiyet olsun 💗 Ekmekle ilgili kuralda değişiklik olduğu için ceza egzersizin yok canım. Bu menüyle doydun mu peki çok az görünüyor

Selamlar 🥳

Kahvaltı 15.00 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, domates, 7zeytin, 1 kaşık az yağlı lor, 2 dilim çok tahıllı ekmek

Tek öğün yapacaktım ama pis boğazım durmadı☺😶
Akşam 19.00 📌3 dilim ev yapımı kek📌

Su 2.5 lt
Afiyet olsun canım
Ve diyet dışımız var. Keşke güzel bir akşam yemeği üstüne 1 küçük dilim olsaydı. Ama zaten adımla egzersizi tamamlamışsın. Bu yüzden ceza yok. Ama bu hafta 2. Diyet dışı gelirse 10.000 beklerim
Canım yarından itibaren duzenli paylaşım yapmaya calisacagim🙈
Evde kullanmadiklarimi koliledim yoğun gecti
Bi kaç hafta liste dışı katilsam olur mu canim ya daha ilk günden kurallara uyamadim😥
Tasindiktan sonra listeye alirsiniz❤️
Tabi canım yerleşince beklerim. Allah kolaylık versin ❤️

İyi akşamlar kızlar
Hurma diyetine biraz alıştım cumaya kadar yapıp cuma günü bırakacağım dayanabilirsem

Kahvaltı
7 hurma 1 kupa tarçınlı süt (normalde yoğurt ama soğuk soğuk boş mideyle canım istemedi)

Ara öğün
1 portakal
1 elma
1 latte şekersiz

Akşam yemeği
7 hurma
1 kase yoğurt nane kattım içine
Biraz zorluyor ama dayanmak zorundayım 🥲
Chocolita Chocolita spora başlayacağım bir iyileseyim 🥰
Tamam canım inşallah faydasını görürsün. Bayağı şok diyet çünkü. 3 gün yapsan yeterli olmaz mı?
Ben günlük egzersiz beklemiyorum. Ama düzenli olarak yapmakta fayda var. Yaptıkça da paylaşalım 🏋‍

Salı günü yatılı misafirim geliyormuş. Kaynım ve kızı. Eşime demişler ki Choco ya söyleme sürpriz olsun. Sürprize bakar mısınız 😂 iyi ki söyledi. Düşünsenize çat kapı geldiklerini kim bilir ne haldeyim. Yarın bir el daha temizliğe girişirim. Alışveriş yemek okul ödev. Hadi bakalım bana kolay gelsin 🫡
Hayırlı geceler kızlar 🍂

Salı günü yatılı misafirim geliyormuş. Kaynım ve kızı. Eşime demişler ki Choco ya söyleme sürpriz olsun. Sürprize bakar mısınız 😂 iyi ki söyledi. Düşünsenize çat kapı geldiklerini kim bilir ne haldeyim. Yarın bir el daha temizliğe girişirim. Alışveriş yemek okul ödev. Hadi bakalım bana kolay gelsin 🫡
Hayırlı geceler kızlar 🍂
Kaynın ve kızı ne süprizi olacaklarmış sana? Eşine yapsalar neyse.

X