- 24 Nisan 2021
- 287
- 835
- 54
Kesinlikle .Su çok önemliAslında hepimizin bir suluk bulundurması lazım ya.
Hareketle parçalanan yağ vücuttan suyla atılıyor kızlar bir gayret içmemiz lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle .Su çok önemliAslında hepimizin bir suluk bulundurması lazım ya.
Hareketle parçalanan yağ vücuttan suyla atılıyor kızlar bir gayret içmemiz lazım
Aç karnına filtre kahve Metabolizmayı hızlandırır tok tutar zihni açar. Önceden bu alışkanlığım vardı. Önce sporumu yapardım sonra kahvemi içerdim en son da kahvaltımı yapardımHerkese iyi akşamlar, benim menüm de şöyle
Sabah sirkeli su
Büyük bir bardak filtre kahve ve kahvaltı yapana kadar bolca şu
Kahvaltı: 12.00
2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 3-4 zeytin, 4 çatal kuymak ve 2 çay kaşığı kadar bal
Saat 15.30
Türk kahvesi, küçük parça diyet dışı
Akşam 18.30
Yoğurtlu meze ve salata
Akşam: çay ve bir kaç kuru kayısı
22.00' de maden suyu+ zencefil+ zerdeçal
Gün boyu 2 lt su
6000 adım
Mesela güzellik merkezlerinde bölgesel zayıflama yaptıklarında günlük 2.5 3 litre suyu içmek zorundasın. Çünkü cihazlarla parçalanan yağı atmanın tek yolu bu. Su içmezsen sonuç alamıyorsun. Egzersizde de aynı mantık. Tabi o kadar su bize fazla gelebilir. 12 bardak iyidirKesinlikle .Su çok önemli
Nohutla mı diyorsun?Diyet için böyle açıp yemelik güzel olur. Bezelye havuç da eklenebilir. Balık yakışır mı
Evet ben su içemeyen bi insanım unutuyorum resmenAslında hepimizin bir suluk bulundurması lazım ya.
Canım yarından itibaren duzenli paylaşım yapmaya calisacagim
Çok kolay gelsin Pembe LotusCanım yarından itibaren duzenli paylaşım yapmaya calisacagim
Evde kullanmadiklarimi koliledim yoğun gecti
Bi kaç hafta liste dışı katilsam olur mu canim ya daha ilk günden kurallara uyamadim
Tasindiktan sonra listeye alirsiniz
Afiyet olsun Ekmekle ilgili kuralda değişiklik olduğu için ceza egzersizin yok canım. Bu menüyle doydun mu peki çok az görünüyor
Afiyet olsun canımSelamlar
Kahvaltı 15.00 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, domates, 7zeytin, 1 kaşık az yağlı lor, 2 dilim çok tahıllı ekmek
Tek öğün yapacaktım ama pis boğazım durmadı☺
Akşam 19.00 3 dilim ev yapımı kek
Su 2.5 lt
Tabi canım yerleşince beklerim. Allah kolaylık versinCanım yarından itibaren duzenli paylaşım yapmaya calisacagim
Evde kullanmadiklarimi koliledim yoğun gecti
Bi kaç hafta liste dışı katilsam olur mu canim ya daha ilk günden kurallara uyamadim
Tasindiktan sonra listeye alirsiniz
Tamam canım inşallah faydasını görürsün. Bayağı şok diyet çünkü. 3 gün yapsan yeterli olmaz mı?İyi akşamlar kızlar
Hurma diyetine biraz alıştım cumaya kadar yapıp cuma günü bırakacağım dayanabilirsem
Kahvaltı
7 hurma 1 kupa tarçınlı süt (normalde yoğurt ama soğuk soğuk boş mideyle canım istemedi)
Ara öğün
1 portakal
1 elma
1 latte şekersiz
Akşam yemeği
7 hurma
1 kase yoğurt nane kattım içine
Biraz zorluyor ama dayanmak zorundayım
Chocolita spora başlayacağım bir iyileseyim
Doymadım aslında suan midem kazınıyor ama yapacak bir şey yokAfiyet olsun Ekmekle ilgili kuralda değişiklik olduğu için ceza egzersizin yok canım. Bu menüyle doydun mu peki çok az görünüyor
İyi geceler, bugünkü menüm
O kadar kendini zorlama canım 3 kaşık kısır tutmaz ki güzelce yemeğini yeseydin keşke. Kısırı orta bir tabak yeseydin yanına da yoğurtDoymadım aslında suan midem kazınıyor ama yapacak bir şey yok
Kaynın ve kızı ne süprizi olacaklarmış sana? Eşine yapsalar neyse.Salı günü yatılı misafirim geliyormuş. Kaynım ve kızı. Eşime demişler ki Choco ya söyleme sürpriz olsun. Sürprize bakar mısınız iyi ki söyledi. Düşünsenize çat kapı geldiklerini kim bilir ne haldeyim. Yarın bir el daha temizliğe girişirim. Alışveriş yemek okul ödev. Hadi bakalım bana kolay gelsin
Hayırlı geceler kızlar
Hiç sormaKaynın ve kızı ne süprizi olacaklarmış sana? Eşine yapsalar neyse.