Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İyi akşamlar kızlar
Bugün sabah annem rahatsızlandı kahvaltı etmedim
Akşam annem toparlandı çayla birlikte gün tabağı içinde aklınıza gelen ne varsa birer dilim yedim
Kahvaltı etmiş olsaydım dikkatli olurdum ama artık bulantı gelince yemiş oldum
Geneli diyet dışı olduğu için dillendirmiyorum
Doymadım Bu arada ama sağlıklı da olmadı
1 elma yedim
Yarın ceza egzersizi yapacağım
Annenize acil şifalar çok geçmiş olsun 🌷

İyi akşamlar kızlar
Bugün sabah annem rahatsızlandı kahvaltı etmedim
Akşam annem toparlandı çayla birlikte gün tabağı içinde aklınıza gelen ne varsa birer dilim yedim
Kahvaltı etmiş olsaydım dikkatli olurdum ama artık bulantı gelince yemiş oldum
Geneli diyet dışı olduğu için dillendirmiyorum
Doymadım Bu arada ama sağlıklı da olmadı
1 elma yedim
Yarın ceza egzersizi yapacağım
Geçmiş olsun chocom şimdi iyi mi annen

Bende diyete başlayalı 15 gün falan oldu. Bu sefer kendimi kasmadan gidiyorum. Canımın çektiği şeyi az da olsa yiyorum yoksa bırakıyordum diyeti 🙈 ilk 10 gün hiç ekmek yemedim yediysem en fazla 1 dilim yemişimdir garip bi şekilde. Aşırı ekmek düşkünüyüm ben iyi oldu böyle. Son bir kaç gündür de günde 3 dilimi geçmeyecek şekilde yedim maalesef. Ben listeye girmeyim ama bonus gibi takip edeyim motive olayım burda 🥰

Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir rahatsızlık değildir. Bu tür durumlarda diyet düşünülmez zaten.
Annenize acil şifalar çok geçmiş olsun 🌷
Geçmiş olsun chocom şimdi iyi mi annen
Çok sağolun ananemin evinde temizlik yaparken kaburgasını köşeye vurmuş ezilme olmuş 😞 bana söylemedi. Bilsem izin vermezdim. Biz kuzenle gider yapardık. Şimdi daha iyi şükür. Dün bir tansiyonum çıktı hala başım ağrıyor
Bende diyete başlayalı 15 gün falan oldu. Bu sefer kendimi kasmadan gidiyorum. Canımın çektiği şeyi az da olsa yiyorum yoksa bırakıyordum diyeti 🙈 ilk 10 gün hiç ekmek yemedim yediysem en fazla 1 dilim yemişimdir garip bi şekilde. Aşırı ekmek düşkünüyüm ben iyi oldu böyle. Son bir kaç gündür de günde 3 dilimi geçmeyecek şekilde yedim maalesef. Ben listeye girmeyim ama bonus gibi takip edeyim motive olayım burda 🥰
Yaa demek sende başladın 😍 çok iyi yapmışssın ekmek yememek bana da çok iyi gelir. En azından azaltarak yapılabilir.
Olur canım liste dışından da olsa seni görmek isterim 🥰 topikte de kuralları güncelledik egzersizler hafifledi. İnşallah hepimize iyi gelir

🌸Mutlu Pazarlar herkese🌸
Kahvaltı sonrası Türk kahvesi zamanı ☕💕

1000057252.jpg

Son düzenleme:
Kızlar tam buğday ekmeği insanı gerçekten çabuk doyuruyor, benim en sevdiğim öğün kahvaltı ben kahvaltıda kaçırıyorum. Tam buğday ekmeğimi kendim yapıyorum, dilimliyorum 2 küçük dilimle doydum.
Bende eve tam buğday alıcam artık. 1 beyaz ekmeğin yarısından fazlasını yiyordum ve anca doyuyordum. İçi boş sanki hava yastığı gibi. Yedikçe de yiyorsun

Gün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi

ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve +1 minik bitter ve 3 badem 3 ceviz

Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Gün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi

ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve +1 minik bitter ve 3 badem 3 ceviz

Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus
Ay çok güzel 🫠❤️ şifa olsun

Çok sağolun ananemin evinde temizlik yaparken kaburgasını köşeye vurmuş ezilme olmuş 😞 bana söylemedi. Bilsem izin vermezdim. Biz kuzenle gider yapardık. Şimdi daha iyi şükür. Dün bir tansiyonum çıktı hala başım ağrıyor

Yaa demek sende başladın 😍 çok iyi yapmışssın ekmek yememek bana da çok iyi gelir. En azından azaltarak yapılabilir.
Olur canım liste dışından da olsa seni görmek isterim 🥰 topikte de kuralları güncelledik egzersizler hafifledi. İnşallah hepimize iyi gelir
Sen de dikkat et kendine chocom ❤️

Evet ekmek yedikçe yiyesim geliyor benim zevkine yiyorum çoğu şeyi resmen 🙈

Yani artık bi şekilde vermem lazım bu kiloları. Kıyafet açısından ayrı bi dert, azcık bişey yapsam yoruluyorum nefes nefese kalıyorum o ayrı dert

Sen de dikkat et kendine chocom ❤️

Evet ekmek yedikçe yiyesim geliyor benim zevkine yiyorum çoğu şeyi resmen 🙈

Yani artık bi şekilde vermem lazım bu kiloları. Kıyafet açısından ayrı bi dert, azcık bişey yapsam yoruluyorum nefes nefese kalıyorum o ayrı dert
Bende o kadar hantallaşmışım ki sorma. Secdeden kalkmak için bile acayip efor harcıyorum. Önceden tek seferde ayak üstünde kalkabiliyordum

Bende o kadar hantallaşmışım ki sorma. Secdeden kalkmak için bile acayip efor harcıyorum. Önceden tek seferde ayak üstünde kalkabiliyordum
Diyetisyene gittim yazın. Adam 45 dk leslie yap dedi. 20 dk zor yaptım nefes nefese kalıyorum dedim. Affedersin de baya hantalmışsın dedi 😂 çok basit dio. Ulen bakınca basit leslie yaparken hiç de basit değil bence🙈

Diyetisyene gittim yazın. Adam 45 dk leslie yap dedi. 20 dk zor yaptım nefes nefese kalıyorum dedim. Affedersin de baya hantalmışsın dedi 😂 çok basit dio. Ulen bakınca basit leslie yaparken hiç de basit değil bence🙈
Biz de topikte leslie yi 20 dk ya düşürdük. Adım atmak istemeyenler için kolaylık olsun diye. Zor gerçekten ya. Zayıfladığım dönem 1 saat spor yaparsam ancak yoruluyordum. Yavaş yavaş Açılıcaz işte.

X