Günaydın canımGünaydınlar kızlar hadı toparlanalım kımse bısey yazmamış cıktıgımızdan berı tartılmadımChocolita asliogretmen espressoc delfinia
MerhabalarGünaydınlar kızlar hadı toparlanalım kımse bısey yazmamış cıktıgımızdan berı tartılmadımChocolita asliogretmen espressoc delfinia
EvetGünaydın canımChocolita isterse devam edebiliriz. Ama tartı günümüzün değişmesini talep ediyorum. (Cumartesi)
Merhabalar bende devam ederim edersenizMerhabalaresmusumm
Merhaba Arkadaşlar,
Tekrar başlayalım derseniz ben varım.
Sizlere uyarım.
Chocolita asliogretmen esmusumm
espressoc ve tekrar gruba katılmak isteyen tüm arkadaşlar,
Gününüz güzel geçsin.
Sevgiler
Chocolitam valla inan mecburi izin aldim ama aklim hep buradaydı. Ben döndüm . Sen gitme nolur.Peki o zaman bu cuma da tartıları alıp bir süre uzaklaşayım. Fazla sürmez sanırım alıştım buraya
Bırakmayalım.Günaydın canlar illaki düşecez hep birlikte toparlanalim İnşallah gerektiğinde birbirimizi motive de edecez
Özelden atmayim dedim kilomu yarış falan kalmadi
Ayrıca daha önceden de sitede gruba katılmıştım orda da böyle olmuştu herkes gitti buradakiler gitmez diyordum gitmeyelim birakmayalim inşallahChocolita
Seni unutmuşum cok az kişi kalmıştık son yazısmalara baktım da ekledım ınsallahBırakmayalım.
Merhaba yeni dönüş yapabildim, bir bilgim yok maalesef. İnşallah biyopsi sonucunuz temiz çıkmıştır50 yaşındayım. Adetin 5. Günü yapılan bu hormon Tahlil sonuçlarına göre
Follikül stimülan hormon (FSH) 3,8 mIU/mL
TSH 3,222 mIU/mL
Beta HCG (Serum/Plazma) 0,14 mIU/mL
Prolaktin 14,45 ng/mL
Aspartat aminotransferaz (AST) (Serum/Plazma) 20 IU/L
Alanin aminotransferaz (ALT) (Serum/Plazma) 18 IU/L
Lüteinizan hormon (LH) 4,4 mIU/mL
Estradiol (E2) (Serum/Plazma) 108,14
Ca 125 107 cıktı. Rahim kalınlaşması ve iki tane 1,5 cn miyom tespit edildi. Biyopsi yapıldı. Sonucu bekliyorum. Yumurtalıklarda sorun görmedim dedi. ca 125 yuksekliği neden olabilir. Bilginiz var mı?
Merhaba, hoş geldinizMerhaba kızlar. Ilk defa dıyet grubuyla diyet yapıcam aranıza alırsanızyalnız soyle bır sorunum var sabah ve oglen 1 dılım dahı ekmek sımıt farketmez karbonhidrat almassam bayılcak sevıyede oluyorum. Cocukluktan berı bu sekılde sızler nasıl yapıyorsunuz.
Tartı günü Cuma olsa daha iyi olmaz mı? Haftasonu insanlar haftasonu tatili veya aile ziyaretlerine gidebiliyorlar. Haftaiçi bir sabah evimizde olma,aynı tartı ile tartılma imkanimiz daha fazla diye düşünüyorum.@ChocolitaEn son tartı günümüzü cuma günü demiştik.asliogretmen cumartesi olmasını istemiş. Herkes fikrini belirtirse ona göre karar verelim.
Kurallar aynen geçerli. 1 aydır kimse aktif olmadığı için tartı günü gelecek sonuçlara göre listede kiloda sıfırdan başlangıç yapabilirsiniz
Uyarılar aynen geçerli. Geçmişten kalan ceza varsa unutuldu gitti. Uyarıların hatırlatmasını ayrıca yaparım. Hem prangasız yarış olmaz değil mi