Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın canlar illaki düşecez hep birlikte toparlanalim İnşallah gerektiğinde birbirimizi motive de edecez
Özelden atmayim dedim kilomu yarış falan kalmadi
Ayrıca daha önceden de sitede gruba katılmıştım orda da böyle olmuştu herkes gitti buradakiler gitmez diyordum gitmeyelim birakmayalim inşallah Chocolita

Eklentiler

• IMG_20241004_085116.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 19
50 yaşındayım. Adetin 5. Günü yapılan bu hormon Tahlil sonuçlarına göre
Follikül stimülan hormon (FSH) 3,8 mIU/mL
TSH 3,222 mIU/mL
Beta HCG (Serum/Plazma) 0,14 mIU/mL
Prolaktin 14,45 ng/mL
Aspartat aminotransferaz (AST) (Serum/Plazma) 20 IU/L
Alanin aminotransferaz (ALT) (Serum/Plazma) 18 IU/L
Lüteinizan hormon (LH) 4,4 mIU/mL
Estradiol (E2) (Serum/Plazma) 108,14
Ca 125 107 cıktı. Rahim kalınlaşması ve iki tane 1,5 cn miyom tespit edildi. Biyopsi yapıldı. Sonucu bekliyorum. Yumurtalıklarda sorun görmedim dedi. ca 125 yuksekliği neden olabilir. Bilginiz var mı?

Bırakmayalım.

Merhaba kızlar. Ilk defa dıyet grubuyla diyet yapıcam aranıza alırsanız yalnız soyle bır sorunum var sabah ve oglen 1 dılım dahı ekmek sımıt farketmez karbonhidrat almassam bayılcak sevıyede oluyorum. Cocukluktan berı bu sekılde sızler nasıl yapıyorsunuz.

Merhaba yeni dönüş yapabildim, bir bilgim yok maalesef. İnşallah biyopsi sonucunuz temiz çıkmıştır

Merhaba kızlar 1 ay olmuş ara vereli. Hepinize sıkı sıkı sarılıyorum nasılsınız neler yaptınız?
Mesajları okudum genel yazmak istedim. Bende özledim burayı. Ama kendimde start verecek gücü bulamadım. Şu sıralar siz yazmadan da önce kendimi hazırlıyordum. Yeni Ay yeni başlangıçlar diyerek.
Bir sürü kötü haber aldık milletçe biliyorsunuz. Psikoloji kalmadı tabi. Güvende hissedemedik. Benim oğlumun okulunda da yaşıtı bir çocuğa kötü şeyler yapıldı. Anlayacağınız bu kafa izni başka bir şey oldu.
Artık kalan zamanda yeniden başlayalım. Olmak istediğimiz gibi harcayalım bu vakti. En azından inandığımız güzelliklerin bir şeylerin yolunda olalım

En son tartı günümüzü cuma günü demiştik. asliogretmen cumartesi olmasını istemiş. Herkes fikrini belirtirse ona göre karar verelim.

Kurallar aynen geçerli. 1 aydır kimse aktif olmadığı için tartı günü gelecek sonuçlara göre listede kiloda sıfırdan başlangıç yapabilirsiniz

Uyarılar aynen geçerli. Geçmişten kalan ceza varsa unutuldu gitti. Uyarıların hatırlatmasını ayrıca yaparım. Hem prangasız yarış olmaz değil mi

Telefonum değişti. Önceden konsept için bulduğum bütün süper kadın resimleri gitti. Ne mesai harcardım onları bulayım kolajlıyım şimdi İnanın çocuğun derslerinden başımı kaldıramıyorum. Konuşma bozukluğundan dolayı da bir tık geriden geliyoruz. 2. Sınıfta aradaki fark çok açılmasın diye çabalıyorum.
Şimdi ufak ufak sınavlar sözlüler başladı.

Topik için boks ligi fotoğrafını bir şekilde buldum. Hala profilleri kolajlayabilirim. Bu şekilde devam edeceğiz inşallah. Güncellemelerimi yine gece yaparım. Durumuma göre sarkmalar olursa anlayışınızı biliyorum
O halde hoş geldik

Merhaba, hoş geldiniz
3 ince dilim ekmek yeme hakkımız var. Mümkün olduğunca 2 de bırakıyoruz, hiç yemeyenimiz var.
Herkesin kendi yöntemi var. Bazen tavsiyeler de bulunuyoruz. Listesini paylaşan oluyor. Ama ona iyi gelenin bana gelmediği oluyor. O yüzden kime ne iyi geliyorsa -topik kuralları eşliğinde- onu uyguluyor

Tartı günümüz cuma ya da cumartesi günü sabahı olacak. Tartı fotoğrafıyla başlangıc yapabilirsiniz

Tartı günü Cuma olsa daha iyi olmaz mı? Haftasonu insanlar haftasonu tatili veya aile ziyaretlerine gidebiliyorlar. Haftaiçi bir sabah evimizde olma,aynı tartı ile tartılma imkanimiz daha fazla diye düşünüyorum.@Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…