- 24 Nisan 2010
- 4.128
- 5.704
Bu nasıl olmuş çok sasirdim.peki nasıl aynı kilodasinizDıyetısyene gıttım sabah kilom aynı ama bir ayda 3 kg yagdan almışım hemen başlayalım 15 gün sonraya randevu aldım tekrardan
Hoş geldinizBende katilabilirmiyim
Hareketsizlik varsa kas ya da su kaybı yaşamış olabilir. Oradan verip yağdan almıştırBu nasıl olmuş çok sasirdim.peki nasıl aynı kilodasiniz
Bende bılemedım o kadar kızdım ki kendime dıyetısyenin bişey demesıne gerek kalmadıBu nasıl olmuş çok sasirdim.peki nasıl aynı kilodasiniz
Boya yaptık evı temızliği daha bıtıremedım stresten de olabılır belki bilemedım ki su kaybı yok dedi kilomun aynı olması guzelmişHareketsizlik varsa kas ya da su kaybı yaşamış olabilir. Oradan verip yağdan almıştır
Görünüşte bir değişiklik var mı..tartı değişmemesi çok ilginc olur hallolurBoya yaptık evı temızliği daha bıtıremedım stresten de olabılır belki bilemedım ki su kaybı yok dedi kilomun aynı olması guzelmiş
Görünüşte bir değişiklik var mı..tartı değişmemesi çok ilginc olur hallolur
Bilmiyomki regl de yakın şiş de olabılırım almış da olabılırım makıne de bozuk olabilir topiği bırakırken 71dım bugün de 71 cıktımGörünüşte bir değişiklik var mı..tartı değişmemesi çok ilginc olur hallolur
Bura aktıf olsaydı almazdım yürüyüş menü bildirimi falan dıkkat edıyosun zaten inşallah tekrardan toparlayacazesmusumm dedin ya bu ay 3 kilo yağdan almışım. O zaman kilon nasıl aynı çıktı demek istedi. Herhalde topiğe ara verdiğimiz dönem bu kiloyu aldın, aynı çıktı derkende bunu kast ettin
İnşallah canım bende çok merak ediyorum ne durumdayım. Tartı gününü beklicem.Bura aktıf olsaydı almazdım yürüyüş menü bildirimi falan dıkkat edıyosun zaten inşallah tekrardan toparlayacaz
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar Covid oldum sanırım 3 gündür perperisan yatıyorum üstüne bir de regl olacağım Allah'tan cumartesi ye birkaç gün var
Kasımda diyet başkadırİsim hala değişebilir daha iyisi aklınıza gelirseateş falan da koydum şöyle canlı heyecanlı ahajah