Çok teşekkür ederim canım çikolatamAz bir fark var canını sıkma. Çok istikrarlısın hedefe yakınsın
katılıyorum canım sana ama nasıl yapsak bilemedim. Acaba adım yarışı vs mi başlasak yenidenKızlar buralar çok pasifleşti ya birazcık aktifleştirelim
Ne kadar aktif olursa o kadar çok motive oluruz bence
Kahvaltım
1 kase ayran çorbası
2 YK muhallebi tansiyonm düştü açlıktan kendime geleyim diye yedim 3 te kahvaltı yaptım
Ara öğün türk kahvesi
Akşam yemeği
Bol yeşillikli lorlu diyet salata koca kase
8 bin adimim var ama saat geçti silindi
Chocolita
Olabilir canım aadim yarışı mantık liydiÇok teşekkür ederim canım çikolatamama artık sen de gelllll, aramıza katıl.
katılıyorum canım sana ama nasıl yapsak bilemedim. Acaba adım yarışı vs mi başlasak yeniden
Katılıyorum menü pyalasmayi bile unutuyorumKızlar buralar çok pasifleşti ya birazcık aktifleştirelim
Ne kadar aktif olursa o kadar çok motive oluruz bence
Kahvaltım
1 kase ayran çorbası
2 YK muhallebi tansiyonm düştü açlıktan kendime geleyim diye yedim 3 te kahvaltı yaptım
Ara öğün türk kahvesi
Akşam yemeği
Bol yeşillikli lorlu diyet salata koca kase
8 bin adimim var ama saat geçti silindi
Chocolita
Adım yarışı konusunda bu görevi üstlenmek isteyen çıkarsa yapalım kızlar. Açıkçası ben şu sıralar topiği bırakmamak için kendimi zorlar durumdayım. Burayı çok severek büyük heveslerle açmıştım. Çok üzülerek söylüyorum. Hedefimi hatırlatıyorum kendime. Tamamen bırakmak istemiyorum. Biraz uzaklaşıp bekledim ama ömür de geçiyor. Aylar geçti.Çok teşekkür ederim canım çikolatamama artık sen de gelllll, aramıza katıl.
katılıyorum canım sana ama nasıl yapsak bilemedim. Acaba adım yarışı vs mi başlasak yeniden
Canım böyle zamanlarda ara vermek iyi oluyor bir süre ara ver istersen hem motivasyonun da artar ben 3 ay diyetisyene gitmiştim 3. Ay artık o kadar sıkıldım ki para verdiğim halde yapamıyordumAdım yarışı konusunda bu görevi üstlenmek isteyen çıkarsa yapalım kızlar. Açıkçası ben şu sıralar topiği bırakmamak için kendimi zorlar durumdayım. Burayı çok severek büyük heveslerle açmıştım. Çok üzülerek söylüyorum. Hedefimi hatırlatıyorum kendime. Tamamen bırakmak istemiyorum. Biraz uzaklaşıp bekledim ama ömür de geçiyor. Aylar geçti.
Çikolatam eğer burası ağır geliyorsa sana şimdilik sayfayı da dondurabiliriz. Sen ne zaman istersen, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman devam ederiz. Ben de bu konuda profesyonel yardım almaya karar verdim. Dün diyetisyene gittim. Hayatımdaki ilk deneyimim. Ama olması gerekenmiş. Mesela ben her gün okula yulaf yoğurt götürüyordum. Meğerse yulaf şu an benim için uygun değilmiş. Diyetle ilgili herşeyi biliyorum derken bunları yorumlamak çok daha farkıymış. Dün bunu öğrendim.Adım yarışı konusunda bu görevi üstlenmek isteyen çıkarsa yapalım kızlar. Açıkçası ben şu sıralar topiği bırakmamak için kendimi zorlar durumdayım. Burayı çok severek büyük heveslerle açmıştım. Çok üzülerek söylüyorum. Hedefimi hatırlatıyorum kendime. Tamamen bırakmak istemiyorum. Biraz uzaklaşıp bekledim ama ömür de geçiyor. Aylar geçti.
MerhabalarAdım yarışı konusunda bu görevi üstlenmek isteyen çıkarsa yapalım kızlar. Açıkçası ben şu sıralar topiği bırakmamak için kendimi zorlar durumdayım. Burayı çok severek büyük heveslerle açmıştım. Çok üzülerek söylüyorum. Hedefimi hatırlatıyorum kendime. Tamamen bırakmak istemiyorum. Biraz uzaklaşıp bekledim ama ömür de geçiyor. Aylar geçti.
Çikolatam eğer burası ağır geliyorsa sana şimdilik sayfayı da dondurabiliriz. Sen ne zaman istersen, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman devam ederiz. Ben de bu konuda profesyonel yardım almaya karar verdim. Dün diyetisyene gittim. Hayatımdaki ilk deneyimim. Ama olması gerekenmiş. Mesela ben her gün okula yulaf yoğurt götürüyordum. Meğerse yulaf şu an benim için uygun değilmiş. Diyetle ilgili herşeyi biliyorum derken bunları yorumlamak çok daha farkıymış. Dün bunu öğrendim.
Sen bir düşün canım, sayfa yürütmek gerçekten zor ve sorumluluk istiyor. Kararın ne olursa olsun bunu saygıyla karşılayacağımızdan emin ol.
MerhabalarChocolita
Yazdıklarını okudum ve neler hissettiğini anlıyorum canım. Eğer "Neden?" diye soracak olursan, büyük hedeflerle başladığımız bu yolda yavaş kilo vermek veya verilen kiloları geri almak büyük bir motivasyon düşüklüğü yaratıyor insanda. 37 yaşına kadar 67 kg ile devam ettiğim hayatımda 2007 yılı kötü bir dönüm noktası oldu. 2007'den itibaren kilo almaya başladım, öncesi 78'i, sonra 87'yi, ilerleyen yıllarda 90'lı ve 100'lü rakamları görüp bugüne geldim. Bu süreçte kilo verdiğim zamanlar da oldu. Bir keresinde 28,5 kg kilo verdim, 81,5 oldum. Bırakmasam 70 de olacaktım. Bazı seferler 10 kg verdim, bırakınca fazlasını aldım. Antidepresan kullanımı, insülin direnci, haşimato, son aylarda adet düzensizliği ve menopoz öncesi hormon ilacı vs derken obez kategoride biri oldum işte.
Son senelerde motivasyonum çok düştü; çünkü ne diyetisyen desteğiyle, ne kendim ciddi anlamda kilo veremedim. Sanırım yaşın etkisiyle metabolizmam iyice yavaşladı. Ya da ben tam anlamıyla kararlı olamadım bu süreçte.
Sakın üzülme; bence sen gayet iyi gidiyorsun, dikkat ediyorsun yediklerine.
Ama bir süre uzaklaşmak iyi gelecek diyorsanasliogretmen in yazdığı gibi yapalım. Nasıl arzu edersen. Biz bekleriz senin iyi haberlerini, geri döneceğin zaman yazarsın.
Sen bilirsin. Burası ciddi anlamda emek verdiğin bir yer. Biz arada izin alıp geri döndük. Sen hep buradaydın, yorulmuş olabilirsin.
Chocolita kızlar devam etmek isterse birimiz listeyi takip ederiz çok kişi sayımız yok
Sen bizi birçok zaman nasıl idare ettiysen biz de seni severek idare ederiz canım hiçbir şey olmazÇok iyisiniz kızlar bu güzel yaklaşımınız ve anlayışınız için teşekkür ederimben size haksızlık olmasını da istemedim. "Biz İnandık Siz de İnanın" dedim. Kendime bir söz vermiştim son 2 kişi de kalsak topik devam edecekti. Bir noktada dahil olamadım. Dediğiniz gibi izin alıp uzaklaşan arkadaşlar oldu. Ben diyet yapamadığım da bile burada takiplerimi listemi yaptım. O resimli kolajları da severek hevesle yaptım aslında. Aynı şekilde ilk sayfadaki mezunlara bakıp mutlu oluyorum. Çünkü gerçekten kolay değil. Onca şeye rağmen başarmış kadınların listesi çok özel.
Kimse kalmamışken hala burada kendi sağlığı ve mutluluğu için mücadele eden siz 4 arkadaşımla da ayrıca gurur duyuyorum. Bu yüzden de kapatmak istemiyorum. Bir yorgunluk olabilir dediğiniz gibi. Biraz uzaklaşmak iyi gelebilir. Ama bitmesin. Burada birbirimize sahit olalım. Gerçekten ben size çok inanıyorum. Kendim için biraz zaman gerekecek
Peki o zaman bu cuma da tartıları alıp bir süre uzaklaşayım. Fazla sürmez sanırım alıştım burayaSen bizi birçok zaman nasıl idare ettiysen biz de seni severek idare ederiz canım hiçbir şey olmazbazen bazı şeylerden uzaklaşmak iyi geliyor kendine geliyorsun. Bence sen de dene diyeti de çok uzun süre yapmaya çalışınca yapamayınca güzel de sonuç alamayınca insanın motivasyonunu çok düşüyor. O yüzden yeniden motive olmak için bir miktar ara vermek lazım. Ben KPSS çalışırken artık son aylar bana işkence gibi geliyordu ağlaya ağlaya ders çalışıyordum ama şu an 3 ay geçti sınavdan yeniden o kadar çok çalışmayı istiyorum ki şu an çok motiveyim sen de ara vermek istiyorsan verebilirsin benim için sorun yok