Tartı günümüz Cumartesi olursa çok sevinirim ben deEn son tartı günümüzü cuma günü demiştik.asliogretmen cumartesi olmasını istemiş. Herkes fikrini belirtirse ona göre karar verelim.
Kurallar aynen geçerli. 1 aydır kimse aktif olmadığı için tartı günü gelecek sonuçlara göre listede kiloda sıfırdan başlangıç yapabilirsiniz
Uyarılar aynen geçerli. Geçmişten kalan ceza varsa unutuldu gitti. Uyarıların hatırlatmasını ayrıca yaparım. Hem prangasız yarış olmaz değil mi
Tartı günü Cuma olsa daha iyi olmaz mı? Haftasonu insanlar haftasonu tatili veya aile ziyaretlerine gidebiliyorlar. Haftaiçi bir sabah evimizde olma,aynı tartı ile tartılma imkanimiz daha fazla diye düşünüyorum.@Chocolita
Biraz daha bekleyelim çoğunluğa göre karar verelim o zaman. Mesajı gören fikrini belirtsin kızlarTartı günümüz Cumartesi olursa çok sevinirim ben deChocolita
Çalışanlar için haftaiçi tartı zor oluyor. Sabah erkenden ödemlerimizi atamadan tartılmak zorunda kalıyoruz. Hem de 7:30'da servise yetişeceğim için elim ayağıma dolaşıyor sabah erkenden tartılınca.
asliogretmen gibi ben de Cumartesi gününü tercih ederim.
Olabilir canımGrup adı da değişebilir bence , beraber başaracağız gibi
Cumartesi sabahı benim için uygun. Kızlar ne der bilmiyorum ama. Sadece haftasonu olacağı için ilanlar bildirimler sarkabilir. Yoğun geçer çünküÇok teşekkür ederiz canımChocolita istediğin gibi sadeleştir. Seni yormasın hiç. Amaç beraber motivasyon. Tartı gününü cuma isteyen arkadaşlar cuma çekilip cumartesi paylaşabilirler bence ama bizim öyle bir şansımız yok maalesef. Ben de delfinia ya katılıyorum. Sabah ödemlerimiz gitmeden tartılmak istemiyorum.
Benim için farketmez canım hangi gün dersenız uyarım evdeyim nasıl olsaCumartesi sabahı benim için uygun. Kızlar ne der bilmiyorum ama. Sadece haftasonu olacağı için ilanlar bildirimler sarkabilir. Yoğun geçer çünkü
Kabul ederlerse dediğin gibi Cuma günü daha uygun olur diyenler cumadan çekip cumartesi paylaşmış olur.
Merhaba canım, bu önceki ayrılanları da kapsıyor. Seninle yaşamadık ama sorun yaşadığımız bir durum vardı. Bu konuda yazıcam sanaGrup adı değişmiş, tartı günü değişmiş, 1 ay ara verilmiş benim kovulduğumda unutuldu mu acababende gelebilir miyim Chocolita
Tabi katılabilirsiniz
Tabi katılabilirsiniznick falan tamamen hazır gördüm sizi
Cumartesi sabahı tartı fotoğrafıyla Boy ve hedef kilonuzu yazarak başlayabilirsiniz.Vermem gereken bir bilgi vs var mı, çok motiveyim hemen ne istiyorsanız paylaşayım
Kim bilir ben kaç kilo aldım. Neyse artık zararın neresinden dönersek kardır. Soğuklarda egzersiz de güzel olurDıyetısyene gıttım sabah kilom aynı ama bir ayda 3 kg yagdan almışım hemen başlayalım 15 gün sonraya randevu aldım tekrardan
İsim hala değişebilir daha iyisi aklınıza gelirseChocolita çikolatam canımmmm, isteğimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim. Ben örnek vermiştim. Bileydim az daha düşünürdüm. Ama bence çok güzel oldu. Yeni bir başlangıçççççç için harika
Cuma cumartesi benim için farketmezCumartesi sabahı benim için uygun. Kızlar ne der bilmiyorum ama. Sadece haftasonu olacağı için ilanlar bildirimler sarkabilir. Yoğun geçer çünkü
Kabul ederlerse dediğin gibi Cuma günü daha uygun olur diyenler cumadan çekip cumartesi paylaşmış olur.