Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

En son tartı günümüzü cuma günü demiştik. asliogretmen asliogretmen cumartesi olmasını istemiş. Herkes fikrini belirtirse ona göre karar verelim.

Kurallar aynen geçerli. 1 aydır kimse aktif olmadığı için tartı günü gelecek sonuçlara göre listede kiloda sıfırdan başlangıç yapabilirsiniz

Uyarılar aynen geçerli. Geçmişten kalan ceza varsa unutuldu gitti. Uyarıların hatırlatmasını ayrıca yaparım. Hem prangasız yarış olmaz değil mi 🤫
Tartı günümüz Cumartesi olursa çok sevinirim ben de Chocolita Chocolita 💕
Çalışanlar için haftaiçi tartı zor oluyor. Sabah erkenden ödemlerimizi atamadan tartılmak zorunda kalıyoruz. Hem de 7:30'da servise yetişeceğim için elim ayağıma dolaşıyor sabah erkenden tartılınca.
asliogretmen asliogretmen gibi ben de Cumartesi gününü tercih ederim.

Tartı günü Cuma olsa daha iyi olmaz mı? Haftasonu insanlar haftasonu tatili veya aile ziyaretlerine gidebiliyorlar. Haftaiçi bir sabah evimizde olma,aynı tartı ile tartılma imkanimiz daha fazla diye düşünüyorum.@Chocolita

Tartı günümüz Cumartesi olursa çok sevinirim ben de Chocolita Chocolita 💕
Çalışanlar için haftaiçi tartı zor oluyor. Sabah erkenden ödemlerimizi atamadan tartılmak zorunda kalıyoruz. Hem de 7:30'da servise yetişeceğim için elim ayağıma dolaşıyor sabah erkenden tartılınca.
asliogretmen asliogretmen gibi ben de Cumartesi gününü tercih ederim.
Biraz daha bekleyelim çoğunluğa göre karar verelim o zaman. Mesajı gören fikrini belirtsin kızlar 💗

Madem tekrar başlıyoruz işin yorucu kısmını hafifletmek istiyorum. Kolaj kısmında süper kahraman ları koymam sadece isimle kişileri belirtilirim. Beni en çok oyalayan diğer kısımda bu gruptan şu arkadaş derken kalın font yazı biçimi ve renklendirmeyle ayırmaktı. Çünkü tek tek seçim yapıyorsun, bazen de sayfa kayıyor ve her şeyi baştan yapmam gerekiyor. Dümdüz yazsam sıkıntı yok aslında. Ben bunları yaparak başladığım için yapmazsam özensiz görünür diye düşündüğümden hep öyle devam etti. Arkadaşların şevki kırılmasın istedim. Ama durum şimdi daha farklı. Bu şevk olayınında sanırım bununla pek ilgisi yok

Lig fotoğrafında kolaj yapıcam. O artık buranın tadı tuzu esprisi 🥰

Çok teşekkür ederiz canım Chocolita Chocolita istediğin gibi sadeleştir. Seni yormasın hiç. Amaç beraber motivasyon. Tartı gününü cuma isteyen arkadaşlar cuma çekilip cumartesi paylaşabilirler bence ama bizim öyle bir şansımız yok maalesef. Ben de delfinia delfinia ya katılıyorum. Sabah ödemlerimiz gitmeden tartılmak istemiyorum. 💕

Çok teşekkür ederiz canım Chocolita Chocolita istediğin gibi sadeleştir. Seni yormasın hiç. Amaç beraber motivasyon. Tartı gününü cuma isteyen arkadaşlar cuma çekilip cumartesi paylaşabilirler bence ama bizim öyle bir şansımız yok maalesef. Ben de delfinia delfinia ya katılıyorum. Sabah ödemlerimiz gitmeden tartılmak istemiyorum. 💕
Cumartesi sabahı benim için uygun. Kızlar ne der bilmiyorum ama. Sadece haftasonu olacağı için ilanlar bildirimler sarkabilir. Yoğun geçer çünkü
Kabul ederlerse dediğin gibi Cuma günü daha uygun olur diyenler cumadan çekip cumartesi paylaşmış olur.

Cumartesi sabahı benim için uygun. Kızlar ne der bilmiyorum ama. Sadece haftasonu olacağı için ilanlar bildirimler sarkabilir. Yoğun geçer çünkü
Kabul ederlerse dediğin gibi Cuma günü daha uygun olur diyenler cumadan çekip cumartesi paylaşmış olur.
Benim için farketmez canım hangi gün dersenız uyarım evdeyim nasıl olsa 😁
Yeterki başlayalım hep birlikte 👍👍

Chocolita Chocolita çikolatam canımmmm, isteğimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim. Ben örnek vermiştim. Bileydim az daha düşünürdüm. 😂 Ama bence çok güzel oldu. Yeni bir başlangıçççççç için harika 🤩
İsim hala değişebilir daha iyisi aklınıza gelirse 😘 ateş falan da koydum şöyle canlı heyecanlı ahajah

Cuma cumartesi benim için farketmez

X