- 13 Mart 2019
- 12.664
- 40.248
Bende yeni kuruldu grup sandım ismi görünce heyecan yaptımValla keşke. Ama belli de olmaz
Yaa ben çok kaçamak yapmıyorum zaten
Bu sefer biraz uzun süreli bi hedef koydum kendime önceden 1 hafta 2 hafta belirliyordum
Şimdi 68 kiloya inene kadar dedim
Beyaz ekmek pilav makarna hamur işi şekerli gıdalar abur cubur akşam yemeği sonrası çiğnenebilir bişey yemek yok
Dışarıda serbest annelere gidince ve misafirliklerde serbest
Güncel kg 77.8
Bende yeni kuruldu grup sandım ismi görünce heyecan yaptım
Biz İnandık Siz de İnanın dı
Oda çok güzeldi ama bu isim çok güzel olmuşBu şekilde bütün gerekenleri fazlasıyla yapıyormuşsun zateno yemediğin şeyler hepimizin imtihanı. Yavaş yavaş alışıcaz inşallah
Kızz belki de ondan mı geldin negerçekten yeni bir enerji sinerji deyip girdin belki kız
Biz İnandık Siz de İnanın dı
Bence de yenilik iyidir yaOda çok güzeldi ama bu isim çok güzel olmuşyenilik her zaman iyidir inşallah bu sefer başaracağımıza inanıyorum
Bence ceza için 6 bin çok az chocum çünkü evin içindeki hareketlerimiz 4 bini buluyor ortalama. Görsel eklemek yasaktı bence görsel eklemeyi getirebiliriz . Ben diyetisyene giderken tabağın resmini atıyordum hem yediklerimi daha net görüyordum hemde kıyas yapabiliyordum. Diyet dışı olanlar görsel atmamali ama diyete uygun olanlar atsa daha motive oluruz diye düşünüyorumKızlarr kurallarla ilgili bazı düzenlemeler yaptım. Birazdan ilk sayfaya geçiricem
Cezaları biraz daha düşürelim. Kolayca uyarılık olmayalım. Şurayı düzenleyelim derseniz öneriye de açığım
Zaten günlük egzersiz şartımız yoktu. Ceza geldikçe egzersiz yaptık
* 100 kalori üstünde diyet dışı beslenme cezası 6.000 adım olsun. Adım yerine bunu 20 dk leslie de çözebilsin. Ya da 20 dk kardiyo egzersizi
*Tartı da kilo alan ya da sabit gelenler 3 gün en az 6.000 adım atsın. Önceden 10.000 diyorduk ama düşürelim istiyorum. Ya da 20-30 dk egzersiz
*Ay sonu verdiği kilo sınırın altında kalanlar (70 kilo altında olanlar için -1 kilo, 70 kilo üstünde olanlar için -1.5 kilo) 3 gün 10.000 adım atsın. 10.000 i oraya koyup günü azaltmış olduk. Bence makul.
Ay sonu hiç kilo verememiş hatta almış olanlar artık 1 uyarı alsın. Çünkü bir şey yapılamamış oluyor. 3. Uyarı yine diskalifiye olsun. Uyarı sildirmenin yolu da yine Yıldız olmak️
esmusumm Tante Rosa Denise asliogretmen delfinia espressoc cimbomlukiz
ve katılmak isterlerseGonulmeyvesi Efser
portakalafisildiyordum
Unuttuğum varsa affola
Görsel konusunda şimdi et ürünleri pahalı ya, alan vardır alamayan vardır gibi düşünmüştüm en iyisi komple koymamak demiştim. Çünkü normalde dengeli bir tabakta hepsi olması lazım. Ama daha çok motive Oluruz derseniz bu kural da değişebilir görsel de koyabilirizBence ceza için 6 bin çok az chocum çünkü evin içindeki hareketlerimiz 4 bini buluyor ortalama. Görsel eklemek yasaktı bence görsel eklemeyi getirebiliriz . Ben diyetisyene giderken tabağın resmini atıyordum hem yediklerimi daha net görüyordum hemde kıyas yapabiliyordum. Diyet dışı olanlar görsel atmamali ama diyete uygun olanlar atsa daha motive oluruz diye düşünüyorum
Zaten biz kadınların sağlıklı metabolizması için sebze ağırlıklı beslenmesi gerek öyle çok aşırı etler yiyemeyiz daha çok Akdeniz tarzı beslenmeGörsel konusunda şimdi et ürünleri pahalı ya, alan vardır alamayan vardır gibi düşünmüştüm en iyisi komple koymamak demiştim. Çünkü normalde dengeli bir tabakta hepsi olması lazım. Ama daha çok motive Oluruz derseniz bu kural da değişebilir görsel de koyabiliriz
Üst mesajıma bir ekleme yaptım canım adımla ilgiliZaten biz kadınların sağlıklı metabolizması için sebze ağırlıklı beslenmesi gerek öyle çok aşırı etler yiyemeyiz daha çok Akdeniz tarzı beslenmeama dediğin gibi alan var alamayan var gibi düşünen olursa olmasa da olur olursa daha güzel olur bence. Genel herkes fikrini belirtebilir
Tamam nasıl derseniz 7 bin de olabilirGörsel konusunda şimdi et ürünleri pahalı ya, alan vardır alamayan vardır gibi düşünmüştüm en iyisi komple koymamak demiştim. Çünkü normalde dengeli bir tabakta hepsi olması lazım. Ama daha çok motive Oluruz derseniz bu kural da değişebilir görsel de koyabiliriz
Adım konusunda da hiç hareketsiz biri için 6.000 iyi adımdır 1 saatlik yürüyüş demektir. 6.000 adım kiloyu korurmuş. Üstüne atılan adım da vermeyi sağlarmış. 7.000 de diyebiliriz.
Bana kalsa 10.000 iyiydi ama Diyet dışı cezasına çok kalanımız vardı. 10.000 de çok zorlanan bundan da uyarı alan vardı. O yüzden böyle bir çözüm düşündüm bende. Zaten egzersiz gibi alternatifler de varTamam nasıl derseniz 7 bin de olabilir
10 bin iyiydi de 20 bin vardı sankiBana kalsa 10.000 iyiydi ama Diyet dışı cezasına çok kalanımız vardı. 10.000 de çok zorlanan bundan da uyarı alan vardı. O yüzden böyle bir çözüm düşündüm bende. Zaten egzersiz gibi alternatifler de var
Aa bak onu unutmuşum10 bin iyiydi de 20 bin vardı sanki
Olur tabi neden olmasın 20 bin çok zorluyorduAa bak onu unutmuşumaynı hafta içinde 2. Diyet dışına 20.000 vermiştik. Onu da 10.000 yapalım madem
Gönlüne göre hayırla sonuçlanır inşallah canımOlur tabi neden olmasın 20 bin çok zorluyordu
Ben 25 Kasımda tüp Bebek tedavisine başlayacağımşuan 76 yim 69 civarına düşmem lazım bilmiyorum yapabilir miyim 7 kilo 1 ayda
Cezalar düzelmiş görünüyor bendeGönlüne göre hayırla sonuçlanır inşallah canımsağlıklı olanı ayda 4 kilo vermek. Ama ödemle birlikte bence 7 de gider. Es vermezsen gayet de güzel yaparsın
Ya ilk sayfada düzenleme yapayım dedim cozuttu sayfa. Dokundukça daha kötü oluyor. Mune abla ilk haline getirecek. De yapınca yine aynısı olmaz inşallah
Alttaki görseller gitti. Grupları düzenleyeyim demiştim lig mig grup resimleri gitti. Korktum daha ellemedimCezalar düzelmiş görünüyor bende
MerhabalarKızlarr kurallarla ilgili bazı düzenlemeler yaptım. Birazdan ilk sayfaya geçiricem
Cezaları biraz daha düşürelim. Kolayca uyarılık olmayalım. Şurayı düzenleyelim derseniz öneriye de açığım
Zaten günlük egzersiz şartımız yoktu. Ceza geldikçe egzersiz yaptık
* 100 kalori üstünde diyet dışı beslenme cezası 6.000 adım olsun. Adım yerine bunu 20 dk leslie de çözebilsin. Ya da 20 dk kardiyo egzersizi
*Tartı da kilo alan ya da sabit gelenler 3 gün en az 6.000 adım atsın. Önceden 10.000 diyorduk ama düşürelim istiyorum. Ya da 20-30 dk egzersiz
*Ay sonu verdiği kilo sınırın altında kalanlar (70 kilo altında olanlar için -1 kilo, 70 kilo üstünde olanlar için -1.5 kilo) 3 gün 10.000 adım atsın. 10.000 i oraya koyup günü azaltmış olduk. Bence makul.
Ay sonu hiç kilo verememiş hatta almış olanlar artık 1 uyarı alsın. Çünkü bir şey yapılamamış oluyor. 3. Uyarı yine diskalifiye olsun. Uyarı sildirmenin yolu da yine Yıldız olmak️
esmusumm Tante Rosa Denise asliogretmen delfinia espressoc cimbomlukiz
ve katılmak isterlerseGonulmeyvesi Efser
portakalafisildiyordum
Unuttuğum varsa affola