Labelimm kız seni gördüğüme çok sevindimSelamlar, ben de geçen gün baktım topiğe başlamak için, ara verilmiş. Ben de başlamak istiyorum.Chocolita canım düz yazı da olur, bu kadar vaktini emeğini verme önemli olan birlikte olmamız, birbirimize destek olmamız. Tartı günü cumartesi olsa daha iyi olur sanki hafta bitimine yakın.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar Covid oldum sanırım 3 gündür perperisan yatıyorum üstüne bir de regl olacağım Allah'tan cumartesi ye birkaç gün var
Ay bu çok güzelmişKasımda diyet başkadır
Kasım çıkana kadar olabilirAy bu çok güzelmişdeğiştirsek mi napsak
TeşekkürlerLabelimm kız seni gördüğüme çok sevindimgel tabi
Çok geçmiş olsun canım
Ay bu çok güzelmişdeğiştirsek mi napsak
Gözlerim seni arar derbederBu kadar yürekten çağırma beni
Bir gece ansızın gelebilirim
Beni bekliyorsan, kilo almışsan
Sevinçten kapında ölebilirim
Chocolita
Gözlerim seni arar derbeder
İsim babası uzaktan selam eder
Beklerken fok gibi olmuşum
Şaşırt beni artık yeter
Bizim eski topiğin adı değişti gönülcümAy yaşasın böyle bi topik mi vardııı
Asla yalnız değilsinŞuan size çok ihtiyacım var açım ve modum düşükbana yalnız olmadığımı söyleyin
Ayy olur tabii isterimBizim eski topiğin adı değişti gönülcümyeniden dönmek istersen
Varım varımAsla yalnız değilsinen son burada kepenkleri kapatıp gittik o kadar yani. Benimde gücüm kalmamıştı. Kızlar da sağolsun anlayış gösterdiler. Bir şekilde toparlanıp döndük. Şu an herkes sıfırdan başlayacak
Yaparız yaa sen gel bir ayağın alışsın ben güzel bir şeyler yapayım aaabimeAyy olur tabii isterimçok ceza falan olacak mı
Valla keşke. Ama belli de olmaz
Yaa ben çok kaçamak yapmıyorum zatenYaparız yaa sen gel bir ayağın alışsın ben güzel bir şeyler yapayım aaabime