- 8 Ekim 2012
- 3.356
- 6.320
- 36
Mesajı şimdi gördümGünaydın kızlar
cimbomlukiz esmusumm dünün menüsü gelmedi
cimbomlukiz adım cezasının dün tamamlanması gerekiyordu. Eğer yapılmadıysa bu 3. Uyarıyla liste dışı demek. Ne güzel başlamıştın aslında
Aynı hafta içinde 2. Diyet dışının cezası 20.000 adımdı canım ilk ceza olsaydı 9.000 küsur adım da sayılırdı. Keşke izin alıp hazır hissedince devam etseydin aslındaMesajı şimdi gördüm
Sanırım liste dışı kaldım adım sayım 9156 da kalmışneyse ben ara ara girer sizi yoklarım çok kilo farkım açılmasın diye
Canım, sorunun çözüldüğüne çok sevindim.Sabah çözüldü canım şükür. Dün uzun uzun asetonla silmiştik olmamıştı. Bugün sabah çözülmüş
Çok teşekkür ederim AslıcımCanım, sorunun çözüldüğüne çok sevindim.
Az bir fark var canını sıkma. Çok istikrarlısın hedefe yakınsın1 Ekim Kilo Bildirimi
24 Eylül 75.95
1 Ekim 76.10
Fark: +150 gram
Yüzdeliği: +197 gramChocolita
Eki Görüntüle 3485403
Olabilir canım
Ay çok iyi olur bence
Hafta sonuna yakın daha iyi olur bence ya hafta ortası çok uymuyor şuan ben çoğu zaman unutuyorum daMadem öyle bugün tartı almayalım ne dersiniz. Cumaya 3 gün kaldı
İlk sayfada tabloda yazar canım. O zaman yeni tartı günümüz cuma günü. Tartıyı da o zaman alıyorum
Tamam canım olurİlk sayfada tabloda yazar canım. O zaman yeni tartı günümüz cuma günü. Tartıyı da o zaman alıyorum