Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın
Mutlu bir hafta dilerim.
Kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 10 zeytin ve 1 yumurta yedim.
Şimdi dibek kahvesi içiyorum.
Öğle yemeği için de 2 haşlanmış yumurta ve 1/2 simitim var.
Akşam da 18:30'da kavurma ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. 19:00 gibi 2 mandalina ve 1 kase yoğurt yerim.
Sonrasında birşey yemeyeceğim inşallah Chocolita
Akşam yine menü, su ve adım paylaşımı yaparım.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Chocolita 12 Eylül'de başlayan reglim biteli 1 hafta olmuştu, haftasonunda yeniden başladı. Öncesinde 2 ay regl olmamıştım. Reglimi durdurmak için ilaç verdi doktorum, bugün başlayacağım. 21 gün kullanacağım sanırım. İlaç içtiğim süreçte aşırı ödemim oluyor. Bırakınca da regl oluyorum.
Haftaiçinde şehir dışına gideceğim. Orada tartım olmayacak. Mümkünse izne ayrılmak istiyorum.

Tamam canım. Ne kadarlık bir izin peki

Dün başıma gelenler 404 yapıştırıcıyla boncuk süsleme yapıyordum. Elime de yapıştı kurudu elimde. Bir yandan da telefondan dizi izliyordum. Ben elimdeki kurudu diye güvenip telefonun sesini açmaya çalışınca ses tuşu içe girip yapıştı. Kaldı öyle. Yeni telefonun içine ..... yani. Derken nasıl olduysa masaya dökülmüş. Hiç devrilmedi. Nasıl oldu hiç anlamadım. Bunları çıkarıcaz diye uğraştık eşimle. Ne güzel keyifli keyifli el işi yapıyordum gergin gergin uyudum

Ay o yapıştırıcı çok rezil bir şey ya gerçekten hiç fark etmiyorsun her yere yapışıyor

Ay o yapıştırıcı çok rezil bir şey ya gerçekten hiç fark etmiyorsun her yere yapışıyor
Masanın yapısı da yumuşak ne yapsan çiziliyor. Artık her yolu denedim valla. Keşke bir örtü serseymişim. Aslında karton koymuştum. Düşmedi bile Nasıl altına geçti anlamadım. Telefon desen ayrı

Tamam canım. Ne kadarlık bir izin peki
Kullanacağım ilacı bırakma tarihime göre, regl bitiminden sonra dönerim. 21 gün kullanmam gerekirse,1 ayı bulabilir Chocolita
Doktoruma danışmam lazım. O söyleyecek. Önümüzdeki günlerde kendisi ile iletişimde olacağım. Menopoz öncesi dönem ile ilgili hormon dengelemesi yapması gerekiyor.

Merhaba Chocolita
İznimin süresini sormuştun ve 1 ayı bulabilir demiştim ya, şehirdışından 14 Ekim tarihi itibariyle dönmüş olacağım.
Doktorum hastanede yoğun olduğu için whatsapp'tan haberleşebildim ve ilaca başladım. İlacı kesme tarihime göre izinden buraya dönüş tarihim daha önce de olabilir. 1 ay sürmez belki. Ben seni haberdar edeyim öyle bir durum olursa.
Bu arada çok geçmiş olsun, yapıştırıcının yeni telefonuna ve masaya zarar vermesine üzüldüm.
Telefonundaki sorunu çözebildiniz mi?

Son düzenleme:
Masanın yapısı da yumuşak ne yapsan çiziliyor. Artık her yolu denedim valla. Keşke bir örtü serseymişim. Aslında karton koymuştum. Düşmedi bile Nasıl altına geçti anlamadım. Telefon desen ayrı
Çok geçmiş olsun geçen hafta benim telefonum bozuktu elim ayağım yok gibi hissediyordum tövbe estağfurullah

Sabah çözüldü canım şükür. Dün uzun uzun asetonla silmiştik olmamıştı. Bugün sabah çözülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…