Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben denemiştim bu tarifi.. Karnıbaharin tadını yerken alıyorsun . Ben o tadı bastırmak için baharatini bol tutuyordum, daha bı kısır yiyor hissi veriyor öyle ☺️ Bide bence porsiyonluk yap Canım, fazla yapıp kalınca da tadı ağırlaşıyor

Geçmiş olsun Kaptanım, Rabbim şifa versin inşallah🤲🏻❣️
Hangi baharatı bol koydun canım? Kimyon koysam olur mu hem süte de faydalı

31 Ekim

11:30

Zeytinyağlı 3 tüm incir

18:00

1 porsiyon bulgurlu kuru biber dolması ve yaprak sarma (5 küçük kuru biber, 5,6 yaprak sarma)
Kemikli et
1 kase çoban salata
Biraz kuruyemiş

1,5 lt su
2 kupa kahve
4 kupa zencefil, limon çayı

LenaG LenaG @Sitare55
Afiyet olsun ❤️ tek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş ❤️
31 Ekim Menü
13.00: 1 kivi
10 kuru üzüm
1 ceviz
1 bardak sade Türk kahvesi

16.30: 1 büyük kase salata(pancar,nohut,roka,marul,nar karışımı)
2 yk pilav
1 orta parça fırında somon
Su:1,5 lt
LenaG LenaG @sitare25

Spor: 65 dk eliptik
10494 adım
@Boncuk2307
Canım afiyet olsun ❤️ salatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım 🙏
LenaG LenaG @Lotus1234
31 Ekim menü

Kahvaltı yapmadım 1 fincan Türk kahvesi yanında kare çikolata 1 tane

Saat 14:30 dün yaptığım fırında sebze yemeğinden 5, yk kadar yanında bir kaç kaşık yoğurt

Ara yeşil çay

Akşam 19:20 1,5 lahmacun yanında salata ayran

Su 3 litre
Afiyet olsun canım ❤️ güzel olmuş bir de o yarım lahmacun bir tıkcık kaçmış 🥰
Bugünkü menüm sabah 11.00
TB ekmeği ile tost
Bir yumurta
Akşam 18.30
Misafirlikteydin sadece pide vardı üç parça yedim çorba salata yoktu iki tanede kornişon turşusu yedim
Ara detoxmix
Şu 2 lt
Spor bı saat yürüyüş
LenaG LenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️çok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım ❤️
31 Ekim Perşembe
Kahvaltı 13.00

2dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 armut, 1 muz
Akşam Yemeği 19.30
1 çavdar lavaş, bol yeşillik sumaklı soğan ve tavukla dürüm, bir bardak ayran
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
30 dk eliptik (10,5 km yol)
LenaG LenaG @Sitare55 @Lotus1234
Afiyet olsun canım ❤️ meyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir 🥰
Afiyet olsun canım gayet güzel ❤️

Tebrik ederim şahane ❤️ 😍

Afiyet olsun, şu artınca şahane olur ❤️

Ben de denemek istiyorum güzel görünüyor

Afiyet olsun canım,çiğ köfte ve tadelle gözüme battı 🙈 akşam ki çekirdek çok değildir inşallah ❤️

Kız doğru düzgün birşey yememeissin 😱

Afiyetle kaptanım, geçen bir yerde gördüm bu Trabzon hurmasini kaseye koyup üzerine tahin ve ceviz eklemişler çok lezzetli görünüyordu tatlı krizlerine iyi gelebilir 😍 ya market yogurtlari bana da krema gibi geliyor yoğurt değil sanki

Afiyet olsun canım çok güzel ❤️😍
Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.
Guanydin herkese
Günaydın ❤️
Günaydınnn herkese, mutlu bir gün olsun hepimize🥰
Günaydın canım ❤️
Günaydın canlar 🩷 dünkü menümu ekleyeyim 31 Ekim
Sabah 9 da
Bol salata, haşlanmış yumurta,4 badem.

Öğleden sonra
Bir kase yayla çorbasi
İkindi
Bir kase kadayıfı puding
LenaG LenaG @Lotus1234
Günaydın ❤️ afiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış 🥰
Günaydın ♥️ 💋
Bugün ki planım sabah yumurta salatası
Öğlen süt yulaf meyve
Akşam sulu köfte ???
Günaydın ❤️ Gayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar 🥰

Günaydın Garfield e bayılırım 😻😻
Gunaydın hanımlar🌹hayırlı cumalar
Günaydın canım ❤️
Günaydın kızlar 20 lik dişlerim ağrıyor dişçiye gideceğim kahvaltı hazırlamayı düşünmüyorum çok acıyor:KK43:
Çok geçmiş olsun 🙏hemen git canım çok fenadır 20 lik diş ağrısı

Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin peynir
Yarımşar domates salatalik

Ara öğün
1 lifalif yulaf bar

Ara öğün
1 yeşil elma

Akşam
123 gr Palamut
2 dilim ekmek
Biraz acuka

Salata

**Kv lerdeydik yemekte. Sofrayı toplarken masada duran çeyrek gozlemeyi biranda yemiş bulundum. Eve gelince telafi ettim aldığım kaloriyi 🫣

3 lt su
45 dk eliptik bisiklet

LenaG LenaG @Boncuk2307
Kaptanım kızdın diye mi yorumlamadin :KK43:
LenaG LenaG

Afiyet olsun ❤️ tek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş ❤️

Canım afiyet olsun ❤️ salatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım 🙏

Afiyet olsun canım ❤️ güzel olmuş bir de o yarım lahmacun bir tıkcık kaçmış 🥰

Afiyet olsun ❤️çok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ meyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir 🥰

Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.

Günaydın ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın ❤️ afiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış 🥰

Günaydın ❤️ Gayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar 🥰

Günaydın Garfield e bayılırım 😻😻

Günaydın canım ❤️

Çok geçmiş olsun 🙏hemen git canım çok fenadır 20 lik diş ağrısı
Sarmalar tek lokmalık, biberler ya bir ya iki lokmalıktı 🥰

Başlayalım kız verelim bunları ❤️💪
hadi inşallah canımm :KK60:

Nane limon yapsan mi canım. O beni bayağı rahatlatıyor. Ya da kekik demle istersen.
işyerinde yokcanım sordum çay ocağına ama :KK43: zencefl çayı vardı kafede onu aldım, şimdi yine ateşim çıkmaya başladı diye de bi tane ateş düşürücü attım

Acil şifalar dilerim canım 🤲🏼
amin canımm sağol

Adanadayim cnm 😊

Amjn abla🙏🙏

Kız ne çabuk geri oldun. Erken degilmi ki sanki yorar kuzum ikiside ilgilenilecek yasta oğlan biraz daha büyüsün ablasıyla oyun kıvamına gelsin rahatlarsın biraz.
kızzz dimi erken oldumm yaa ama gecen seferki kanamam pek degildi diyebilirim son 4aydır
sezeryanden sonra rahim anca kendine geldii busefer baya kanamam var parlak parlak

X