Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın kızlar 😘
cimbomlukiz cimbomlukiz esmusumm esmusumm dünün menüsü gelmedi
cimbomlukiz cimbomlukiz adım cezasının dün tamamlanması gerekiyordu. Eğer yapılmadıysa bu 3. Uyarıyla liste dışı demek. Ne güzel başlamıştın aslında
Mesajı şimdi gördüm

Sanırım liste dışı kaldım adım sayım 9156 da kalmış 😒 neyse ben ara ara girer sizi yoklarım çok kilo farkım açılmasın diye🥰😂

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-30-15-36-32-955_com.mi.globalminusscreen.jpg
    Screenshot_2024-09-30-15-36-32-955_com.mi.globalminusscreen.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 14
Mesajı şimdi gördüm

Sanırım liste dışı kaldım adım sayım 9156 da kalmış 😒 neyse ben ara ara girer sizi yoklarım çok kilo farkım açılmasın diye🥰😂
Aynı hafta içinde 2. Diyet dışının cezası 20.000 adımdı canım ilk ceza olsaydı 9.000 küsur adım da sayılırdı. Keşke izin alıp hazır hissedince devam etseydin aslında 😕

1000001108.jpg

İyi akşamlar kızlar bugün adimim az sporu gün aşırı yapıyorum
Son cezami yarın tamamlarım

Kahvaltı
Domates çorbası
1 kase kisir

Ara öğün türk kahvesi
1 mini çikolata

Akşam yemeği
Ayran çorbası buğdaylı
Salata

Adım 4829
Şu hesaplamadim bugün.
Kısır biraz tartimi kabartabilir yarın ama inşallah kabartmaz
Chocolita Chocolita benim son tartı neydi canım hatırlıyor musun telefon bozuktu silinmiş foto

Delfi de izin aldı, o dönene kadar Wonder woman da sadece Aslıöğretmen kaldı. Bu durumda yarışlar Gruplar arası değil de, 3 kişi arasından en çok kilo veren 2 kişi arasında yapılır. Ben hala geçen ayki kilomun altına düşemedim. 2 uyarım var. Bu yüzden topiğe dahil olamıyorum. Regl haftamdayım. Sonrasında inşallah tam gaz devam etmek istiyorum

Günaydın ☀️
30 Eylül Menü ve Spor Bildirimi

1 2.30 3 yk yulaf, 5 yk yoğurt, 2 erik

17.00 5 yk sarımsaklı yoğurtlu makarna, 1 salkım üzüm, 2 erik

18.00 2 avuç çekirdek
2,5 litre su

6000 adım 🏃🏼‍♀️. Chocolita Chocolita 💕

X