Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Selamlar

Menüm sabah 2 yumurta, 2 dilim kaşar, 4 zeytin, 1 dilim ekmek

Öğlen 100 kalori altı diyet dışı
Akşam 1 tabak yeşil mercimek

Su 3 lt
Spor 45 dk Leslie ( akıllı saatim maalesef sade adım sayıyor donanımlı değil diye takmadım)

Bencede sayı az olduğu için 2 grupta toplanabilir
Chocolita Chocolita
Leslie kanıtlı olması gerekiyor. Akilli saatle veya telefondaki adım sayarla 45 dk egzersiz kanıtlanabilir. 1 uyarı geldi. İlk uyarı oldu

Son düzenleme:
⭐ 6 Ağustos Yıldız Savaşçıları ⭐

Chocolita asliogretmen asliogretmen e karşı ⚔️

esmusumm esmusumm nnurc nnurc a karşı ⚔️

📌Yıldız savaşçıları tartıları özelden atar
🔥
CountdownGIF.gif

30 dk kardiyo ya da 10.000 adim atabilirsin canım

Tamamdır tatil dönüşünde etiket yaparsın 🌸

Tamam aslicim Allah gönlüne ferahlık versin ❤️ İzin süresi 1 ayı geçerse kilo tablosunda yeni başlangıç yapıyorum bilgin olsun
Tamamdır çokom çok teşekkür ederim. 💕

Bu arada isterseniz grup isimlerinde değişiklik yapabiliriz. Ben süper kadınlardan seçmistim. Her şey olabilir
İyi geceler 🌹🤗
Bence çok güzel secmişin Chocolitacım. Bizlerde bir nevi savaşçı kadınlarız. Kendimizin en iyi versiyonu için mücadele ediyoruz.💪
Chocolita Chocolita

Çok güzel kilo vermişsin canım ödemle birlikte güzel olmuş. Buradan bırakma 💪
Sağolasın. Ödemi atabildiğim zaman gerçekçi rakamlari görüyorum . Ödem varsa eklendikçe ekleniyor . Can sıkıyor haliyle... İyi dileklerin için çok teşekkürler canım.😍 Bırakmıyorum . Hep birlikde baş koyduk bu işe.Ya gidecek ya gidecek bu fazlalıklar..💃

Sağolasın. Ödemi atabildiğim zaman gerçekçi rakamlari görüyorum . Ödem varsa eklendikçe ekleniyor . Can sıkıyor haliyle... İyi dileklerin için çok teşekkürler canım.😍 Bırakmıyorum . Hep birlikde baş koyduk bu işe.Ya gidecek ya gidecek bu fazlalıklar..💃
İnşallah 😍 ne diyorduk biz inandık siz de inanın 🔥
Bende bu sabah regl oldum. Sisirdi bu sefer. Bakalım ne olacak.
Eylülde doğum günüm var. O zamana kadar 74 olmak istiyorum

X