- 30 Ocak 2017
- 12.482
- 192.790
Anladım canım. Konuştuk zaten, liste dışında da olsa arada ugraBen mesajları etiketleri şimdi görüyorum o kadar yoğun bir hafta geçirdim ki hiç burayı unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım. Konuştuk zaten, liste dışında da olsa arada ugraBen mesajları etiketleri şimdi görüyorum o kadar yoğun bir hafta geçirdim ki hiç burayı unuttum
Biraz ortalığı canlandirmamiz lazim yaz bitiyor hizlanmam lazim
Uğrarım yordum seni hakkını helal.et inancı aklıma bile gelmedi burası kurler ödem aticilar yemek listeleri çocuklar kursları dersleri derken nasıl uyuyup uyandığımı bilmiyorum 1 ay sonunda 7 kilo vermeyi hedefliyorum ama dur bakalımAnladım canım. Konuştuk zaten, liste dışında da olsa arada ugra
Helal olsun canım doğrudur. İnşallah hedefine ulaşırsın Allah kolaylik versin. Hepimizin var bir telaşıUğrarım yordum seni hakkını helal.et inancı aklıma bile gelmedi burası kurler ödem aticilar yemek listeleri çocuklar kursları dersleri derken nasıl uyuyup uyandığımı bilmiyorum 1 ay sonunda 7 kilo vermeyi hedefliyorum ama dur bakalım
Bence yine 4 grup kalabilirBir de çoğunluğa göre karar verelim istiyorum, biliyorsunuz 4 grup var. Her gruptan bir grup yıldızı çıkıyor. Şu an sayımız çok az. İzin alan arkadaşlar da oldu. Grupları birleştirip 2 grup altında toplanalim diyorum. Böyle olursa aramızdan 2 yıldız çıkmış olacak.
Değişmesin 4 grup kalsın derseniz öyle yaparız ama izin alan arkadaslar dönene kadar bazı gruplar 2'ser kişiden olusur. Rekabet olur mu bilemedim
Bence iyi olur kaptanım bi değişiklik motivasyonu da arttırabilirBir de çoğunluğa göre karar verelim istiyorum, biliyorsunuz 4 grup var. Her gruptan bir grup yıldızı çıkıyor. Şu an sayımız çok az. İzin alan arkadaşlar da oldu. Grupları birleştirip 2 grup altında toplanalim diyorum. Böyle olursa aramızdan 2 yıldız çıkmış olacak.
Değişmesin 4 grup kalsın derseniz öyle yaparız ama izin alan arkadaslar dönene kadar bazı gruplar 2'ser kişiden olusur. Rekabet olur mu bilemedim
Evet canım yarın tartiyla başlangıç yapabilirsin. Baktım şimdi 2 uyarı varmış. Dikkat etmen gerekecek. Haftaya grup yildizi olursan birini sildirebilirsinSelamlar nasilsiniz ?
Bi ara geldim ise yeni basladigim zamanlardi sanirim ise Adapter ol ev cocuklar derken yürütememedim beraber. Okullar kapandi sükür bi haftadir tatiliz yani.
Seneye yine ayni okulumda calisacagim nasipse.
Herkes iyidir umarim. Ben de dahil olabilir miyim ? Chocolita
Buna 1 kişi 4 grup kalsın dedi, 1 kişi değişsin 2 grupta toplanalım dedi. Görenler fikrini yazarsa ona göre karar vermiş olalimBir de çoğunluğa göre karar verelim istiyorum, biliyorsunuz 4 grup var. Her gruptan bir grup yıldızı çıkıyor. Şu an sayımız çok az. İzin alan arkadaşlar da oldu. Grupları birleştirip 2 grup altında toplanalim diyorum. Böyle olursa aramızdan 2 yıldız çıkmış olacak.
Kusura bakmayın İnanki giremiyorum çocuklar hasta hem de 3 bir arada espirime güleyim bari ama gerçekten çok yoruldum inşallah yarın eksileri görürümI Ilkaskimm 3 gün menü paylaşımı yapılmadığı için 1 uyarı geldi. İlk uyarın
@asliogretmen 2 gün menü gelmedi
@hln09 dünün menüsü gelmedi
2 grup bence mantıklı kiloları yakın olanlar da karşı karşıya gelirse misBuna 1 kişi 4 grup kalsın dedi, 1 kişi değişsin 2 grupta toplanalım dedi. Görenler fikrini yazarsa ona göre karar vermiş olalim
Bende değişiklikten yanayım bı de böyle deneyelimBuna 1 kişi 4 grup kalsın dedi, 1 kişi değişsin 2 grupta toplanalım dedi. Görenler fikrini yazarsa ona göre karar vermiş olalim