Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

13.000 deyim

Pazar gunu menu
11:30 vol dereotlu maydanozlu zeytinyagli avokadolu yumyrta salatasi, peynir(yememem lazim ama bir-iki çatal aldım) roka
Karışık çay
6 PM bahçeden fasülye domatesle taze fasülye, cacık,
Arada incir uyutması. Biraz kalorili ama sıfır rafine şeker. Sadece süt ve incir.
Edit: Kahve ve iki hurmayı yazmayı unutmuşum
Chocolita
Adım gece yatmadan iki saat kadar yürüyüp kurtardım biraz ama yine de çok düşük.
10:30 gibi eşime dedim bugün de yürüyemedim, kalk yürü dedi yarım saat, çıktım yukarı 2 saat yürüdüm. Adımların birazı da bugüne kaldı.
7508 adım Migrenben

Eklentiler

• B162E0BF-6778-43A2-BA69-352A9F11FE15.png
    94 KB · Görüntüleme: 16
Eksi konusu çok karmaşık. tabii ki eksi istiyoruz ama bazen yağlar kasa dönüşürken de çok kilo kaybetmeyebiliyoruz. ben de bu hafta çok mutlu değilim 500 versem şükür edeceğim

Yok ben zaten az versem kabulum , ama kalori saymadikca goremicem eksiyi anlasilan

Ben uzun zamandir diyet topiklerinde oldugum icin biraz relax takilmaya calisiyorum, ama cok rahatlik da zarar tabiki

Yok ben zaten az versem kabulum , ama kalori saymadikca goremicem eksiyi anlasilan

Ben uzun zamandir diyet topiklerinde oldugum icin biraz relax takilmaya calisiyorum, ama cok rahatlik da zarar tabiki
Bazen düşünüyorum kendi kendime mücadele etmek yerine diyetisyen eşliğinde 2-3 ay takılıp, fazlalıkları verdikten sonra mı kendim dikkat etmeye devam etsem diye. Çünkü bir hesap verme ve parasını ödediğin bir yer daha motive edici olur gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…