Bittin senBu gazla 30K olur
motivasyon konusmasi dersen var, adim dersen var
ne yok, eksi yok
Bazen düşünüyorum kendi kendime mücadele etmek yerine diyetisyen eşliğinde 2-3 ay takılıp, fazlalıkları verdikten sonra mı kendim dikkat etmeye devam etsem diye. Çünkü bir hesap verme ve parasını ödediğin bir yer daha motive edici olur gibi geliyor.
Ben film eşliğinde adımlamaya gidiyorumMigrenben saat 11 itibariyle 11800 adımdayım. İyi motive ettin beni. Her turda bir 20 ip atlama hareketi yapıyorum zıplama jumping Jacks gibi. Henüz sadece su içtim. Yarın tartı günü ya bütün tuşlara basıyorum azıcık eksi çıksın diye
Geçeriz bence :) adım sorumlusu olarak iyi örnek oluyorHadi ver elini gecelim bu dutcugu
Ben de limonlu maydanozlu su yapıyorum ara ara. Müthiş ödem atıyor ve karaciğeri arındırıyor. “Balcan” kebabına da bayılırım ama o da normalde ekmek/lavaş yedirtir. İyi dayanmışsınSelamlar
Sabah limonlu maydanozlu su 500 ml
Öğlen tarçınlı kahve
13:30 1 yumurta 2 dilim peynir yulaf lavaş söğüş salata yarım avokado
Ara kirazsapı
19:00 ekmeksiz 1 porsiyon patlıcan kebabı
Yeşilçay
1,5 lt su
Chocolita
Eki Görüntüle 3433507
Evde atıştırmalık bulundurmamanın faydası. Listede çok yemiş gibi de görünmüyorsunİyi akşamlar herkese, yogun bir gün oldu ancak bakabildim buraya.
Sabah 7.30 sade Türk kahvesi
Kahvaltı 10.30
1 adet pekmezli glutensiz krep
1 muz
1 bardak badem sütü
İşte ara 14.30
1 bardak çay, 1 top cezerye
Aksam 18.00
Cok acıktım bugün, evde çikolata vs yoktu elim ayağım boşandı resmen, yemeği düşündüğümden çabuk ve fazla yedim.
1 tabak kıymalı patates
2 kasik nohut yemeği
1 kaşık yoğurt
Spor: özel bir egzersiz yapamadim bugün, sadece yürüdüm.
12.000 adım
Bir antepli olarak ekmek hassas noktamBen de limonlu maydanozlu su yapıyorum ara ara. Müthiş ödem atıyor ve karaciğeri arındırıyor. “Balcan” kebabına da bayılırım ama o da normalde ekmek/lavaş yedirtir. İyi dayanmışsın
22K adım müthiş bu arada.
Ben 2 gün doğru dürüst yürümeyince hamlamışım. 19K de ayağım ağrıdı, bacak çekmeye durdu. Akşam da bir tur yaparım.
Merhaba Zeynep hoş geldin. Yarın tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kilonu da göndererek başlayabilirsin. İlk sayfayı okudun değil miMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim. Adım Zeynep. 90.1 kg ile bu gün başlamıştım. aranızda olursam bu süreci daha iyi yönetirim diye düşündüm.
Geçmiş olsunBen bugün sırf yattım. Sindirim bozukluğu sancilarla devam ediyor malesef. Antibiyotik probiyotik ne varsa kullanıyorum. Üstüne bir de boğaz ağrısı eklendi. Tartıdan umudum yokgram azalsa sevinicem
Menümü yazayım
Sabah yoğurt
1 dilim peynirli domates salatalık
2 yumurta
2 dilim ekmek
Akşam sebze yemeği
Rus Salatasi
Ben bugün sırf yattım. Sindirim bozukluğu sancilarla devam ediyor malesef. Antibiyotik probiyotik ne varsa kullanıyorum. Üstüne bir de boğaz ağrısı eklendi. Tartıdan umudum yokgram azalsa sevinicem
Menümü yazayım
Sabah yoğurt
1 dilim peynirli domates salatalık
2 yumurta
2 dilim ekmek
Akşam sebze yemeği
Rus Salatasi
Oo kizlar tebrik ederimEki Görüntüle 3433431 Bu hafta 1.Papatyamelo
2.Wizardmom
3.Alys
Ayaklarınıza sağlık kızlaryeni haftada yeni birinciler olsun mu
Hay allah, gecmis olsun.
Melocum afiyet olsun, diyet dışı cezasıyla isim yazma cezası geldi 17.000 adım. Bugünü 10.000 kabul edip yarında 7.000 bekliyorumYarın kesin + çıkıcambıgün sürpriz bir şekilden komşu falan çağırdı kutlama falan
Sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su
Kahvaltı 11.00 : 1 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim peynir, yarım salatalık, yeşil çay
Öğlen 14.00 atıştırnalık 4 sarma, 2 dolma
Akşam yemeği 19.00: 3 Tavuk kızartması, 2 bardakkola
2.5 litre su, 12.337 adım
Chocolita
Migrenben
Eki Görüntüle 3433540