Çok geçmiş olsunGünaydın
Sağlıklı bir gün olsun. (Benim de oğlum ishal iki gündür. Ondan önce de eşim öyleydi. Ateş, ishal, kusma. Doktorlar da salgın olduğunu söylüyor. Hepimiz çok dikkat edelim. )
Daha ne yiyecekler, yormasaydın kendini çok.Yok aksine çok sakin geçtiyemek saati geldiler direk masaya oturdular yediler çaylarını içtiler . Çay yani ikramı yidiler çerez yediler kalktılar
Çok teşekkür ederiz.Çok geçmiş olsun biz de geçen hafta öyleydik en kısa sürede toparlansın
Çok teşekkür ederiz çokomÇok geçmiş olsun
Yormadım da işte adı yetiyo koca ailesiDaha ne yiyecekler, yormasaydın kendini çok.
TamamdırCanım başlangıcım hayırlı olsun adım için beni menü için çokoyu etiket yaparsan
Ben adımlarımı tamamlayamayabilirim ve cok aktif olamam diye dedim ama yine de etiketleyeyim, iyi gidersem alırsınız belki.CanimArc-en-ciel listeye girmek istemedi. Şimdilik sadece yazıyor. Motive için aramızda bulunacak
Sen girmek istersen alırız canım. İstediğin zaman beni etiketeyip listeye alın demen yeterli. O zaman menü ceza her türlü kontrole dahil olmus olursun. Su an değilse etiket yapmana gerek yok. Çünkü etiketi kimler göndermiş göndermemis bakmak için istiyorumTamamdır
Ben adımlarımı tamamlayamayabilirim ve cok aktif olamam diye dedim ama yine de etiketleyeyim, iyi gidersem alırsınız belki.
Şuna cevap yazmıştımGeçmiş olsun canım. Kamyon geçmiş gibi olmustur
10.000 yazdım
Her şeyim diyet dışı oldu demiştin dün o yüzden canımŞuna cevap yazmıştım
AynenHer şeyim diyet dışı oldu demiştin dün o yüzden canım