Tekrar hos geldinGünaydın. Tartı fotosu atıyorum. Büyük bir bardak su içtikten sonra tartılmak aklıma geldi içmeden tartılsaydım keşke
Eki Görüntüle 3430215
170 boy bayrama kadar 72-73 olmak istiyorum ama zor görünüyor
Chocolita Migrenben
Cok iyi vermissin gercektenYok kızkızlar iyi veriyor eminim benden daha fazla veren vardır
Hiç de zor değil ben 80.7 den 73 e indim . Gözünde büyütürsen zor dersen zorlaşırGünaydın. Tartı fotosu atıyorum. Büyük bir bardak su içtikten sonra tartılmak aklıma geldi içmeden tartılsaydım keşke
Eki Görüntüle 3430215
170 boy bayrama kadar 72-73 olmak istiyorum ama zor görünüyor
Chocolita Migrenben
Hemen canım.labellevie 1.lere bakacaktım ama tartı gelmemiş. Özelden bekliyorum canım. 2 ye kadar yolu var dedim gerçi ama. Sonra yaparım o halde
Benim çocukta hasta oldu okula gondermicem bugün
Hiç de zor değil ben 80.7 den 73 e indim . Gözünde büyütürsen zor dersen zorlaşır
Bol su içinAslında 1 haftadır 79.400 görüyordum ama 79.800 görmek üzdü sabah sabah.
Bugün biraz daha az yiyip yeşil çayı 1 kupa daha fazla içeceğim suyu da biraz fazla içeyim. Ödemse gitsin.
Gayet güzel bir eksi bu arada. Sabah ödemi de olur vücutta hiç moralini bozma21 Mayıs Salı saat sabah 6 itibariyle kilo 72.1.
71 .9 bekliyordum yalan yok ama moral bozmak yok. -800 gram.
%1
Eki Görüntüle 3430341
Yüzdeyi alabilir miyim tekrar21 Mayıs Salı saat sabah 6 itibariyle kilo 72.1.
71 .9 bekliyordum yalan yok ama moral bozmak yok. -800 gram.
%1
Eki Görüntüle 3430341
Yok. Grup yıldızı olunca 1 uyarı silinir. 1. nin cezası varsa silinir. Yeniden grup yıldızı olman gerekiyor. Su an 2 uyarı duruyor. Ama böyle devam edersen büyük ihtimal sildirirsin. Su an yeni grup yıldızlarına bakmadım tartılar tamam olduğunda bakicam2 uyarım vardı ikisi de mi silindi şimdi bende
Menü ve adım bildirimleri öyle diye hatırlıyorum ama kilo hassas konu:) uykuya duyarlı.hayırlısı kilolar sağlıkla gitsin de..kaptanım daha iyi bilir ama gormedi sanirim mesajı oglumun kursu var demisti bugun icin ,ikiyi gecmemek kaydiyla kabul ediyordu tartilari mesajlara aksamuzeri toplu bkicagini soylemisti ,eksi gormek daha cok motive eder
Anladım o zaman bu haftada epey sıkı tutucaz. Ne zaman grup birincisi olursam o zaman ancak siliniyor değil mi uyarılar.Yok. Grup yıldızı olunca 1 uyarı silinir. 1. nin cezası varsa silinir. Yeniden grup yıldızı olman gerekiyor. Su an 2 uyarı duruyor. Ama böyle devam edersen büyük ihtimal sildirirsin. Su an yeni grup yıldızlarına bakmadım tartılar tamam olduğunda bakicam