- 30 Ocak 2017
- 12.406
- 192.236
AynenAnladım o zaman bu haftada epey sıkı tutucaz. Ne zaman grup birincisi olursam o zaman ancak siliniyor değil mi uyarılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenAnladım o zaman bu haftada epey sıkı tutucaz. Ne zaman grup birincisi olursam o zaman ancak siliniyor değil mi uyarılar.
%1.09Yüzdeyi alabilir miyim tekrar
Normalde sabah kaçta kalkıyorsun? 6 çok erken oldu sana ya%1.09
küsuratı yazmadıydım :)
Tamam canım. Dönünce etiket yaparsın beniChocolita kaptanim ben bi haftalik müsade isteyebilir miyim? Bu hafta sehir disina gidecegiz insallah, gelince kaldigim yerden devam edebilir miyim?
Güzel ve çok az hatayla atlatılmış bir haftada 1kilo fena olmazdı ama sağlıkla temelli gitsin de. her hafta en az 800 gr. Gitse ayda 3.2 kg 6 ayda19.2 kilo yani 53.7 tabii ki her hafta 800 veremem altı ay ile sekiz ay arasında bu iş tamam. Geçen hafta tartıldım ertesi gün adet oldum, o yüzden bu sefer daha fazla eksi çıkar diye bekledim ama kısmet. Önümüzdeki maçlara bakacağız artıkGayet güzel bir eksi bu arada. Sabah ödemi de olur vücutta hiç moralini bozma
6 da :) normal benim için aslında.Normalde sabah kaçta kalkıyorsun? 6 çok erken oldu sana ya
Tamamdır o zaman6 da :) normal benim için aslında.
Emeğine sağlık çokomİlk sayfa güncellendi
Sağol bebeğim seninde emeğine sağlıkEmeğine sağlık çokom
Uyarı hatırlatma
teacher_as 1
suspushanimcim 2
Paranoya_6616 2
Childdevelopment 1
Alys 1
Fateb 1
YazmacaOkumaca 1
Bu eski uyarı canımAy ne uyarim var kaçırdım ben?