Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Migrenben

Bugünüm için kendimden özür diliyoruz. 20 bin adim tamamladim ama menulerim içler acısı.

Kahvaltı
Diyet dışı 500 kcal civari
Domates salatalık

Ara öğün
Yeşil çay
Çilek kiraz 1 kase

akşam
Diyet dışı 800 kcal menü

3 lt su
20 dk zumba
1.5 saat hızlı yürüyüş

Eklentiler

• 20240518_231717.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 14
Iyi aksamlar
bugun adimim yok cezami yarin tamamliyorum bugun hic telefonum calismadi anca elime alabildim
Kahvalti
granola ,kahve
Ogle
1 parca peynirli ekmek ,salata
Aksam
2kasik kadar pilavla poke bowl
Su 750ml
Chocolita Migrenben

Eklentiler

• Screenshot_20240518_224002_Samsung Health.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 18
Diyet dışı mıydı sorry. No more diyet dışı. Eşimin sui-kasti
Simit de görüyorum ( ben de yazmıştım) o da cezalı mı?
Simit ekmek cezalı değil canım
Hiçbir sıkıntı olmaz
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım migren ağrısı kötü olur. Tansiyona bağlı ağrı yasiyorum bende. Migrenden hiçbir farkı yok
Diyette domates yemek zararlımı salata içinde falan
Yok kız ye gitsin çok severim
Merhaba. Tartı şartımız var. Bayramdan sonra görüşürüz inşallah
Merhaba hoş geldiniz. Tartı fotoğrafı salı günü buraya atılıyor. Eğer grup yıldızı olursanız bana özelden atılıyor. Hasimato gibi kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşların ay sonu 800 gram vermiş olması yeterlidir. Bu sınıra ulaşılamadığı durumda uyarı gelir.
Diziniz sakatlanmis çok geçmiş olsun. İyileşene kadar egzersizden mazeretli olursunuz. Ama diyet dışı ve tartı cezalarimiz oluyor. Evde bir şekilde egzersiz yapar kanıtlarım derseniz yaparız. Yoksa yapacak bir şey yok iyileşince bakarız
Henüz tartı fotoğrafiyla başlangıç yapılmadığı için ceza gelmiyor. Ama miktar ne olursa olsun diyet dışı yiyeceklerin (diyet dışı listesi ilk sayfada mevcut) adını yazmanın 7.000 adım cezası var. Akla düşürmemek için böyle bir kural koyduk. Fotoğraf göndermeyi de yasakladik
Adım o kadar güzel ki. Önce eyvah dedim özür yazınca. 2. Diyet dışı oldu 20.000 ceza. Kevso atabilecek mi. Ay ben sizden çok tedirgin oluyorum sevindim valla peşin peşin atılmış

Geçmiş olsun labelim. Miraçta grip olmuş. Sıra arkadasi hastaydı. Diyor ki biz tükürük oyunu oynadık

Geçmiş olsun labelim. Miraçta grip olmuş. Sıra arkadasi hastaydı. Diyor ki biz tükürük oyunu oynadık
Teşekkür ederim Chocom, eşimle oğlum hastaydı benim de boğazım ağrımaya başladı. Miraç’a da çok geçmiş olsun, dikkat et bana hep çocuklardan bulaşıyor.

Teşekkür ederim Chocom, eşimle oğlum hastaydı benim de boğazım ağrımaya başladı. Miraç’a da çok geçmiş olsun, dikkat et bana hep çocuklardan bulaşıyor.
Sorma canım Önceden hafif atlatiyorum diye önemsemiyordum. Şimdi bende korkar oldum. Bir yattım mi kalkamiyorum. İstediğim kadar hasta olayım işlerden sorumluluklardan izinli olamıyorsun. Sırf yetebilmek için hasta olmak istemiyorum

Şurayi düzelteyim yanlış olmuş, ay sonu hiç kilo verilememisse uyarı gelir. Kilo verilip sınırın altında kaldıysa 5 gün cezasıyla telafi olur

Aslinda takviye de aliyorum Tiensin
Ben de sport research in takviyelerinden düzenli alıyordum ama bazen emilim sıkıntıydı bazen de droılaf
18 Mayıs Ctesi
Bir kap papaya 2 kaşık tahinle
İskender ayran
Aralarda akşam saat 8:27 itibariyle henüz hiçbir şey yemeyerek kendimi şaşırtıyorum. Chocolita senin adını görünce şöyle az şekerli kahveyle bol fındıklı acı çikolata istemiyor değilim. favorimsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…