Diyette domates yemek zararlımı salata içinde falan
Merhaba herkese,
bayrama kadar verebildiğim kadar kilo verme ümidiyle geldim bu topice:))
Patates havada gün. Yemiyorum zatendomatesin kalorisinden ne olcak kiz
kural olarak sebzelerin hic birinden kacmana gerek yok,
patates havuc gibi toprak sebzeleri sadece digerlerinden biraz daha az tuketilmeli.
Merhaba herkese,
bayrama kadar verebildiğim kadar kilo verme ümidiyle geldim bu topice:))
Hoş geldiniz . İlk sayfadaki kuralları okuduysanız tarıtı günümüz salı günü. Boy kilo hedef kilo ile bildirim yapar başlarsınızMerhabalar. Bende başka yerdeyim ama burası sanırım daha kalabalık benim kilomda olan varmıı bugün 19.günüm 110 kilo ile başladım bayrama kadar hiç tartılmıcam ve bir tek 19 gün önce tartıldımbayrama bir kaç gün kala tartılıcam ve şimdiden stresliyim
Hoşbuldum. Teşekkür ederim bayrama kadar tartılmıycam o zaman aranıza bayram sonu katılırım şimdilik takip ederimHoş geldiniz . İlk sayfadaki kuralları okuduysanız tarıtı günümüz salı günü. Boy kilo hedef kilo ile bildirim yapar başlarsınızChocolita kaptanımız da onaylarsa.
Peki siz bilirsiniz beklerzHoşbuldum. Teşekkür ederim bayrama kadar tartılmıycam o zaman aranıza bayram sonu katılırım şimdilik takip ederim
Tamam canımSelamlar hatunlar ne yidiniz bakem?
Ben
Sabah 10.30
Bol maydonozlu patates yumurta salatasi
Peynir
2.5 dilim tt ekmek
Aksam 18.00
Köfte patates
Grecka nin pilavindan
Salata
Ayran
Su 2 olur
Spor da aksam yatmadan yazayim olur mu ?
Migrenben
Chocolita
Yarim saat bisiklet sürdüm kardiolu , adim henüz 3.000lerde
Hoş geldiniz . İlk sayfadaki kuralları okuduysanız tarıtı günümüz salı günü. Boy kilo hedef kilo ile bildirim yapar başlarsınızChocolita kaptanımız da onaylarsa.
Salı günüHoş buldum
Salı günü atarım tartı fotosunu buraya mı atıyoruz özelden mi:)
Boy:170 Kilo:79.5 Hedef kilom bayrama kadar 70-72 Temmuz sonu 65. Ama şöyle ki ben de Haşimato demir eksikliği gibi gibi sorunlar var. O yüzden kilom biraz yavaş gidiyor. Bir de şu sıralar spor yapamam dizim sakatlandı günlük koşuşturma belki de evde atabildiğim kadar adım.
Günlük 2.5 Litre Su |
Hoş buldum
Salı günü atarım tartı fotosunu buraya mı atıyoruz özelden mi:)
Boy:170 Kilo:79.5 Hedef kilom bayrama kadar 70-72 Temmuz sonu 65. Ama şöyle ki ben de Haşimato demir eksikliği gibi gibi sorunlar var. O yüzden kilom biraz yavaş gidiyor. Bir de şu sıralar spor yapamam dizim sakatlandı günlük koşuşturma belki de evde atabildiğim kadar adım.