Simit ekmek cezalı değil canım
Hiçbir sıkıntı olmaz
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım migren ağrısı kötü olur. Tansiyona bağlı ağrı yasiyorum bende. Migrenden hiçbir farkı yok
Yok kız ye gitsin
çok severim
Merhaba. Tartı şartımız var. Bayramdan sonra görüşürüz inşallah
Merhaba hoş geldiniz. Tartı fotoğrafı salı günü buraya atılıyor. Eğer grup yıldızı olursanız bana özelden atılıyor. Hasimato gibi kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşların ay sonu 800 gram vermiş olması yeterlidir. Bu sınıra ulaşılamadığı durumda uyarı gelir.
Diziniz sakatlanmis çok geçmiş olsun. İyileşene kadar egzersizden mazeretli olursunuz. Ama diyet dışı ve tartı cezalarimiz oluyor. Evde bir şekilde egzersiz yapar kanıtlarım derseniz yaparız. Yoksa yapacak bir şey yok iyileşince bakarız
Henüz tartı fotoğrafiyla başlangıç yapılmadığı için ceza gelmiyor. Ama miktar ne olursa olsun diyet dışı yiyeceklerin (diyet dışı listesi ilk sayfada mevcut) adını yazmanın 7.000 adım cezası var. Akla düşürmemek için böyle bir kural koyduk. Fotoğraf göndermeyi de yasakladik
Adım o kadar güzel ki. Önce eyvah dedim özür yazınca. 2. Diyet dışı oldu 20.000 ceza. Kevso atabilecek mi. Ay ben sizden çok tedirgin oluyorum
sevindim valla peşin peşin atılmış