Bunu çok açıkladım. Atayım tekrarDiyetteki çoğu kişi bitter çikolata tüketebiliyo diye düşündüm neden diyet dışı?
Diyet dışı beslenme cezası değil canım dün açıkladığım gibi, adını yazmiyoruz. Menü diyet dışı olmuş olsa 10.000 atılması gerekirdi. Biz diğer diyet topiklerinden farklı olarak (saçma gelebilir) diyet dışı sağlıksız besinlerin adını yazmama kuralı koyduk. Hem görenin aklına düşmesin diye hem de adıma teşvik olsun. Yürümeye sebep arayalim. Kızlar alıştı artık. Mesela diyet dışı bir şeyi az yediğini ifade etmek için 4 ince dilim diyet dışı 100 kalori altında diyebilirsin. 100 kalori ustundeyse 10.000 ceza gelir. Diyet dışı yiyecek diyete uyarlansin uyarlanmasın adini sifreli yazıyoruz
Boyle bir kural koymamizin diğer sebebi de bir arkadaş vardı önceden, diyet dışı ürünleri diyet listemde var diyerek yiyordu. Bizim özellikle nefsimizi terbiye etmeye çalıştığımız yiyecekleri sürekli yiyordu. Biz de madem öyle bunların isimleri de yazilmasin dedik
1 kare diyet dışı yazsan yeterliSadece bitter mi demeliydimbu cezayı haketmiyorum
Oyun gibi düşün bunu ya hak etme mevzusu değil. Bu topik isim yazmayı da engelliyor. Demisim ya parantez icinde sacma gelebilir. Ama uyguladik kizlar sorun etmedi. Hary potter da voldemort vardi ismi lazim degil derlerdi. Ismi lazim degil bas harfi diyet disiSadece bitter mi demeliydimbu cezayı haketmiyorum
Kız niye kastın bu kadar. Bir şeyde diyemiyorum tatlı bir isyanin var. Ama koymusuz işte böyle bir kuralDiyet dışı değil ama neden yazayım? Bu cezayı kabul etmiyorum itiraz ediyorum. 7 bin adım da atasım varsa da atmıcam. Oturcam
Sen bilirsinDiyet dışı değil ama neden yazayım? Bu cezayı kabul etmiyorum itiraz ediyorum. 7 bin adım da atasım varsa da atmıcam. Oturcam
Adı ceza işte. Diyete uyarladiktan sonra isim yazmadan gelen cezayı ceza gibi hissetmiyoruz ki. 7.000 havada karada atılıyor. İlk sayfada da yazıyor aslındaSen bilirsinUyarı alırsın
Oturcam.Sen bilirsinUyarı alırsın
Oturcam.Oyun gibi düşün bunu ya hak etme mevzusu değil. Bu topik isim yazmayı da engelliyor. Demisim ya parantez icinde sacma gelebilir. Ama uyguladik kizlar sorun etmedi. Hary potter da voldemort vardi ismi lazim degil derlerdi. Ismi lazim degil bas harfi diyet disi7.000 adım da güzel bir adım zorlayıcı da değil. Bol bol yürüyoruz zaten
Sen bilirsinOturcam.
Oturcam.
İstersen 10 tane yapSen bilirsinotur bacım gün sonunda 7000 görmezsem uyarı 1
İstersen 10 tane yap
Beni bulabilirseniz görüşürsünüztamam 4. Uyarıda görüşürüz
Beni bulabilirseniz görüşürsünüz
Sen bilirsin paranoyacim. Sonuçta herhangi bir topik girilir çıkılır. 8 aydır buradayız. Seni sevdim ama degistirmek istedigim bir kural değilİstersen 10 tane yap
Önce söyliyim Ben senin bacın değilimBacım kuralları okuduğuna emin misin gelmeden önce
Eyvallah gardaşÖnce söyliyim Ben senin bacın değilimevet okudum ve bitter çikolata da diyet dışı değildir. Gerçekten yenmemesi gereken birsey varsa yazmıyorum diyet dışı beslendim diyorum. Siz uzatıyorsunuz.
Teşekkür ederimEyvallah gardaşTamam sensin
KızlarÖnce söyliyim Ben senin bacın değilimevet okudum ve bitter çikolata da diyet dışı değildir. Gerçekten yenmemesi gereken birsey varsa yazmıyorum diyet dışı beslendim diyorum. Siz uzatıyorsunuz.
Kuarallara uymayacaksanız kuralları esnek olan başka topikler var oraya gidebilirsiniz. Kimsenin düzenini bozmaya hakkınız yok diye düşünüyorumTeşekkür ederim