Bu konuyu kapatalım artık. Hiç gerek yok ufacık bir mesele nerelere geldi. Herkes istediğini yapabilirKilo vermiş olmam önemli değil mi? Bence sizde biraz bitter çikolata yiyin belki iyi gelirçünkü ben bu yüzden burdayım. KURALLARA DA UYUYORUM.
Daha ne kadar çirkinleşebilirsiniz. Zaten olabildiğince anlayışsız ve kabasınız. Bende sizin gibi biriyle iletişimde olmak istemiyorum. Haftaya salı tartıda kapışalım.Haddinizi aşmayın lütfen. Kurallara uymadığınız da aşikar. Bizde uyuyoruz bak 3. Uyarıda diskalifiye olunca görüşürüz. Sizinle iletişim kurmak istemiyorum. Zira çirkinleşmek istemiyorum
Saat güzelmiş. Alttaki değerler neyi ifade ediyorGestern yazan dünkü Eki Görüntüle 3427636
Teşekkür ederim canımGestern yazan dünkü Eki Görüntüle 3427636
Aaa sizde mi Almanya'da yaşıyorsunuz.Gestern yazan dünkü Eki Görüntüle 3427636
Kolay gelsinKöşeler tamam
Kolay gelsin kaptanımKöşeler tamam
Herkes kendine uygun diyeti yapıyor. Haftalık adım yarışımız var günlük adımaları biriktirip her pazartesi adım şampiyonluğu ilan ediyoruzMerhaba arkadaşlar ben Kadınlar Kulübüne biraz önce üye oldum ve koşarak buraya geldimNasılsınız? Ben şuan tam 78 kiloyum ve ve hiç iyi değilim Uzun zamandır başarısız diyet denemeleri yapıyordum ama artık buna bi son verip sağlam adımlar atmak istiyorum. Burada herkes belli bir diyet listesine mi uyuyor yoksa kalori hesaplaması mı yapıyor? Spor yapıyor musunuz?
Burada motivasyon oluyor rekabet oluyorMerhaba arkadaşlar ben Kadınlar Kulübüne biraz önce üye oldum ve koşarak buraya geldimNasılsınız? Ben şuan tam 78 kiloyum ve ve hiç iyi değilim Uzun zamandır başarısız diyet denemeleri yapıyordum ama artık buna bi son verip sağlam adımlar atmak istiyorum. Burada herkes belli bir diyet listesine mi uyuyor yoksa kalori hesaplaması mı yapıyor? Spor yapıyor musunuz?
Çok geçmiş olsun canımMerhabalarChocolita
Sağlık nedenlerimden dolayı izne ayrılabilir miyim? Bu haftaya ait 3 gün 10000 adım cezalarımı bu hafta paylaşırım sizinleMigrenben
Devam edeyim demiştim; ama çok halsizim, dermanım yok maalesef.
Reglimin 18. günü ve hala durmadı. Kadın hastalıkları uzmanı doktoruma danıştım, Duphaston içmeye başladım durdursun diye. 10 gün içeceğim, bıraktıktan 3 gün sonra tekrar regl başlayacakmış, regl bitince kadın hastalıkları uzmanı doktoruma muayeneye gideceğim tetkikler için.
İlaç içtiğim süreçte ve regl sürecimde ekstradan şiş olacağım. Reglin uzun sürmesi de çok halsiz bıraktı.
Demir ilacım bitmişti, onu yazdırdım aile hekimine bugün. Keşke serum verseler tekrardan.
Doktor tetkiklerim bitince ben sizi tekrardan haberdar eder, mümkün olan en kısa sürede aranıza katılırım.
Hepinize sevgiler.
Kolay gelsinboya zahmetli ama keyifli bir iş. Mis..
Çok sağolun kızlarKolay gelsin kaptanım
MerhabaaMerhaba arkadaşlar ben Kadınlar Kulübüne biraz önce üye oldum ve koşarak buraya geldimNasılsınız? Ben şuan tam 78 kiloyum ve ve hiç iyi değilim Uzun zamandır başarısız diyet denemeleri yapıyordum ama artık buna bi son verip sağlam adımlar atmak istiyorum. Burada herkes belli bir diyet listesine mi uyuyor yoksa kalori hesaplaması mı yapıyor? Spor yapıyor musunuz?
Tabi canım Allah şifa versin. İyi hissedince devam ederiz yine. Önce sağlıkMerhabalarChocolita
Sağlık nedenlerimden dolayı izne ayrılabilir miyim? Bu haftaya ait 3 gün 10000 adım cezalarımı bu hafta paylaşırım sizinleMigrenben
Devam edeyim demiştim; ama çok halsizim, dermanım yok maalesef.
Reglimin 18. günü ve hala durmadı. Kadın hastalıkları uzmanı doktoruma danıştım, Duphaston içmeye başladım durdursun diye. 10 gün içeceğim, bıraktıktan 3 gün sonra tekrar regl başlayacakmış, regl bitince kadın hastalıkları uzmanı doktoruma muayeneye gideceğim tetkikler için.
İlaç içtiğim süreçte ve regl sürecimde ekstradan şiş olacağım. Reglin uzun sürmesi de çok halsiz bıraktı.
Demir ilacım bitmişti, onu yazdırdım aile hekimine bugün. Keşke serum verseler tekrardan.
Doktor tetkiklerim bitince ben sizi tekrardan haberdar eder, mümkün olan en kısa sürede aranıza katılırım.
Hepinize sevgiler.
Teşekkür ederim canım.Çok sağolun kızlarolsun zor olsa da çok içime sindi. Astar haliyle bile içim açıldı ya
Merhabaahoş geldiniz. İlk sayfayı okuyabilirsiniz her şey yazıyor. Yemek fotoğrafi ve diyet dışı yiyeceğin adını yazmak yasak. Su kadar kalori Diyet dışı yedim yazıp geçiyoruz. Diyet dışı yiyecek 100 kaloriyi gecmediyse ceza gelmiyor. Bunu Şimdiden açıklamak istedim.
Cezalar ödüller yarışlar var. Eğlenceli konseptimiz vargelirseniz bekleriz
Tabi canım Allah şifa versin. İyi hissedince devam ederiz yine. Önce sağlık