- 18 Ocak 2020
- 512
- 627
- 29
Size katılıyorum. Bitter derim bundan sonra olur biter.KızlarMigrenben tartisma olmasin. Bitter çikolata diyet disi degildir dogru. Bitter deyip gecsek olmaz mı şimdi şuna
İşte bizde onu diyoruz zaten sen çikolata yazmışsın sıkıntı olan o ondan dolayı ceza aldınSize katılıyorum. Bitter derim bundan sonra olur biter.
7000 cezayı unutmayalım lütfen araya kaynamasınHadi bu konuyu kapatalım. Polemik olmasın konumuz da dağılmasın kızlar. Olur öyle seylerr
Ben sizinle pek muhatap olmak istemiyorum kavga da etmek istemiyorum. Konuyu kapatmak istiyorum. Ama ceza almadım yapmıcam. 7000 adım ceza olacak bir yiyecek yemedim.İşte bizde onu diyoruz zaten sen çikolata yazmışsın sıkıntı olan o ondan dolayı ceza aldın
Yok evet o geçerli7000 cezayı unutmayalım lütfen araya kaynamasın
Yiyecek yedin diye değil zaten çikolata yazdın diye . Topikte hiç kimse yazmıyor yazan da cezasına tamam diyor. Size ayrıcalık tanınmaz . Yapmazsanız 2. Uyarı alırsınız. 3. Diskalifiye sebebiBen sizinle pek muhatap olmak istemiyorum kavga da etmek istemiyorum. Konuyu kapatmak istiyorum. Ama ceza almadım yapmıcam. 7000 adım ceza olacak bir yiyecek yemedim.
Yapmıcam.Yiyecek yedin diye değil zaten çikolata yazdın diye . Topikte hiç kimse yazmıyor yazan da cezasına tamam diyor. Size ayrıcalık tanınmaz . Yapmazsanız 2. Uyarı alırsınız. 3. Diskalifiye sebebi
Keyfin bilirYapmıcam.
Ama şimdi ben desem ki 2 çatal künefe yedim, diyet sınırları içinde kalmış oluyorum. Diyeti bozmamis oluyorum evet. Ama künefe yazmayi yasaklamissak buna tatlı der geçerim. Burada bulunup künefe demek istiyorsam cezayı kabul ediyorumdurBen sizinle pek muhatap olmak istemiyorum kavga da etmek istemiyorum. Konuyu kapatmak istiyorum. Ama ceza almadım yapmıcam. 7000 adım ceza olacak bir yiyecek yemedim.
Şimdi canım künefe çekti ne yapıcaz?Ama şimdi ben desem ki 2 çatal künefe yedim, diyet sınırları içinde kalmış oluyorum. Diyeti bozmamis oluyorum evet. Ama künefe yazmayi yasaklamissak buna tatlı der geçerim. Burada bulunup künefe demek istiyorsam cezayı kabul ediyorumdur
Git ye snin kilo vermeye pek niyetin yok zatenŞimdi canım künefe çekti ne yapıcaz?
herkesten daha çok kilo veren kişiye mi diyorsunuz bunu?Git ye snin kilo vermeye pek niyetin yok zaten
İşte tam da bu yüzden koyduk bu kuralıŞimdi canım künefe çekti ne yapıcaz?
Herkesten çok kilo vermiş olman önemli değil ki . Önemli olan toplumda uyulması gereken gereken kurallara uymanherkesten daha çok kilo veren kişiye mi diyorsunuz bunu?
Çokom 7000 de sana yazim ama yürüme tamam mı diyet dışı yazdınİşte tam da bu yüzden koyduk bu kuralı
Kilo vermiş olmam önemli değil mi? Bence sizde biraz bitter çikolata yiyin belki iyi gelirHerkesten çok kilo vermiş olman önemli değil ki . Önemli olan toplumda uyulması gereken gereken kurallara uyman
Açıklamak için artık yazmış bulundum yürürüm de ya ne olacakÇokom 7000 de sana yazim ama yürüme tamam mı diyet dışı yazdın
Haddinizi aşmayın lütfen. Kurallara uymadığınız da aşikar. Bizde uyuyoruz bak 3. Uyarıda diskalifiye olunca görüşürüz. Sizinle iletişim kurmak istemiyorum. Zira çirkinleşmek istemiyorumKilo vermiş olmam önemli değil mi? Bence sizde biraz bitter çikolata yiyin belki iyi gelirçünkü ben bu yüzden burdayım. KURALLARA DA UYUYORUM.
Akşamki menüler yüzünden bu haldeyiz zatenAçıklamak için artık yazmış bulundum yürürüm de ya ne olacak
Hadi lütfen konumuza dönelim aksam ki menüleri düşünelim