Donla çorapl tartılan var mı?Donsuz corapsiz olsa idiniz belki 69 olurdu kiyidan köseden de olsa
Grup içinde yapılan farklı bir şey yok. Herkes kurallar dahilinde hedef kilosuna ulaşmaya çalışıyor. En çok kilo veren grup 1. Oluyor. Grup olarak gücünü göstermiş oluyor. Ama ben en çok teke tek mücadeleyi seviyorum. Tank Girl yıldızı Elektra yıldızıyla, Canary yıldızı Süperwoman yıldızıyla karşılaşır. Bu 1.ler için ödül olur. Esas ödül kilo vermiş olmamız tabiGruplar nasıl işliyor? Ne yapıyoruz gruplarda?
Bekliyorum beybisiChocolita emegine saglik canim
Sabah
Sutlu kahve
Ogle
Ofis kahvaltisi
Aksam
1 buyuk kofte,
Yogurtlu biber kavurma
Yagsiz salata
Diyet disi tatli 100 kalori
1500 kalori
45 dak bisiklet
Migrenben adimlari gece aticiyim, cok enerjiyim, soyle müziği açıp takilayim, sana adim olsun
Eki Görüntüle 3427382
Eksi olunca hesaplamayi gördüm de +olunca bulamadım nasil hesaplayacağmOoo dişli bir arkadaş geldiseveriz
Yüzdeyi de bekliyorum canım
Childdevelopment sende yüzdeni göndermedin. İlk sayfada yukarıda nasıl yapıldığı yazıyor
Yine aynı sayılır. Diyelim 60 din 62 oldun, 62.00 den 60.00 i çıkarıp 2 buldun, 2 ÷ 60.00 × 100 = +3,333Eksi olunca hesaplamayi gördüm de +olunca bulamadım nasil hesaplayacağm
Cezalar
Haftalık sonuçta + gelerek 3 gün 10.000 adım cezasına kalanlar
tavsannesi Alys delfinia Childdevelopment
Alys aylık sonuçta + geldiğin için 1 uyarın var
Cezalar
Haftalık sonuçta + gelerek 3 gün 10.000 adım cezasına kalanlar
tavsannesi Alys delfinia Childdevelopment
Alys aylık sonuçta + geldiğin için 1 uyarın var
Yasaklı isim var sil çabuk
Bu haftaki yüzdem +1,23 ciktiYine aynı sayılır. Diyelim 60 din 62 oldun, 62.00 den 60.00 i çıkarıp 2 buldun, 2 ÷ 60.00 × 100 = +3,333
Doğru sonuç için işlem yaparken kiloları 60 değil de 60.00 şeklinde yazın. Sıfır koymayinca şaşırtıyor