- 18 Ocak 2020
- 512
- 627
- 29
Cok iyi gercektenGünaydın herkese benimde ilk hedefim 69 u görmek
Geçen hafta tam 72.0 kiloydum.
Bugün 70.9
Yüzdesi: 1.52
Eki Görüntüle 3426999
Insallah burayi birakmazsak gelecek , eminim ben.Çok güzelhaftaya 69 lar gelir çok az kalmış
Ben de çook istiyorum 69 görmeyi
Donsuz corapsiz olsa idiniz belki 69 olurdu kiyidan köseden de olsaGünaydın herkese benimde ilk hedefim 69 u görmek
Bugün 70.9
Eki Görüntüle 3426999
Aslinda IP atlasak cok faydasi oluyor , hatta baslasak mi bugunden. 200, 300sonra sonra arttiririz.Cok iyi gercekten4 kisi olduk kisa zamanda 69 bekleyen en uzak da benim 2,4 kilo vermem lazim
Ben ip atlamayı pek beceremiyorum ama denerim. 100 atlamayı denerim bugünAslinda IP atlasak cok faydasi oluyor , hatta baslasak mi bugunden. 200, 300sonra sonra arttiririz.
Ooo dişli bir arkadaş geldi13 Mayıs Menü
12:30 bir muz iki avuç yaban mersini dört çilek
İki çatal kuymak roka avokado
6 pm büyük patates fırında közlenmiş-
ızgara tavuk
yeşil salata ev yapımı kimchi.
Arada saat 3 gibi adet portakal
Demir, balık yağı, magnezyum takviyeleri
Adım: 16548.Chocolita @Dutt
Eki Görüntüle 3426955
Yüzdeyi de bekliyorum canımGünaydin ben de atayim tarti fotomu
Eki Görüntüle 3426981
Baslangic 71.1
Bugün 70.5
Fark 600 gr
Fark az gibi ama brnim icin degerli. Simdi kahvalti yapmaliyim.
Bende çok severim ip atlamayı. Ben de katılırım size. Ama önce bugün ki cezamı tamamlamalıyımAslinda IP atlasak cok faydasi oluyor , hatta baslasak mi bugunden. 200, 300sonra sonra arttiririz.
Moral bozmak yok. Hormonal rahatsızlıklar yüzünden böyle oldu biliyorsun yakında düzene girer. Üzme kendini
Fark az değil gayet güzel bir fark tebrik ederimGünaydin ben de atayim tarti fotomu
Eki Görüntüle 3426981
Baslangic 71.1
Bugün 70.5
Fark 600 gr
Fark az gibi ama brnim icin degerli. Simdi kahvalti yapmaliyim.
Eksilerrrr eksilerrGünaydın kızlar️
Ben de hemen kilo bildireyim
Geçen hafta 72,7
Bugün 72,3
Fark 400 gr
Yüzde 0,550
Chocolita
Çok iyiiGünaydın herkese benimde ilk hedefim 69 u görmek
Bugün 70.9
Eki Görüntüle 3426999
Regl dönemi olur kevsocum hiç üzülmeGünaydın
Regl dönemi olduğu için mi bilmiyorum
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 75.7
Fark +900 gram
Çok moralim bozuldu dikkat etmiştim oysa ki
Tabloya bakamadım daha 4. Haftansa bir ayarlama yapalım. 2 hafta yoktun çünkü haksızlık olmasın
Sağolasın canım, eksik olmayasın.Moral bozmak yok. Hormonal rahatsızlıklar yüzünden böyle oldu biliyorsun yakında düzene girer. Üzme kendini
Artılar moralimizi bozmasın
70.9 dum sabah, dediğiniz gibi tartildim az önce 70.6 oldu. 69 olmadıDonsuz corapsiz olsa idiniz belki 69 olurdu kiyidan köseden de olsa
Peki sağlık olsun inşallah haftaya güzel bir farkla gelirimMoral bozmak yok. Hormonal rahatsızlıklar yüzünden böyle oldu biliyorsun yakında düzene girer. Üzme kendini
Fark az değil gayet güzel bir fark tebrik ederim
Eksilerrrr eksilerr
Çok iyiine yalan söyleyeyim beklemiyordum diyet dışı beslenme vardı ama bir o kadar hareket vardı demek. Vallahi tebrik ederim
Regl dönemi olur kevsocum hiç üzülme
Tabloya bakamadım daha 4. Haftansa bir ayarlama yapalım. 2 hafta yoktun çünkü haksızlık olmasınhaftaya çözersin sen bunu seni biliyoruz
Maşallah yavrularaCocuklarim sagolsun 10 dakika yerimde oturtmuyorlarbüyük oğlum 2 yaşında epey hareketli dur durak bilmiyor bana da peşinden koşmak kaliyo. Küçük kızım 7 aylık oda hareketlenmeye başlıyor. Oda yürümeye başlarsa yakında herhalde bu hareketimin iki katı efor sarfetmem gerekecek
İstersen son kilonu foto olarak at şimdi daha eksi geldiyse. Uğraşmak istersen yani sen bilirsin. Yüzde de ona göre yaparsin70.9 dum sabah, dediğiniz gibi tartildim az önce 70.6 oldu. 69 olmadı