Regl ağrısı olduğu için mazeretli saydım iyi hissedince artıkRegl oldum p yüzden bozdum ağrılarım gecince tamamlayacağım
Afiyet olsun
Tamamdir kendime geleyim kaldığım yerden tam gaz devamRegl ağrısı olduğu için mazeretli saydım iyi hissedince artık
Egzersiz kısmına ara verdin değil mi diyet devam. Regl zamanı tatlı krizi hepimize uğruyor menüde yazıyoruz. Bitterle atlatiyoruz ya da sağlıklı alternatif seylerle. Eğer bozacak bir tatlı yediysek mecbur diyet dışı cezalarına kalacağımızi bilerek yazıyoruzTamamdir kendime geleyim kaldığım yerden tam gaz devam
Evet egzersize ara verdim diyete devam tatli ihtiyacım için ara öğünde tarçınlı meyveli smothie yapiyorum diyetimi bozmadm cok şükürEgzersiz kısmına ara verdin değil mi diyet devam. Regl zamanı tatlı krizi hepimize uğruyor menüde yazıyoruz. Bitterle atlatiyoruz ya da sağlıklı alternatif seylerle. Eğer bozacak bir tatlı yediysek mecbur diyet dışı cezalarına kalacağımızi bilerek yazıyoruz
Tamam canım. Bundan önce bir mesajda bozdum yazmistin şimdi böyle deyince dedim diyet için mi dedi acaba. Sorun yok o zamanEvet egzersize ara verdim diyete devam tatli ihtiyacım için ara öğünde tarçınlı meyveli smothie yapiyorum diyetimi bozmadm cok şükür
Diyetimi bozmayaya çalışıyorum elimden geldiğinceTamam canım. Bundan önce bir mesajda bozdum yazmistin şimdi böyle deyince dedim diyet için mi dedi acaba. Sorun yok o zaman
Kahvaltı18.787 adımMigrenben
Sabah çeyrek simit
1 domates
Yarım dilim peynir
1 yumurta
Salatik
Akşam kıymalı makarna yarım tabak
1 kase çorba
Bol su içtim
Yarın 10.000 adım bekliyorum kızlarKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
20 gr beyaz peynir
Domates salatalik
20 gr çiğ kuruyemiş
Ara öğün (yasaklı şeyler yedim cezami alabilirim reglimin ilk günleri kontrol etmekte zorlandm)
Akşam yemeği
15 sarma 1.kase yoğurt+ yeşil salata
Akıllı saatin adım sayar dışında kalori gösteriyor mu?