- 18 Mart 2016
- 169
- 598
Anladım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Diyet dışı beslenme cezası değil de, adını yazma cezası 7.000 adım. Akla düşürmemek için yasaklı yiyeceğin adını yazmiyoruz. Ve zaten bu adımı atmışsın. Başka ceza yok
Diyet dışı olacak şekilde çok yemiş olsaydin 10.000 adım beklerdik. Arada böyle aciklamali yazıyorum yeni gelen arkadaşlar içinde.
Bugün diyet dışı beslendim diyebilirsin detay yazmiyoruz. 10.000 adım ceza geldi. Bugün tamam olmadıysa yarın bekliyorum
Ben cok erken uyuyakalmisim atamadim menüyü kusura bakmayin
Hollanda'da 7000 bin adım atmışım. Bugünde epey hareketli bir günüm. Tamamlayabilirsem inşallah atarım. Birde dışarıda bisiklet sürmek istiyorum bugün. Bu şekilde telafi edicem inşallah.Çok geçmiş olsun. Diyet dışı beslenme cezası değil de, adını yazma cezası 7.000 adım. Akla düşürmemek için yasaklı yiyeceğin adını yazmiyoruz. Ve zaten bu adımı atmışsın. Başka ceza yok
Diyet dışı olacak şekilde çok yemiş olsaydin 10.000 adım beklerdik. Arada böyle aciklamali yazıyorum yeni gelen arkadaşlar içinde.
Bugün diyet dışı beslendim diyebilirsin detay yazmiyoruz. 10.000 adım ceza geldi. Bugün tamam olmadıysa yarın bekliyorum
Anladim canım. Hayırlısı olsun üzülme(Chocolita canım dün mülakat görüşmem vardı, çok iç açıcı geçmedi, biraz canım sıkkındı. Gelemedim foruma )
Günaydın
9 Mayıs Menü ve Spor Bildirimi
08.00 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1 kk kadar peynir, 5 zeytin, 1 muz
14.00 2 elma
18.00 1 kase çorba, kırmızı lahana salatası, 3 yk makarna
5360 adımChocolita Migrenben
Eki Görüntüle 3425358
Adımın ekran görüntüsünü atman gerek kevsocum yoksa geçersiz sayılırBen cok erken uyuyakalmisim atamadim menüyü kusura bakmayin
Kahvalti süt orman meyvelsi Yulaf
Ara öğün kahve+40 gram çekirdek
Akşam 4 köfte 5 yk pilav salata
3 lt su tamamladım
Adim 11.000
Tartı günümüz salı günüYarin tarti günü degil mi
Teacher bu adımın görüntüsü var gibi hatırlayıp ceza yok demisim ama varsa görüntüyü alayim canım. Cezalarda kanıt şartımız var. Yoksa adımı bugün bekliyorumSabah bugday ekmekli kasarli tost
Öğlen tavuk suyu corbası
Cok hastayim yemek yapamadim pizza soyledik cok yemedim ama.
1 lt su 7066 adımMigrenben
Uygulama eksik kaydetmiş ama neyse bu kez böyle olsunAnladim canım. Hayırlısı olsun üzülme
Adımın ekran görüntüsünü atman gerek kevsocum yoksa geçersiz sayılır
Tartı günümüz salı günü
Teacher bu adımın görüntüsü var gibi hatırlayıp ceza yok demisim ama varsa görüntüyü alayim canım. Cezalarda kanıt şartımız var. Yoksa adımı bugün bekliyorum
Kaptanim ben sabah 20 dk pilates yaptim, 30 dk daha yapsam 10.000 adim yerine gecer miTeacher bu adımın görüntüsü var gibi hatırlayıp ceza yok demisim ama varsa görüntüyü alayim canım. Cezalarda kanıt şartımız var. Yoksa adımı bugün bekliyorum
Kanıtlarsan geçer tabi canım. İyi yapmışsın bol eksilerin olsunKaptanim ben sabah 20 dk pilates yaptim, 30 dk daha yapsam 10.000 adim yerine gecer mi
TamamdırMaalesef cekmemisim ama tamamlarım sorun değil