Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sucuk mu diyet disi dilim dedigim yuvarlak seklinde idi.
Diyet dışı beslenme cezası değil zaten canım dün açıkladığım gibi, adını yazmiyoruz. Menü diyet dışı olmuş olsa 10.000 atılması gerekirdi. Biz diğer diyet topiklerinden farklı olarak (saçma gelebilir) diyet dışı sağlıksız besinlerin adını yazmama kuralı koyduk. Hem görenin aklına düşmesin diye hem de adıma teşvik olsun. Yürümeye sebep arayalim. Kızlar alıştı artık. Mesela diyet dışı bir şeyi az yediğini ifade etmek için 4 ince dilim diyet dışı 100 kalori altında diyebilirsin

Boyle bir kural koymamizin diğer sebebi de bir arkadaş vardı önceden, diyet dışı ürünleri diyet listemde var diyerek yiyordu. Bizim özellikle nefsimizi terbiye etmeye çalıştığımız yiyecekleri sürekli yiyordu. Biz de madem öyle bunların isimleri de yazilmasin dedik

Merhabalar
Chocolita Migrenben
12 Mayıs, Pazar günü
Menüm:
Kahvaltı:
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*6 yeşil zeytin
*1 tatlı kaşığı bal
*2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği:
*2 ızgara köfte
*zeytinyağlı bezelye yemeği
Ara öğün:
*1 greyfurt
Su:2 lt.
Adımlarım:5128 adım

Eklentiler

• 1000038399.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 13
Yine de adımın çok iyi hamlamisim ben. Geçen 18 bin attigimda bayağı tükendim siz Migrenben falan maşallah nasıl yapıyorsunuz her gün. Bu yürümeye biraz dikkatle manken gibi olursunuz
Kevsocum ayağına sağlık ama dünden diyet dışı cezan vardı. 10.000 adım bekliyordum. 1 uyarı geldi
İyi geceler kızlar, bugünkü menüm 12 Mayıs

Filtre kahve

Kahvaltı; peynir, yumurta, 1 dilim ekmek, domates

Akşam; kuru fasülye, pilav ve ayran
Su 2 litre
Spor yol
Chocolita Migrenben
Sabah ilk filtre kahve içmene kalbimi bıraktım önceden alışkanlık haline getirmistim ne güzel. Metabolizmayi hızlandırıyor çok iyi gelir

Tamam bugün cezami yerine getireceğim

Iki cocukla kiymetlimiz yer gormuyor ben sabah saat 6 da uyaniyorum aksamda yatmam 12 yi buluyor arada kostur dur herseylerine ben yetismek zorundayim aslinda vucut alismis yetersiz kaliyor baska biri olsa tığ gibi olurdu simdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…