Diyet dışı beslenme cezası değil zaten canım dün açıkladığım gibi, adını yazmiyoruz. Menü diyet dışı olmuş olsa 10.000 atılması gerekirdi. Biz diğer diyet topiklerinden farklı olarak (saçma gelebilir) diyet dışı sağlıksız besinlerin adını yazmama kuralı koyduk. Hem görenin aklına düşmesin diye hem de adıma teşvik olsun. Yürümeye sebep arayalim. Kızlar alıştı artık. Mesela diyet dışı bir şeyi az yediğini ifade etmek için 4 ince dilim diyet dışı 100 kalori altında diyebilirsinSucuk mu diyet disidilim dedigim yuvarlak seklinde idi.
Boyle bir kural koymamizin diğer sebebi de bir arkadaş vardı önceden, diyet dışı ürünleri diyet listemde var diyerek yiyordu. Bizim özellikle nefsimizi terbiye etmeye çalıştığımız yiyecekleri sürekli yiyordu. Biz de madem öyle bunların isimleri de yazilmasin dedikDiyet dışı beslenme cezası değil zaten canım dün açıkladığım gibi, adını yazmiyoruz. Menü diyet dışı olmuş olsa 10.000 atılması gerekirdi. Biz diğer diyet topiklerinden farklı olarak (saçma gelebilir) diyet dışı sağlıksız besinlerin adını yazmama kuralı koyduk. Hem görenin aklına düşmesin diye hem de adıma teşvik olsun. Yürümeye sebep arayalim. Kızlar alıştı artık. Mesela diyet dışı bir şeyi az yediğini ifade etmek için 4 ince dilim diyet dışı 100 kalori altında diyebilirsin
Yine de adımın çok iyi
Kevsocum ayağına sağlık ama dünden diyet dışı cezan vardı. 10.000 adım bekliyordum. 1 uyarı geldi12 mayis menü
Aç karnına kiraz sapı çayı
Kahvalti 2 dilim kepekli ekmek peynir tostu
Yeşillik
Domates salatalık
Ara öğün Latte
Akşam
Tavuk sote salata
#2 dilim ekmek
Pazartesi karbonhidratsiz diyete başlıyorum
Sabah ilk filtre kahve içmene kalbimi bıraktım
Teşekkür ederim canım dün hiç kalkamadım sürekli uyudumSeninde sancılı geçiyor demek geçmiş olsun canımgeçince yaparsın
Tamam bugün cezami yerine getireceğimYine de adımın çok iyihamlamisim ben. Geçen 18 bin attigimda bayağı tükendim siz Migrenben falan maşallah nasıl yapıyorsunuz her gün. Bu yürümeye biraz dikkatle manken gibi olursunuz
Kevsocum ayağına sağlık ama dünden diyet dışı cezan vardı. 10.000 adım bekliyordum. 1 uyarı geldi
Sabah ilk filtre kahve içmene kalbimi bıraktımönceden alışkanlık haline getirmistim ne güzel. Metabolizmayi hızlandırıyor çok iyi gelir
Iki cocukla kiymetlimiz yer gormuyor ben sabah saat 6 da uyaniyorum aksamda yatmam 12 yi buluyor arada kostur dur herseylerine ben yetismek zorundayim aslinda vucut alismis yetersiz kaliyor baska biri olsa tığ gibi olurdu simdiyeYine de adımın çok iyihamlamisim ben. Geçen 18 bin attigimda bayağı tükendim siz Migrenben falan maşallah nasıl yapıyorsunuz her gün. Bu yürümeye biraz dikkatle manken gibi olursunuz
Kevsocum ayağına sağlık ama dünden diyet dışı cezan vardı. 10.000 adım bekliyordum. 1 uyarı geldi
Sabah ilk filtre kahve içmene kalbimi bıraktımönceden alışkanlık haline getirmistim ne güzel. Metabolizmayi hızlandırıyor çok iyi gelir
Yaa Alys hoş geldinHello kizlar
Ben dondum, gecmis yapamadim, umarim herkes iyidir.
Uyarı alınan durumda ceza beklemiyorum canım ama yürümek istersen iyi olur tabi. Adım yarışına kaydolurTamam bugün cezami yerine getireceğim
Aa tamam öyleyse. Normalde tamamlardim günümde ama regl dönemime denk geldi diye işler karıştıYaa Alys hoş geldinyokluğun belliydi. Sevindim
Uyarı alınan durumda ceza beklemiyorum canım ama yürümek istersen iyi olur tabi. Adım yarışına kaydolur
Yaa Alys hoş geldinyokluğun belliydi. Sevindim