Özür dilerim kaptanım valla eve çok geç geldim hemen yaziyorum
Akilli saatim cok da akilli degil kaptanim. Kalori harcama gecmisine baktim bulamadim. Korona öncesinde almistik. Yenisini suan ihtiyac hissettim. Bakayim Marka Model ne olabilir.Yarın 10.000 adım bekliyorum kızlar
Akıllı saatin adım sayar dışında kalori gösteriyor mu?
Bazen temizlik yaparak 400-500 kalori yakıyoruz. Bu kalori kanıtlanirsa ceza yerine geçer.
Ama güzel adım atmışsın ayağına sağlıktemizlikle beraber çok iyi kalori yakmissindir.
Bu arada vaktinde tamamlanmayan cezadan uyarı gelince, o cezayi beklemiyorum. Çünkü zaten uyarıyla bir ceza alınmış oluyor
Aynen diyet dışı cezası 24 saat içinde atılıyor.Okudum mesajlari, ayni gün atim atmsli idim. Bundan sonra daha dikkatli olacagim.
Hadi bakalım bende merak ettim11 mayıs menum
Sabah 1 kase patates salatasi +1 kupa çay
Öğle yok
Ara yok
16.30 tam buğday ekmekli tost
Ara 1 top sade dondurma
Maden suyu
2 bardak çay
*Adımlarım sifirlandigi için atamıyorum çekmeyi unutmuşum bugün telafi ederim
* 1 haftalık sıkı bir diyet programına kaydoldum ilk hafta ücretsiz deneme yapmak için ona yapicam sonucu Cook merak ediyorum yapan arkadaşım 2.5 kilo vermiş direnç kiloyu kırmak adına bende yapicam onu da belirtmiş olym
Chocolita Migrenben
Fayda görürsem 1 aylık programlarına katilicam çünkü sindirim.problemim tavan yaptı ne yesem aşırı siliyorum doktorun verdiği ilaçlar çok bi ise yaramadı gibi en az seviyede yemeye çalışıyorum ama iki.covukla da enerjim tukeniyo Bi yerden sonra başım dönüyorHadi bakalım bende merak ettim
Diyet dışı adı yazmiyorduk 7.000 ceza geldi suspuscum. Sebep olur yarın biraz çoğalır adımlarMenümü yazayim
Sabah
1 has yumurta
1 kase kabak corbasi
3 kasik sütlü yulaf
3 4 dilimsucuk
Domates salatalik
Cökelek cok az
Bi dilim tt ekmek
Ara 15.00
1,5 muz
Kücük bi seftali
Yarim kase kabak corbasi
Kahve
Aksam 18.30
Bi kase kabak corbasi
5 kanat
Salata
Su 1.5
Spor sonra atayim.
Chocolita
Migrenben
Anladim diyet disi ne yemisim ki listedeDiyet dışı adı yazmiyorduk 7.000 ceza geldi suspuscum. Sebep olur yarın biraz çoğalır adımlar
Muz mu diyet disi , sütlü yulaf mi ???Diyet dışı adı yazmiyorduk 7.000 ceza geldi suspuscum. Sebep olur yarın biraz çoğalır adımlar
Sucuk mu diyet disiDiyet dışı adı yazmiyorduk 7.000 ceza geldi suspuscum. Sebep olur yarın biraz çoğalır adımlar