- 13 Mart 2019
- 12.666
- 40.321
Diyet dışı adı yazmak yasak canım istersen düzenle 7000 ceza alma . Geçmiş olsunSabah bugday ekmekli kasarli tost
Öğlen tavuk suyu corbası
Cok hastayim yemek yapamadim pizza soyledik cok yemedim ama.
1 lt su 7066 adımMigrenben
Diyet dışı adı yazmak yasak canım istersen düzenle 7000 ceza alma . Geçmiş olsun
Bu seferlik öyle olsunValla bilmiyorum mesaj düzenlemeyi alayım artık ceza napayım
Çok geçmiş olsun. Diyet dışı beslenme cezası değil de, adını yazma cezası 7.000 adım. Akla düşürmemek için yasaklı yiyeceğin adını yazmiyoruz. Ve zaten bu adımı atmışsın. Başka ceza yokSabah bugday ekmekli kasarli tost
Öğlen tavuk suyu corbası
Cok hastayim yemek yapamadim pizza soyledik cok yemedim ama.
1 lt su 7066 adımMigrenben
Bugün diyet dışı beslendim diyebilirsin detay yazmiyoruz. 10.000 adım ceza geldi. Bugün tamam olmadıysa yarın bekliyorumBen bugün Hollanda'daydım. Bu yüzden yediklerimde kaçamak oldu. Yine de yazayım mı yediklerimi?
Dünü gozden kaçırmışım. Etiket yapmış mıydım? Hatırlamıyorum hiç. Biraz da rahatsızdimSelam kizlar , dün gelemedim. Dünkü yediklerimi yazayim.
Sabah 7.30
Bi has yum
Salata
Ögle 14.00
Biraz firinda tavuk
Aksam 18.30
Yesil fasulye
Salata
Mantar sote
Aksam 21.00
Bir muz
Su 1.5
Adim 5.000
Persembe
Sabah 11.30
4 mercimekli köfte
Salata
Ögle 14.00
3 orta boy lahmacun
Salata
Bi dilim diyet disi ; (
10.000 adimimi yarin yaparim.
18.00
Bi top dondurma
Su 1 litre
Adim 4.000
Chocolita
Migrenben
Dün gelemedim ikisi ayni anda yazdim. OkDünü gozden kaçırmışım. Etiket yapmış mıydım? Hatırlamıyorum hiç. Biraz da rahatsızdim
Adımları yarın bekliyorum
Yok onu anladım. Normalde menü gondermeyenleri etiket yapıyorum atlamışım demek istedimDün gelemedim ikisi ayni anda yazdim. Ok