OlsunBen pandorayla paranoya yı karıştırmışim. Menüsü olmayanParanoya_6616
Herkesin menüsü alıntı olarak duruyor bilerek mi yaptınNapmışım
Evet canımHerkesin menüsü alıntı olarak duruyor bilerek mi yaptın
Kız seni yerimEvet canımmenü altlarında adımlar var ya ondan yaptım menü göndermeyenleri de ordan tespit edebilirsin. En geç sabah 6 da alıntı yapmış oluyorum ordan bakıp kayıt ediyorum adımları
Anladım çokom şimdi şey oluyor onlar yazamıyolar ama ben alıntı yapıyorum mesela ben tabloyu paylaşınca kimse bana aa şu gün neden benim adımım yok dediğinde benim bak paylaşmamışsın bende alıntı yapmamışım demem daha kolay. Bu topikte aradığımı bulmam daha zorKız seni yerimkızları yasakladik ki oraya menü göndermesinler sen özellikle alıntı yapıp hahaha olsun aşko nasıl kolayına geliyorsa öyle yap. Ben konu içindeki mesajin linki paylaşmayı bilmiyordum önceden onu yeni öğrendim. Onu yapabildiğim için artık sorun yok
Tabloyu pazartesi öğlen paylaşacağım inşallahÖnceden direkt adım tablosunun olduğu sayfanın linkini paylasiyordum, ilk sayfada linkte kızların menüsü yazıyordu. Yanlışlıkla menüyü oraya gönderiyorlardi ya. Şimdi tablonun olduğu mesajın linkini koyuyorum
İyi düşünmüşsün canım aynenAnladım çokom şimdi şey oluyor onlar yazamıyolar ama ben alıntı yapıyorum mesela ben tabloyu paylaşınca kimse bana aa şu gün neden benim adımım yok dediğinde benim bak paylaşmamışsın bende alıntı yapmamışım demem daha kolay. Bu topikte aradığımı bulmam daha zororda direk şaaaak diye bulurum
Olur bebeğim istersen salıdan salıya da paylaşabilirsinTabloyu pazartesi öğlen paylaşacağım inşallah
Acemiyim çokomİyi düşünmüşsün canım aynen
Pazartesi başlattık ya salı 2. Haftaya geçmiş oluyor kafam karışır benşmOlur bebeğim istersen salıdan salıya da paylaşabilirsin
Kız hoş görmek ne demek eline sağlıkAcemiyim çokomyavaş yavaş alışıcam bakarım nasıl pratik olursa ne bilim hoş görün meni
Tamam canımPazartesi başlattık ya salı 2. Haftaya geçmiş oluyor kafam karışır benşm
Teşekkür ederim bebeğimKız hoş görmek ne demek eline sağlıkdutumun çalisma sistemi böyle Allah Allah
Ekledim canım