Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Herkesin menüsü alıntı olarak duruyor bilerek mi yaptın
Evet canım menü altlarında adımlar var ya ondan yaptım menü göndermeyenleri de ordan tespit edebilirsin. En geç sabah 6 da alıntı yapmış oluyorum ordan bakıp kayıt ediyorum adımları

Evet canım menü altlarında adımlar var ya ondan yaptım menü göndermeyenleri de ordan tespit edebilirsin. En geç sabah 6 da alıntı yapmış oluyorum ordan bakıp kayıt ediyorum adımları
Kız seni yerim kızları yasakladik ki oraya menü göndermesinler sen özellikle alıntı yapıp hahaha olsun aşko nasıl kolayına geliyorsa öyle yap. Ben konu içindeki mesajin linki paylaşmayı bilmiyordum önceden onu yeni öğrendim. Onu yapabildiğim için artık sorun yok

Anladım çokom şimdi şey oluyor onlar yazamıyolar ama ben alıntı yapıyorum mesela ben tabloyu paylaşınca kimse bana aa şu gün neden benim adımım yok dediğinde benim bak paylaşmamışsın bende alıntı yapmamışım demem daha kolay. Bu topikte aradığımı bulmam daha zor orda direk şaaaak diye bulurum

Tabloyu pazartesi öğlen paylaşacağım inşallah

İyi düşünmüşsün canım aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…