İyi huylanmiyon ben hayatta dokunamam saç tamam okeyde kas bıyık hayatta dokunmamHe beleşten güzelleştiler
Huylanacak ne var kızİyi huylanmiyon ben hayatta dokunamam saç tamam okeyde kas bıyık hayatta dokunmam
Ayyy ben miiiAy bu haftaki 1'incileri sunarken ayrıca bir heyecan yaptım. Çünkü bir arkadasimiz 2 uyarısını da sildiben geriliyorum 3. Uyarı çıkacak mı acaba nasıl olacak. Canım Gonulmeyvesi tebrik ederim hic uyarın yok artık paralel evrende bir yerde (Cho bu dünyaya ait olamadı) süper kahramanların durumu da şaşırttı. Şimdi muhteşem ilanlarımı yapıyorum
23 Nisan Yıldız savaşlarında bu hafta
Gonulmeyvesi 1. Oldu
Eki Görüntüle 3418419
Geçen hafta Tank Girl e yenilen
Elektragrubu bu hafta Gonulmeyvesi yle intikam için döndü
Eki Görüntüle 3418415
Hafif siklet Yıldız Savaslarinda kazananteacher_as oldu
Eki Görüntüle 3418420
İlginçtir ki Geçen hafta Supernovakızına yenilen
Black Canarybu hafta teacher_as la dönüp gücünü gösterdi
Eki Görüntüle 3418422
Hepinizi tebrik ederim
1'incilerimiz
teacher_as Gonulmeyvesi
2 gün dokunulmazlık hakkı
500 kalori ödül
Varsa cezalar silindi
2'incilerimiz
Fateb @asliogretmen
300 kalori ödül hakkı
Hepiniz çok iyisiniz
Önümüzdeki hafta neler olacak bakalım
Midem bulanır benim la öldür Allah yaklasmam içim almaz düşüncesi bile midemi alt üst ettiHuylanacak ne var kız
Midem bulanır benim la öldür Allah yaklasmam içim almaz düşüncesi bile midemi alt üst etti
Ayyy ben miii
Çok teşekkür ederimm üzerimden yük kalktı
Haftaya 75 i görmek ümidiyle
Selam kızlar nasılsınız ? Ramazandı bayram haftasıydı derken hic ugrayamadım ,tartilarda gordugum genel olarak artilardayiz birkac kisi haricsu anda 2 3gun hasta yaticak oldugumu bilsemde salı tartısindan once detoks dusunuyorum bende,sadece tarti icin degil tabiki arkasından destekleyerek hizlica +lari eritmek istiyorum
Herkes kılını tüyünü kendi alsın bacimsularahaha
tam benlik isler, hic midem bulanmaz, cok da severim incik cincik isleri,
ama kas almaya yetenegim yok, biri ogretse ne guzel olurMigrenben mesela
A Arrietty_ kiz bende su aletten var, beceriksizler icin. Ise yariyor diyemem ama kas alma arasini uzattiginda idare ediyor
Eki Görüntüle 3418561
Siz de onun bebelerine bakarsınız birkaç saat o zaman. Ben de hiç kaş alamam, pandemide saçımı kesmiştim ama kaş konusunda hiç ilgim yok. Burada etrafımız kuaför de yurt dışında sıkıntı tabi.Ben guzel alamiyorum. Kuafor kismi burda Türkiyede ki gibi yaygin degil
Tartıyı bekliyorum canım artı da olsageldim canım eve gel ,cocuklari yeidr uyut derken saat farkıni simdi farkettim su anda tartilip gonderiyim mi?kusura bakma cok gec oldu yol sonrasi her turlu arti olurum diye dusunuyorumChocolita
Çok geçmiş olsun güneş geçmesi kötü oluyor şimdi nasıl? Siteye anca bakabildim. Çocukla ilk tatile gidisimiz geldi aklıma. 2. Gün başına güneş geçti ki şemsiyenin altında durmasına rağmen. Sürekli istifrar etmişti ateşi çıkmıştı. 3 gün otel odasından çıkamadık. Sonra dur dedim 4. Gün olmuş iki guneslenmeden dönmicem. Derken benim.basima güneş geçti mi yatak döşek oldumİyi geceler kizlar bugun bayagi yoğun ve yorucu gecti oglumun okuldaki 23 nisan gösterisi kızıma patladı gunes geçmiş başına yarı oyun alani yarı hastane derken gün nasıl geçti anlamadım menum de şöyle
Kahvaltı yok
Öğle yok
15.00: 2 dilim ekmek+ 4 yk doner+2 kupa ayran
18.00:1 kase çorba
Ara : maden suyu
Su : 1.5 litre
Chocolita A Arrietty_
tamam canım cekip geliyim o zaman haftaya normale dönerTartıyı bekliyorum canım artı da olsa
Çok geçmiş olsun güneş geçmesi kötü oluyor şimdi nasıl? Siteye anca bakabildim. Çocukla ilk tatile gidisimiz geldi aklıma. 2. Gün başına güneş geçti ki şemsiyenin altında durmasına rağmen. Sürekli istifrar etmişti ateşi çıkmıştı. 3 gün otel odasından çıkamadık. Sonra dur dedim 4. Gün olmuş iki guneslenmeden dönmicem. Derken benim.basima güneş geçti mi yatak döşek oldum7. Günü de öyle tamamladık. Paramızla rezil olup geldik ahaha
Döner inşallah sıkma canınıtamam canım cekip geliyim o zaman haftaya normale döner