- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arabayla yolculuk yapsam bile sisiyorum ben canım ,yine yemeninde etkisi vardirda ikisi daha fazla isteseninki yol odemidir kiz ne artin olacak senin, hastaliktan yiyemedin ki bisiler.
Sen soyle meyve sebze detoksu yap madem.
Aslinda su sebze smootilerden denesene, belki seversin, hem de degerlerini artirir.
zaman daralıyor Chocolita fit ,genc anneler olarak yolumuza devam edicezDöner inşallah sıkma canını
Teşekkür ederim valla Bi halsizlik ateş peyda oldu kusma da var Ara ara ama tahliller temiz şükür ki ilaçlarla toplarız bi iki güne inşallah sizin tatil olayı bizim durumdan kotu olmusTartıyı bekliyorum canım artı da olsa
Çok geçmiş olsun güneş geçmesi kötü oluyor şimdi nasıl? Siteye anca bakabildim. Çocukla ilk tatile gidisimiz geldi aklıma. 2. Gün başına güneş geçti ki şemsiyenin altında durmasına rağmen. Sürekli istifrar etmişti ateşi çıkmıştı. 3 gün otel odasından çıkamadık. Sonra dur dedim 4. Gün olmuş iki guneslenmeden dönmicem. Derken benim.basima güneş geçti mi yatak döşek oldum 7. Günü de öyle tamamladık. Paramızla rezil olup geldik ahaha
Öğretirim ben sanaahaha
tam benlik isler, hic midem bulanmaz, cok da severim incik cincik isleri,
ama kas almaya yetenegim yok, biri ogretse ne guzel olur Migrenben mesela
A Arrietty_ kiz bende su aletten var, beceriksizler icin. Ise yariyor diyemem ama kas alma arasini uzattiginda idare ediyor
Eki Görüntüle 3418561
Tebrikler herkeseAy bu haftaki 1'incileri sunarken ayrıca bir heyecan yaptım. Çünkü bir arkadasimiz 2 uyarısını da sildi ben geriliyorum 3. Uyarı çıkacak mı acaba nasıl olacak. Canım Gonulmeyvesi tebrik ederim hic uyarın yok artık paralel evrende bir yerde (Cho bu dünyaya ait olamadı) süper kahramanların durumu da şaşırttı. Şimdi muhteşem ilanlarımı yapıyorum
23 Nisan Yıldız savaşlarında bu hafta
Gonulmeyvesi 1. Oldu
Eki Görüntüle 3418419
Geçen hafta Tank Girl e yenilen
Elektra grubu bu hafta Gonulmeyvesi yle intikam için döndü
Eki Görüntüle 3418415
Hafif siklet Yıldız Savaslarinda kazanan @teacher_as oldu
Eki Görüntüle 3418420
İlginçtir ki Geçen hafta Supernova kızına yenilen
Black Canary bu hafta @teacher_as la dönüp gücünü gösterdi
Eki Görüntüle 3418422
Hepinizi tebrik ederim
1'incilerimiz
@teacher_as Gonulmeyvesi
2 gün dokunulmazlık hakkı
500 kalori ödül
Varsa cezalar silindi
2'incilerimiz
Fateb asliogretmen
300 kalori ödül hakkı
Hepiniz çok iyisiniz
Önümüzdeki hafta neler olacak bakalım
emeğine sağlık çokom, hakkın ödenmezİlk sayfa güncellendi
Bu hafta 2 tane aylık sonucumuz var
Fateb tavsannesi aylık sonuçta + geldiğiniz için 5 gün 10.000 adım veya 45 dk kanıtlı egzersiz cezaniz var. tavsannesi sen kazanan grupta olduğun için 1 günlük ceza adımın yarıya düşer
Haftalık sonuçta + geldiğimiz için
Pandora27 Chocolita Migrenben Alys Fateb 3 gün cezamız var
Kac kisi yapti ki dun ki sporu
Allahim beni usume tuttu yine. Kaloriferleri actim.
Çok teşekkür ederim canimmTebrikler herkese
Gonulmeyvesi ne yaptın sen böyle? Maşallah seni ayrıca tebrik ediyorum
emeğine sağlık çokom, hakkın ödenmez